Canon A60 a video codec
- cano
- Nováček
Canon A60 a video codec
fotak canon powershot A60 uklada video vo formate vids:mjpg, aby som to prehral musel som si stiahnut taky codec, ale chcem teraz nieco opacne, mam video na PC a chcem ho tak zakodovat aby som si ho mohol prehravat na fotaku, potrebujem taky codec, co dokaze ukladat presne do takeho formatu aby mi to mohol fotak citat. Ono aj jpegy si nejak divne uklada, lebo ked mu tam nakopirujem nejaky, tak mi ho nezobrazi, iba nieco typu bad file format.
Athlon XP 1600+@2200+, 512MB DDRAM, 120GB HDD, ATI Radeon 9500
- Dade_Marfi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no pokud vim tak presny popis toho co ty potrebujes byl v anglickem manuale k tomuhle fotaku - tak pred 14ti dny sem ho tu mel ... hlavne bys mel vedet ze neni jpg jako jpg ... proste si to tam procti ... kdystak pak poradim s doladenim toho kodeku ..
..:: Nas-Net.org ::.. programing,build-up and management networks,development,freenet,education
- cano
- Nováček
Mohol by si mi teda dat ten kodek, ktorym by to slo zakodovat?Dade_Marfi píše:no pokud vim tak presny popis toho co ty potrebujes byl v anglickem manuale k tomuhle fotaku - tak pred 14ti dny sem ho tu mel ... hlavne bys mel vedet ze neni jpg jako jpg ... proste si to tam procti ... kdystak pak poradim s doladenim toho kodeku ..
Athlon XP 1600+@2200+, 512MB DDRAM, 120GB HDD, ATI Radeon 9500
- Dade_Marfi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: