já šel na tu veku i protože má stejný věci jako e100, který mám vyzkoumaný (ale nikdy nekoupený
jinak tu primákru se sekundárkou jsem dal další den do 5 bitev, takže už jedu jiné mise na jiný tank, dingačka bude až zase ke konci misí
Moderátor: Baneshee

Předpokládám, že to chceš k hraní na randomu.podesva-f píše:Sry, že zase otravuju, ale nevím co koupit.jpe100,sheridan,t110e5,t110e4,113,is4,obj268,tvp50/51,obj277.
V garáži Maus,e100,e50m,obj140,obj430u,is7,wz111 5a,t57heavy,Centurion ax,s conqueror.
Láká mě 113.

ked pozeram tie obrazky,tak tam zas pri RT off nie su na tych vycnelkoch ziadne tiene..co je blbost,pretoze rasterizacia dokaze tienovat taketo jemne veci..Sobo píše:WoT ma novy enCore benchmark s ray tracingem:
https://wccftech.com/world-of-tanks-enc ... ls-embree/
Neni potreba RTX grafika, jelikoz se to pocita pres CPU v kombinaci s compute shaderama na GPU.
Co jsem se dival na komenty, tak maximalni nastaveni sezere pres 30% vykonu, takze si musi kazdy spocitat, jestli se i s tim vejde do sveho performance targetu.

BIA, 6 smysl, opravy, prostorová představivostBanana píše:co máte prosím za perky na Kranov/i/?Jde mi o 4 perk.