Včera jsem se opět přesvědčil,jak promakaná ta hra je. Měl jsem tam vyčistit tábor (vedlejší aktivita 'vetřelci'), kterej se mi opakovaně nedařil, resp. měl jsem zabít vůdce. Dva tři už dám celkem v pohodě, čtyři a víc jsou problém, když mě obestoupěj. Tak jsem zkusil noční stealth, komplet jsem sundal veškerý brnění, ale k mýmu překvapení jsem zjistil, že černá vesta a kápě mi snižuje viditelnost a nápadnost, přičemž hlučnost zůstává na nule. Oni to i píšou v kodexu, že tmavý oblečení se hodí na noční tichej postup, ale člověk tomu furt tak nějak nevěří, dokud to nezkusí a nezažije. Nakonec je to logický, že černý hadry jsou tmavší, než béžový spodní prádlo
Dva jsem dal zezadu dýkou (stealth mám asi na 10, perk na zabití ze zálohy, dýku v inventáři). Vůdce tábora jsem dal spícího. Pak mi to nedalo a vrátil jsem se a dal ty zbylý tři, co tam pátrali. AI je velmi dobrá, pátraj, prohledávaj, křičej na poplach, když najdou tělo atd.
Turnaj v Ratajích jsem i napotřetí vyhrál, jak jak jsem psal, do tří protivníků se chytám (takže turnaj 1 na 1 je ok), pak mám i na levelu 17 problémy, protože člověk prostě nevidí, kdo je za ním a buší do mě.
Nicméně ta hratelnost se dokáže drasticky změnit, když jde člověk v noci s minimální výbavou a nakonec splní úkol mnohem snáž, než za bílýho dne.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN