Playerunknown’s Battlegrounds-Technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Walker1134
Moderátor
Moderátor

Re: Playerunknown’s Battlegrounds-Technická stránka hry

Příspěvek od Walker1134 »

Jo a když vypnu sharpening tak je to mázlý jak svině, celkově je ta plynulost lepší než dříve, ale když se podívám na mordhau, hra na stejném enginu vypadá o dost lépe a je to plynulé o dost plynulejší než pubg nehledě na fps a ano mam gsync...
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Mám po dopadu třeba jen 40FPS... Naposled Vikendi, Goroka a 3 týmy s náma. To pak kupovat lepší CPU nemá aktuálně význam jak tak koukám.

Jop Mordhau to jede trošku jinak a je to dobrá řež.
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Spis gpu nema moc vyznam. S cpu jsem si urcite polepsil co se tyce min fps a tech dropu pri dopadu. Kazdopadne i tak se hra dokaze pekne skubat
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

980Ti vs 2070 Q-Max, je dost znát... Uvidíme co nové AMD, ale zase sypat love do stroje na kterém se hraje jen PUBG a to tak 6h týdně, se mi nechce. Ale jsem rád, že ty dropy FPS jsou všude :D
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Michal86 píše:Spis gpu nema moc vyznam. S cpu jsem si urcite polepsil co se tyce min fps a tech dropu pri dopadu. Kazdopadne i tak se hra dokaze pekne skubat
Oni spíše fixly ty fps při dopadu :) Jeden den sem měl i pod 60, a další den už to pod 100 nejde :)Furt s tím nějak čachrujou. :roll:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
_vuLva_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _vuLva_ »

Na Vikendi mi to taky ve squadech, kde je hodně lidí padá k 40-50 FPS s i7-8700K @ 5GHz + 1080Ti (3440x1440, LOW). Jinak cca 150-250 FPS stabilně.

Prostě PUBG no. :)
Fractal Design Torrent TG - AMD Ryzen 9 9950X3D - Gigabyte X670E AORUS MASTER - 64GB Kingston Fury Beast DDR5 6000Mhz CL30 - Gigabyte RTX 4090 24GB Gaming OC - Seagate Firecuda 530 1TB - Kingston KC3000 4TB - ADATA SX8200 PRO 2TB - Seasonic Prime PX-1600 - 32" MSI MPG 321URX @ 240Hz (QD-OLED) - 24" AOC Q24P2Q @ 75Hz
KEF LSX II LT + KUBE 8 MIE - Schiit Gunnr + Sennheiser HD 490 PRO
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Assassin79 »

Zdravím,mám problém s padáním hry,při hře se stane to,že mi zamrzne obraz,někdy na 10s,pak se to zas chytne,ale někdy to zamrzne a hru ukoncim az ve správci uloh.Zkušel jsem oveření souboru na steamu a našlo mi to jeden soubor který nešel otevřit.Opraveno,ale hned dalsí hra to samé,tekže jsem to reinstaloval,ale zas to samé,stalé dokola mi to nachazí jeden soubor,který nelze otevří.Ostatní hry mi jedou v pohodě.
Nevím,jestli by to s tím mohlo mít souvislost,ale min.týden jsem odpojoval fyzicky disk z napajení i z desky, po té jsem ho zapojil do stejného portu.
Má sestava... mb pro carbon,gpu rog strix 1070ti,ryzen 1600Xna 3.6ghz a vše nastavené na ultra v 1080p
Afterburnu jede gpu na cca 80 procent,teplota 65 a žádné křivky při zamrznutí v grafu nejsou,cpu se fláká na 40procentech,minitor mám Acer Nitro 75hz a zapnutý V-sync
Díky za odpovědi.
Walker1134
Moderátor
Moderátor

Odinstaluj to znova a manuálně promaž složky v Appdata. ( Napíšeš %appdata% v hleacim řádku složky) projdi všechny složky PUBG či možná i tencent a i ten jejich anticheat vymaž. + Zbytky v Program files x86 steam steamapps/common/pubg a nainstaluj znova a uvidíš...
Někdy to dělá jen nějaký corupted config soubor..

Právě jestliže si po té instalaci nemusel nastavovat citlivost myši a případně bindy či nastavení ads, tak ti to tam zůstalo, takže jestliže to promažeš tak si první udělej screeny tvojeho nastavení ať to potom nemusíš nastavovat 3 hodiny :lol:
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
_vuLva_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _vuLva_ »

Uživatelské nastavení (krom grafického nastavení) se už dá uložit do cloudu, takže netřeba fotit.

Jinak zkus vymazat hlavně celou složku TslGame (AppData -> Local) tam jsou všechny config soubory.

BTW seš docela masochista hrát PUBG na Ultra s 1070Ti. :-)
Fractal Design Torrent TG - AMD Ryzen 9 9950X3D - Gigabyte X670E AORUS MASTER - 64GB Kingston Fury Beast DDR5 6000Mhz CL30 - Gigabyte RTX 4090 24GB Gaming OC - Seagate Firecuda 530 1TB - Kingston KC3000 4TB - ADATA SX8200 PRO 2TB - Seasonic Prime PX-1600 - 32" MSI MPG 321URX @ 240Hz (QD-OLED) - 24" AOC Q24P2Q @ 75Hz
KEF LSX II LT + KUBE 8 MIE - Schiit Gunnr + Sennheiser HD 490 PRO
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Díky za odpovědi ;-)
Jinak ta vga jede kolem 80 procent,když mám vše na ultra,mám V-sync na 75hz,tak si myslim,že ji moc netrápím :)
Mi ted tak napadlo,Msi AF mi to ukazuje,že z gpu si hra bere 4gb ram a ram 6.5gb Přitom kamarádovi s kterým hraju současně hraju bere vga 6gb a ramky 10gb,ani jeden nevíme,jaký to má duvod :-D
on ma tedy jiné komponenty..vegu 56 a ryzen 3600
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Mrkni na to co psali kluci.

Co má ten kamarád zač? Jinak se podívej ještě na tweaky ve steamu, to pár FPS přidá, stejně tak nv panelu.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Assassin79
Začátečník
Začátečník

jj,určitě,mám to 14 dní a docela dost mi to chytlo :) takže to zamrzání mi fakt hodně s...

Píšu to v příspěvku...kamoš má ryzena 3600,gpu Vega 56,ram 2x 8gb na 3000mhz ddr4
V msi afb mu to ukazuje dost odlišná čísla ...mě hra bere ram 6.5gb a z gpu 4gb a na jeho pc bere gpu 6gb a ramky 10gb :roll:
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Rozlišení je taky stejný? Nemá to tweaknutý přes steam.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Walker1134
Moderátor
Moderátor

@Assassin79 kolik máš ram?? Vyplň si sestavu do popisku kdyžtak...
Windows máš 10tky?
Assassin79
Začátečník
Začátečník

Ram mám 2x 8gb na 2933mhz.Win 10 pro

Má sestava:
Msi Pro Carbon ac,Ryzen 1600x stock,gpu rog strix 1070ti,ram 2x 8gb na 2933mhz,Psu S12II-520w,Case Thermaltake View 37
Assassin79
Začátečník
Začátečník

python.p píše:Rozlišení je taky stejný? Nemá to tweaknutý přes steam.
jj,rozlišení má stejné.Dnes se mi to stalo už při načítáni hry 2x :| Jinak jak mi to najde pri tom overovani souboru ve steamu ten jeden soubor,ktery nelze otevřít,tak kamošovi to našlo taky,ale jemu nic nezamrzá,dnes dopol.jsem zkoušel pro jistotu ještě další hry podobně náročné Hunt Showdown a tam to jede v poho cca 3h hraní.
Zitra zkusím co mi tady radí kluci a uvidím...
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

To bude mít holt jinak nastavený ... prostě BUGG no ...

Assassin79
Začátečník
Začátečník

Tak proběhla čistka ve všech složkách pak přeinstalace a zatím odehráno cca 40her a bez jediného záškubu :)
Vypadáto,že to pomohlo,díky :wink:
Ted jěstě nejaký návod,jak se pripojit na server,kde nebude žádný cheater a budu štastnej :-D
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Po posledním patchi se jich zase nějak moc objevilo no...

Prosinec, leden, možná jeden. Poslední týden ? 4 naprosto jasní... nevím no.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“