Notebook na práci (integrovaná grafika) do 20k
Moderátor: Don
- Hajadlo
- Nováček
-
Notebook na práci (integrovaná grafika) do 20k
Ahoj,
sháním noťas hlavně na práci, dělám hlavně s databázema, několik zapnutých streamů a minor scriptování.
Displej by se mi hodil spíš větší takže 15/17" a lepší jak basic TN panel.
Minimálně 8GB RAM, SSD určitě a s numerickou klávesnicí.
Přesouvání je jednou za 3-4 týdny, povětšinou bude na stole vedle dalšího monitoru.
V tuto chvíli na něj ani nespěchám, takže pokud by měly být lepší podmínky pro koupi do několika měsíců, tak si rád počkám.
Díky za jakékoliv návrhy!
sháním noťas hlavně na práci, dělám hlavně s databázema, několik zapnutých streamů a minor scriptování.
Displej by se mi hodil spíš větší takže 15/17" a lepší jak basic TN panel.
Minimálně 8GB RAM, SSD určitě a s numerickou klávesnicí.
Přesouvání je jednou za 3-4 týdny, povětšinou bude na stole vedle dalšího monitoru.
V tuto chvíli na něj ani nespěchám, takže pokud by měly být lepší podmínky pro koupi do několika měsíců, tak si rád počkám.
Díky za jakékoliv návrhy!
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Notebook na práci (integrovaná grafika) do 20k
Návrh je takový, obšťastni nás návštěvou, až to bude aktuální.
Asus Rog Strix G18
- Hajadlo
- Nováček
-
Je rozdíl mezi slovem akutní a aktuální. Chtěl bych si pořídit notebook nejlépe teď v žáří ale jelikož se nevyznám v trendech etc, tak nevím jestli je toto výhodná doba na koupi a zda by se nevyplatilo počkat například do listopadu.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
... jojo vyplatí se počkat do listopadu, ale toho příštího roku, až začnou lést ceny nahoru skrze vánoce.
Potřebuji něco, kupuji hned. Chci špekulovat, špekuluji a špekuluji a špekuluji ...
Potřebuji něco, kupuji hned. Chci špekulovat, špekuluji a špekuluji a špekuluji ...
- Hajadlo
- Nováček
-
Nechápu úplně tuto debatu o tom, že jsem ochoten počkat pár měsíců, když se ptám teď, tak bych ocenil aktuální rady a PŘÍPADNĚ kdyby byl nějaký vetší důvod si počkat další 1-2 měsíce, tak s tím nemám problém, proto jsem říkal několik měsíců.
Takže to zopakuji, chtěl bych si pořídit notebook nejlépe v září tohoto roku, poradili byste mi s výběrem? Děkuji!
Takže to zopakuji, chtěl bych si pořídit notebook nejlépe v září tohoto roku, poradili byste mi s výběrem? Děkuji!
- Shaquille
- Mírně pokročilý
-
Nastava/blizi se obdobi BTS (back to school - zari) a BTU (back to university - rijen), kdy prodejci obvykle na toto obdobi pripravuji zajimave cenove nabidky.
Pokud chces doporucit stroj, je idealni napsat cenovy limit...
Pokud chces doporucit stroj, je idealni napsat cenovy limit...
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
- g-ice
- Začátečník
-
Přijde mi že u noťasu je dost těžké poradit, jedna věc jsou komponenty ale člověk nikdy neví jak to funguje jako celek... hlavně chlazení/klávesnice atd... Takže já osobně bych doporučil koukat na recenze kde to lidi opravdu prověří (včetně chlazení atd)...
PC - Ryzen 5800x3D@Arctic freezer 360 II - Asus x570 gaming-e - Gskill tridentZ Neo 3600@CL14- SX8200 pro 1TB - Sapphire Nitro+ 7900XTX - Soundblaster X3 + Mackie CR4 - Define 7 - Supernova G3 850w - Asus MG278Q
- orgasmic
- Začátečník
-
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Shaquille píše: Pokud chces doporucit stroj, je idealni napsat cenovy limit...
Psal do 20.
Nicméně můžeš být až 30 dní bez notebooku? Ať se teda někam pohneme.
- Hajadlo
- Nováček
-
30 dní není problém, právě proto jsem se ptal zda je lepší trochu počkat.
S tou cenou, napsal jsem ji jenom do názvu topicu, měl jsem to zmínit i v samotným postu, moje chyba.
Díky Pythonovi že zmínil správý limit do 20 000,-
edit: Vím že Acery mají povětšinou nejlepší poměr cena/výkon ale nemám s nima nejlepší zkušenosti v rámci poruchovosti etc. Změnila se tato situace za těch 4-5 let co jsem neměl Acer noťas? Možná bych uprostřednostnil něco s dobrou konstrukcí a spolehlivostí za cenu výkonu.
S tou cenou, napsal jsem ji jenom do názvu topicu, měl jsem to zmínit i v samotným postu, moje chyba.
Díky Pythonovi že zmínil správý limit do 20 000,-
edit: Vím že Acery mají povětšinou nejlepší poměr cena/výkon ale nemám s nima nejlepší zkušenosti v rámci poruchovosti etc. Změnila se tato situace za těch 4-5 let co jsem neměl Acer noťas? Možná bych uprostřednostnil něco s dobrou konstrukcí a spolehlivostí za cenu výkonu.
- Shaquille
- Mírně pokročilý
-
prehledl jsem nadpis... Python nemysli jestli s nakupem pockas 30 dni, ale jestli potrebujes NBD zaruku, at nemusis v pripade poruchy byt az 30 dni bez stroje.
Zmenila, Acer ma jeden z nejlspich servisu v CR a funguje jako jakykoli jiny notebook stejne kategorie.
Zmenila, Acer ma jeden z nejlspich servisu v CR a funguje jako jakykoli jiny notebook stejne kategorie.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Acer má dneska podle mě nejlepší servis, je v Brně a většinou stihají vše do tejdne.
Nicméně jak píše Shaquille. Jedná se mi o to jestli potřebuješ NBD - tedy záruku kdy ti do druhého dne někdo notebook opraví, nebo minimálně dá náhradní.
Nicméně jak píše Shaquille. Jedná se mi o to jestli potřebuješ NBD - tedy záruku kdy ti do druhého dne někdo notebook opraví, nebo minimálně dá náhradní.
- Hajadlo
- Nováček
-
Aha, to je super o tom servisu. Tak já trochu přiblížím svoji situaci.
Na práci budu mít hlavně PC, které mám doma, akorát jsem v poslední době uvažoval, že místo stěhování komplu když potřebuju nechat psa o samotě, bych si akorát koupil noťas, který bych použil i když budu jednou za čas u rodičů přítelkyně, občas na dovolené, kde chci taky pracovat
Takže není problém čekat na opravu 30 dní, protože se dokážu přispůsobit.
Na práci budu mít hlavně PC, které mám doma, akorát jsem v poslední době uvažoval, že místo stěhování komplu když potřebuju nechat psa o samotě, bych si akorát koupil noťas, který bych použil i když budu jednou za čas u rodičů přítelkyně, občas na dovolené, kde chci taky pracovat
Takže není problém čekat na opravu 30 dní, protože se dokážu přispůsobit.
- python.p
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak vem klidně to co radí orgasmic. Je to fajn stroj.
Otázka, jestli se třeba nepodívat po starším kousku se zárukou a tu pak třeba prodloužit... Pokud je to jen jako náhradní řešení.
Jenom škoda, že HP nedává do 15" modelů numeriku, stejně jako Lenovo a Dell. (EliteBook, Lattiude 7xxx a ThinkPady T) Protože 17" vážně nedoporučuji, to už nejde normálně přenášet.
Otázka, jestli se třeba nepodívat po starším kousku se zárukou a tu pak třeba prodloužit... Pokud je to jen jako náhradní řešení.
Jenom škoda, že HP nedává do 15" modelů numeriku, stejně jako Lenovo a Dell. (EliteBook, Lattiude 7xxx a ThinkPady T) Protože 17" vážně nedoporučuji, to už nejde normálně přenášet.
- orgasmic
- Začátečník
-
U Acer se dá rozšířit levně záruka na typ NBD. Stojí to většinou kolem 1500 na 3 roky.
Asus Rog Strix G18