NTB pro seniora 5-10k
Moderátor: Don
- HentaiRush
- Začátečník
NTB pro seniora 5-10k
Čus,
otecko jede na měsíc do lázní a rád by měl s sebou nějáký ntb.
Začínám tedy pokukovat po nějákým, asi spíše netbooku s využitím na idnes, youtube, office, náhledy v cadu (ale to je jednoduchej dwg viewer bez zásadní náročnosti).
Dost zvažuju nějáký starší Xko od IBM.
Možná by šel i nějáký tablet s windows a klávesnicí, ale spíše bych se orientoval v rámci 10-14" ntb.
Nějáký tip?
otecko jede na měsíc do lázní a rád by měl s sebou nějáký ntb.
Začínám tedy pokukovat po nějákým, asi spíše netbooku s využitím na idnes, youtube, office, náhledy v cadu (ale to je jednoduchej dwg viewer bez zásadní náročnosti).
Dost zvažuju nějáký starší Xko od IBM.
Možná by šel i nějáký tablet s windows a klávesnicí, ale spíše bych se orientoval v rámci 10-14" ntb.
Nějáký tip?
Wannabe dickface... :]
- werygood
- Začátečník
Re: NTB pro seniora 5-10k
Koukal jsi i na repasy? Něco s i5 od Sandyho nahoru?
- zsdx
- Začátečník
-
Evidentne koukalDost zvažuju nějáký starší Xko od IBM.
- HentaiRush
- Začátečník
Jo, na repasy jsem koukal, ale nic krom těch X mi moc nevoní.
Navíc starší Xka mají špatný podsvícení oproti dnešním přesvíceným lcd.
Spíše jsem si říkal, jestli se nedá sehnat něco podobnýho jako jsou Yoga, řekl bych že by to i využil.
Navíc starší Xka mají špatný podsvícení oproti dnešním přesvíceným lcd.
Spíše jsem si říkal, jestli se nedá sehnat něco podobnýho jako jsou Yoga, řekl bych že by to i využil.
- Butch
- Středně pokročilý
Yoga notes s win nebo s Androidem?
Ty Androidi neznam, ale klasicke s Windows od prvnich verzi pres trojkove s uchylnym nabijecim konektorem ve tvaru usb s atypickym jednim rohem, kde odchazely disky a desky a celkove je to spise desing vec nez prakticka.
Yogy obecne nebyly moc povedene. Dvojky trpely praskanim plastu kousek od kloubu a hlucnym chlazenim.
Ani zaruka pro verze nezarucila kvalitni stroj bohuzel.
Vzal bych spis neco jako T420, To uz musi stat par tisic jen a pritom jsou to kvalitni notesy a posledni kvalitni od Lenova.
Ty Androidi neznam, ale klasicke s Windows od prvnich verzi pres trojkove s uchylnym nabijecim konektorem ve tvaru usb s atypickym jednim rohem, kde odchazely disky a desky a celkove je to spise desing vec nez prakticka.
Yogy obecne nebyly moc povedene. Dvojky trpely praskanim plastu kousek od kloubu a hlucnym chlazenim.
Ani zaruka pro verze nezarucila kvalitni stroj bohuzel.
Vzal bych spis neco jako T420, To uz musi stat par tisic jen a pritom jsou to kvalitni notesy a posledni kvalitni od Lenova.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- killerek
- Začátečník
-
T420 byly solildni stroje, muj stary z prace ma ted bracha a slape stale dobre. Vyhnul bych se X200s, které po HW strance vykonem odpadli v pulce ctyrleteho cyklu v korporatu. T430 mají zase blbe resene USB porty na leve strane, protoze jsou utopene a neda se tam pripojit flashka.
- HentaiRush
- Začátečník
Aha, jsem myslel že yogy byly v pohodě (nikdy jsem je neměl v ruce).
Teď jsem na bazoši našel Lenovo X1 Tablet a hezký X250 - obojí v Brně, tuším že od stejnýho týpka, co tam prodává Lenova už x let. (nečteš to náhodou "Jakube"? )
Mě tak trochu štve, že by chtěl "něco malýho" (což řeší 12" Xko), ale zase mu bude za chvilku 70 a dobře vím, jak se občas musí na 12" luštit. Holt škoda, že mi křupl display X61T, to by mu určitě stačilo.
Teď jsem na bazoši našel Lenovo X1 Tablet a hezký X250 - obojí v Brně, tuším že od stejnýho týpka, co tam prodává Lenova už x let. (nečteš to náhodou "Jakube"? )
Mě tak trochu štve, že by chtěl "něco malýho" (což řeší 12" Xko), ale zase mu bude za chvilku 70 a dobře vím, jak se občas musí na 12" luštit. Holt škoda, že mi křupl display X61T, to by mu určitě stačilo.
- Butch
- Středně pokročilý
Koukal jsem ze ted na foru zde je T420 zrovna na prodej.
Tak na to mrkni. Prvni serie se sandy..
Msata moznosti atd...
Tak na to mrkni. Prvni serie se sandy..
Msata moznosti atd...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06