integ.zvuk a praskaní

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Budulman
Začátečník
Začátečník

integ.zvuk a praskaní

Příspěvek od Budulman »

Ahoj,nevíte někdo co je to za problém,včera jsem u švagra instaloval wokna na zformátovanej disk¨,/čistá instalace/když jsem to dokončil,pustil jsem jednu games a praskalo v bednách,tak jsem ještě pustil hudbu a bylo to stejné,nainstaloval jsem nové ovladače a stejné,nevíte někdo,
co dělat?

Díky za rady Budulman
ASUS A6T AP017
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Skus napisat aka tam bola doska........, pripadne aky codek pouziva integrovana zvukovka... ( Realtek , CMI , Soundmax............... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

random píše:Skus napisat aka tam bola doska........, pripadne aky codek pouziva integrovana zvukovka... ( Realtek , CMI , Soundmax............... )
Deska QDI Platinix 2 nebo tak nějak,codek realtek
ASUS A6T AP017
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Takze cipova sada dosky je i845PE ..... nainstaloval si posledne Intel INF ovladace a IAA ...... posledny ovladadac na codek Realte je 3.56 pouzil sy ten........ ( pred preinstalaciov systemu tento problem na PC nebol ? ) ....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

random píše:Takze cipova sada dosky je i845PE ..... nainstaloval si posledne Intel INF ovladace a IAA ...... posledny ovladadac na codek Realte je 3.56 pouzil sy ten........ ( pred preinstalaciov systemu tento problem na PC nebol ? ) ....
Přesně tak,před tou ins.tam byl Win.2000,a prej to nepraskalo,tak nevím,
jinak vše jede OK,ještě jsem mu řekl,ať rozmotá dráty,má je všechny u sebe,ale to je jen můj tip,
ASUS A6T AP017
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Díky za snahu,již jsem to zjistil,trošku jsem mu to nataktil a zapoměl,že má int.zvuk

Díky Budulman
ASUS A6T AP017
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“