Cyberpunk 2077

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Cyberpunk 2077

Příspěvek od Alfajk »

vypada to skvele, deus ex na steroidech, co vic jste cekali? na hranatou plechovku sral pes, poslouzi to k odlakani pozornosti strazi pri stealth postupu, nepujdu k nim a nebudu je 10 minut zkoumat, ze maji o par polygonu mene...

spis hacking vypada nudne, to i v tom deus ex byl zajimavejsi, tohle vypada jako orezana verze sudoku, kazdopadne preorder je jistej, zrovna jsem dokoukal NBA2k20 trailer a malem jsem se pozvracel, takze je potreba podporovat studia, ktera hrace nepovazuje za chodici penezenky
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Z celé prezentace vypíchnout šestihranou plechovku, padající z automatu :roll:
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ja som nic nevypichol,len som to spomenul..to je obrovsky rozdiel
nejak sa nad tou hrou hlbsie nezamyslam..nekomentujem obsah,skor povrch
jedno je vsak iste..vypada to uplne k hovnu odprezentovane..
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Tak předobjednávka je jasná už několik měsíců :P Zajímal by mě rozbor RT efektů od Digital Foundry, jestli nějaký bude a jestli tam vůbec nějaký efekty jsou v aktuální verzi.
RT efekty nejsou jen odlesky, ale taky stíny AO a osvícení GI... což má menší dopad na výkon a za mě velmi pozitivní dopad na obraz viz výborné rozborové video ze hry Control.

Každopádně za mě zatím nej plus hudba a nej mínus je absence humoru
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

RT tam ještě není a nebude ani při vydání, bude přidán skrze patch až později.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Krteq píše:RT tam ještě není a nebude ani při vydání, bude přidán skrze patch až později.
Zdroj?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LastPCgamer »

Ta grafika fakt vyzera obycajne tak dufam ze to bude tym padom mat aspon nizke hardverove naroky. A tiez dufam ze sa bude dat vypnúť aj to brutálne rozblurovabie obrazu, vyzera to ako jedna velka mazanica.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
shipo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od shipo »

TankGeorge píše:Běží to na RTX 2080 Ti, nVidia publikovala stejné video https://www.youtube.com/watch?v=tue5ZwcOVkU

V každé hře se dá vyhrabat nějaká ta hnusná plechovka, holt kdo se s tím zatím nedokáže smířit, musí si jít hrát ven k popelnicím :mrgreen:
Ne, na 2080Ti to určitě neběží. Je to z nějaké staré konzole v 1600x900.
V časech 3:15 3:46 4:12 5:45 ... není v kalužích vidět ani žádný RayTrancing.
A ta tužková plechovka je LOD optimalizace geometrie pro nejslabší systémy.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Má to být 1080p upscalovaný na 4K
The footage was recorded in 1080p and upscaled to 4K, to utilise YouTube’s higher bitrate for 4K videos.
MetroUK: Cyberpunk 2077 deep dive gameplay video released – watch it here
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Digital Foundry: Cyberpunk 2077 Gamescom 2019 Demo Impressions + RTX Features Analysis!
https://www.youtube.com/watch?v=SaVm7jQ4TT4
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Podle několika zdrojů má být first person pohled hlavní fíčura hry včetně naprosté většiny cutscén a dialogů. Cílem bylo abychom ani nepoznali přechod mezi hrou, cutscénami a dialogy. To pochopitelně zvedlo vlnu nevole, protože všichni čekali něco jako Mass Effect, nebo předchozí Witcher.

Jak jsem už říkal, předobjednaný to mám, ale tahle skutečnost mi taky docela vadí a nějak mi to uniklo z předchozích preview. Vadilo mi to i u Kingdom Come, i když to celkem dobře fungovalo. Je to prostě ártový rozhodnutí proti hlavnímu proudu. Snad se moc nechytnou do ártový pasti.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Absence 3rd person view je jedna z věcí co mi taky dost vadí, stejně jako mi to opravdu hodně vadilo u KCD. No, snad to bude mít dobrou kameru a ovládání, ne jak KCD.

Moc nechápu tedy to demo, když kluci z DF mluví o tom, jak ukázka co tam prezentovali vypadala daleko detailněji a v lepším rozlišení, tak proč pak vypustí tenhle paskvil. Třeba jdou opačnou cestou než u Witchera 3, kdy nahypovali na super grafiku a pak všichni byli zklamaní, tak tady to bude naopak :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Riku píše:Absence 3rd person view je jedna z věcí co mi taky dost vadí, stejně jako mi to opravdu hodně vadilo u KCD. No, snad to bude mít dobrou kameru a ovládání, ne jak KCD.

Moc nechápu tedy to demo, když kluci z DF mluví o tom, jak ukázka co tam prezentovali vypadala daleko detailněji a v lepším rozlišení, tak proč pak vypustí tenhle paskvil. Třeba jdou opačnou cestou než u Witchera 3, kdy nahypovali na super grafiku a pak všichni byli zklamaní, tak tady to bude naopak :D
Tak jestli to gamescom demo jelo na RTX2080Ti, tak je jasný že tak jako tam to na xbone a PS4 vypadat nebude, tak raději vydali lowres video aby zase lidi nebrečeli že downgrade

A co je špatnýho na kameře a ovládání KCD? Hraju tedy na gamepadu ale obojí je perfektní.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Ja nevím, neumim to asi popsat ale je to snad jedina hra kde mi vadil pohled z prvni osoby :(
PS5 Pro | LG OLED CX55
mstK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mstK »

Tak pohled 1. osoby je tam asi kvuli combat systemu, aby bylo vetsi “immersion” i kdyz treba for honor ma docela podobny, ktery se mi libi vic a taky to z 3. osoby funguje
AMD RYZEN 7 5800X3D / Be quiet! DARK ROCK PRO 4 / ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO / 4x8GB G.SKILL TridentZ Neo 3600MHz CL16 / Sapphire PULSE Radeon RX 7800 XT 16G / ADATA XPG GAMMIX S11 Pro M.2-1TB / OCZ ARC 100-120GB / Transcend SSD370S-256GB / Corsair RM650 / Corsair 460X RGB
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Při soubojích mi to zrovna nevadilo, spíš při jízdě na koni nebo jen tak při chůzi
PS5 Pro | LG OLED CX55
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Ja som naopak rad. 1st person ma vie vtiahnut viac .
3rd person je dobry akurat na kotrmelce
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

FPS pohled v podobny hre funguje v pohode, viz deus ex, ani si nedokazu predtavit, ze by prave deus ex mel bejt TPS. Mozna budou trochu divny cut sceny, tam si myslim, ze by TPS pohled byl lepsi, ale asi to bude o zvyku, vtazeni do deje je u fps urcite vetsi
Naposledy upravil(a) Alfajk dne stř 4. zář 2019, 18:46, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jsem asi jedinej, kdo se víc vžije do děje a do postavy, tím, že na ní vidí :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Spíš vetšinovému publiku vadí, že si vytvoří postavu podle svého a pak ji neuvidí ani v cutscénách, což je u příběhového RPG docela úlet. Uvidí se ve finále, jak moc, nebo málo tam těch cinematických cutscén s viditelnou postavou bude, nebo jak moc jde postavu customizovat. Ono není moc reálné mít horu cutscén, robustní editor postavy a dobře vypadající výsledek.

Ve videu od DF povídali, že hra vypadá naživo mnohem lépe, než na youtube. Proto jsem čekal na jejich video, aby se k tomu vyjádili, když měli jako novináři přístup k hratelnému demu a ti dva zrovna ví, o čem mluví a na co se mají koukat. Textury jsou mnohem ostřejší a z RT efektů je tam Global Illumination a RT stíny zatím. Odlesky nejsou. Běželo to na 2080Ti v 1080p při prezentaci.

Z nějakého důvodu (nedostatek výkonu?) prezentace a demo neběželo ve vyšším rozlišení, než 1080p, takže sestřih dělali v 1080p. Bohužel bitrate pro youtube v 1080p je bramborová sračka, takže se rozhodli video upscalovat do 4k a dát to na youtube jako 4k, aby to mělo k dispozici lepši bitrate. Tím se ztratila veškerá ostrost textur. Snad bude někde k dispozici nekomprimované video ke stažení, jako kdysi byl z Witcher 3 prezentace...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“