Star Wars Jedi: Fallen Order - Technická stránka hry
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor

Star Wars Jedi: Fallen Order - Technická stránka hry
Star Wars Jedi Fallen Order: The Digital Foundry Tech Review
https://www.youtube.com/watch?v=NwNwyvOYexE
(Xbox One only coverage for now)
Star Wars Jedi: Fallen Order Benchmark Test & Performance Analysis
https://www.techpowerup.com/review/star ... sis/4.html
https://www.youtube.com/watch?v=NwNwyvOYexE
(Xbox One only coverage for now)
Star Wars Jedi: Fallen Order Benchmark Test & Performance Analysis
https://www.techpowerup.com/review/star ... sis/4.html
- rbclass
- Žlutá karta

-
Re: Star Wars Jedi: Fallen Order - Technická stránka hry
nemas pravdu,dolezite je,ako ta hra vypada,nie to co sa pocita na pozadi..Paul píše:Trošku offtopic, ale příspěvek jako tenhle mi přijde vtipnej z toho hlediska, že Fallen Order se tu chválí jak má skvělou optimalizaci..a ona ta hra běží skvěle, ne že ne (hraju 4K/epic/60) - ale to není nějak zázračnou optimalizací, ale tím že ta hra nevypadá nic extra a ani nepočítá nic komplikovanýho - žádná dynamická AI s day night cycles, žádný dynamický počasí, změna dne a noci, žádná pokročilá fyzika, destrukce...v týhle hře není nic co by bylo náročnýho, a tak je vychvalována za skvělou optimalizaci..Migl píše: Jaky dropy?Ja žádný nemam a to mam podobný hw jako ty, snad 3 nějaký lehčí jsem měl za cca 10h hraní. Optimalizace podle mě skvělá, pohybuje se mi to 80-90fps s nastavením 2k a vše na epic
Zatímco některý jiný hry jež jsou nesrovnatelně ambicióznější tak běží zcela logicky hůř a nadává se jim za blbou optimalizaci.
Jen takový zamyšlení nad tím jak je ten pojem "optimalizace" zavádějící![]()
Jinak co se samotný hry týče, baví mě, už jsem asi docela blízko konce a je to asi nejlepší SW hra od KOTORu 2. Konečně se EA povedlo udělat něco super a ani to není zainfected mikrotransakcema.
- Migl
- Začátečník

Souhlasím..
Píšu že je skvělá protože to prostě běží stabilně jestli počítá to či ono je mi celkem někde u zadku a koukam na celkovej dojem, a že hra nevypadá moc nicextra bych zase netvrdil.. Není to špička ale rozhodně se nemá za co stydět, souboje s exekutorama atd. radost pohledět a krásně se to hýbe
Píšu že je skvělá protože to prostě běží stabilně jestli počítá to či ono je mi celkem někde u zadku a koukam na celkovej dojem, a že hra nevypadá moc nicextra bych zase netvrdil.. Není to špička ale rozhodně se nemá za co stydět, souboje s exekutorama atd. radost pohledět a krásně se to hýbe
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
MSI RTX 2070 super gaming X trio
- Leveler
- Začátečník

-
Ta hra běží parádně i na starým železe jako je I5 3570K+16GB ram+ GTX 1060 6GB a vše na EPIC při FHD! Mám odehráno cca 2 hodiny
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
jede to v DX11? (jestli půjde použít sweetfx?)
- LastPCgamer
- Začátečník

-
Hra pouziva DX11.Pepa1 píše:jede to v DX11? (jestli půjde použít sweetfx?)
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
- rbclass
- Žlutá karta

-
Vypada to super,ale chyba tomu jedna zasadna vec a to volumetricke efekty hmly a oblakov. Uz davno som nevidel hmlu robenu cez textury 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Škoda, že nepřátelé nejdou rozsekat na kousky.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Mr_Trollfan
- Červená karta

-
Nasekal by si si ich do kebabu?
- Migl
- Začátečník

Tak bylo by to rozhedně efektivnější o tom žádná.. Ale je to holt Disney no
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
- Riku
- Začátečník

Myslíš na Kashyyku? Ten mi celkově přišel nejslabší z celé hry.rbclass píše:Vypada to super,ale chyba tomu jedna zasadna vec a to volumetricke efekty hmly a oblakov. Uz davno som nevidel hmlu robenu cez textury
Jo vlastně i na Zeffo byly vrcholky hor pokryté takovou divnou průhlednou texturou
PS5 Pro | LG OLED CX55
- LastPCgamer
- Začátečník

-
Hlavne je ze v tej hre mam plno FPS a ide to max detaily. Optimalizacia sa podarila na jednotku. Ze je niečo zjednodušene v tej grafike absolutne nevadí lebo co mam ako z toho ze hra bude počítať nejaky náročný cool efekt a pojde mi to 30 FPS? Lepší pocit rozhodne nie.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Optimalizace je super.Prijde mi ale, ze je hra vic narocna na cpu nez na GK.Jediny co me stve je, ze je hra rozmazana.To si toho nikdo nevsim?
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Je to dost mazanice no, naštěstí na to koukám z dvou metrů 80cm fHD, takže to zas tak hrozné není
Řekl bych, že to není náročné na nic, při hraní jede CPU cca 30%.
Řekl bych, že to není náročné na nic, při hraní jede CPU cca 30%.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nastesti funguje zapnout sharpening v ovladacich
.Jinak narocnost na cpu spis v tom smyslu, ze ve full hd neni 1080TI vytizena na max.Cpu sice dava 100+ fps, ale grafika se flaka.