Ahoj,
pár dní se mi doma děje to, že když chci jít na web www.worldoftanks.eu načte to jen jeho základní html, i na mobilu i na PC, promazání browser cache nepomohlo, znovu načtení stránky nepomohlo, přeinstalování chromu taky ne, dělá to ale jenom, když se připojuju přes domácí router. Když se připojím na mobilu přes data, je problém pryč.
Na jiný web co by to dělal jsem nenarazil.
Restart routeru jsem udělal, nepomohlo.
Uplně random nápad, máme na domě anténu, na kterou minulý týden instalovali sousedům příjmač netu - pak kabel k nim a switch - stejný poskytovatel jak my - nemůže tohle s tím nějak souviset? I když pochybuju radši píšu všechno.
Nějaké nápady co vyzkoušet?
1 web adresa načte jen základ HTML, pouze PC - mob. data OK
Moderátor: Don
- ThomasVT
- Začátečník

-
1 web adresa načte jen základ HTML, pouze PC - mob. data OK
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
- Danny202
- Začátečník

-
Re: 1 web adresa načte jen základ HTML, pouze PC - mob. data
Nejsi jediný komu to dělá, problém zavinil nejspíš sám Wargaming. Pokud napíšeš na podporu, přijde ti od nich asi něco takového.ThomasVT píše:Ahoj,
pár dní se mi doma děje to, že když chci jít na web http://www.worldoftanks.eu načte to jen jeho základní html, i na mobilu i na PC, promazání browser cache nepomohlo, znovu načtení stránky nepomohlo, přeinstalování chromu taky ne, dělá to ale jenom, když se připojuju přes domácí router. Když se připojím na mobilu přes data, je problém pryč.
Uplně random nápad, máme na domě anténu, na kterou minulý týden instalovali sousedům příjmač netu - pak kabel k nim a switch - stejný poskytovatel jak my - nemůže tohle s tím nějak souviset? I když pochybuju radši píšu všechno.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
PC: Ryzen 7 9800X3D || MasterLiquid 360 Atmos || Asus TUF Gaming B850-PLUS Wifi || G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB DDR5 6000MHz CL30 || Gainward RTX 5070 Ti Phantom || WD Black SN850X 2TB || Crucial MX500 500GB + Crucial MX500 2TB || Seasonic Focus GX 750 Gold || Endorfy Arx 700 ARGB || Windows 11 Home
Monitor: Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR Příslušenství: Lorgar MSE90W || Lorgar KBP7075MW || SteelSeries Arctis Nova 7
Monitor: Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR Příslušenství: Lorgar MSE90W || Lorgar KBP7075MW || SteelSeries Arctis Nova 7
- ThomasVT
- Začátečník

-
Díky za info, napíšu jim.Danny202 píše:Nejsi jediný komu to dělá, problém zavinil nejspíš sám Wargaming. Pokud napíšeš na podporu, přijde ti od nich asi něco takového.ThomasVT píše:Ahoj,
pár dní se mi doma děje to, že když chci jít na web http://www.worldoftanks.eu načte to jen jeho základní html, i na mobilu i na PC, promazání browser cache nepomohlo, znovu načtení stránky nepomohlo, přeinstalování chromu taky ne, dělá to ale jenom, když se připojuju přes domácí router. Když se připojím na mobilu přes data, je problém pryč.
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
- Weslo
- Středně pokročilý

Tam asi dělají dobrý troubové. Googlí ani cloudflare DNS zcela jistě nebudou v síti poskytovatele, takže odezvu na DNS dotazy (které s pingem vůbec nesouvisí) zcela jistě navýší, nikoliv sníží.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1