Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Moderátor: Baneshee
- skaven321
- Začátečník

-
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
co viac k tomu dodat? od Paradox, pre hracov, v 2020 roku (prva ochutnavka)
ma to mat RT, a DLSS
https://www.youtube.com/watch?v=SYvWfDx ... 8kalrqGZ3A
ma to mat RT, a DLSS
https://www.youtube.com/watch?v=SYvWfDx ... 8kalrqGZ3A
R7 5800X3D, 32GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX@3600MHz, RX 9070 XT Pulse, GB2770QSU - Red Eagle
- Hladis
- Moderátor

Re: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
jj ma https://www.nvidia.com/en-us/geforce/ne ... y-tracing/skaven321 píše: ma to mat RT, a DLSS
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Best news ever.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Hladis
- Moderátor

By me zajimalo o cem to bude, kdyz tomu rovnou dali nazev Bloodlines 2, jelikoz puvodni hra byla uzavrena.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak bude to mít samostatnej novej příběh v Seattlu. Ale je to sequel protože se to odehrává 15 let po jedničce a některý postavy z jedničky se vrátí.Hladis píše:By me zajimalo o cem to bude, kdyz tomu rovnou dali nazev Bloodlines 2, jelikoz puvodni hra byla uzavrena.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- rbclass
- Žlutá karta

-
- elcrys
- Začátečník

Vývoj bude mít na starosti Hardsuit Labs, což mě moc nenaplňuje optimismem. Mám rád Redemption i Bloodlines a nerad bych viděl další doprasenou herní sérii. Na druhou stranu je možná lepší vývojářský nováček, než třeba taková Bethesda poslední dobou.
- rbclass
- Žlutá karta

-
Su nejake graficke mody na jednotku ,nech to vypada trochu lepsie ? Pozeram v nexuse,ale nic normalne tam nie je
- elcrys
- Začátečník

Já jsem oba předchozí díly hrál naposledy asi 2 roky zpátky a Redemption jsem měl úplně bez modů, u Bloodlines jsem použil akorát Eye Replacer. Samozřejmostí je v ovladačích vynutit anisotropní filtrování a supersampling, pak to dle mého názoru vypadá velice dobře.
- Hladis
- Moderátor

Jednicka tu ma vlastni vlakno, misto OT se ptej tam.rbclass píše:Su nejake graficke mody na jednotku ,nech to vypada trochu lepsie ? Pozeram v nexuse,ale nic normalne tam nie je
- rbclass
- Žlutá karta

-
- rbclass
- Žlutá karta

-
- rbclass
- Žlutá karta

-