Hodlám si pořídit nový počítač, můj momentální furt slouží ale budu si kupovat nový 4k monitor (kdyby měl někdo dobré doporučení tak taky bych ocenil) a tudíž chci i upgradnout aby mi všechno běželo na ultra a měl jsem klid. Také to nehodlám kupovat hned teď ale až třeba únor či tak.
Moje hlavní otázka je, jestli jít do ryzenu nebo do intel desky a processoru. Co se týče karet, plánoval jsem 2x 2080ti, ale jejich ceny zatím moc neklsly takže nevím jak bych se vešel do rozpočtu. Byl bych ochotný to navýšit ale vzhledem k tomu že jedna 2080 ti by měla byt schopná většinu 4k gaming zvládnout sama, jsem si spíš řikal že počkám a dokoupím si druhou později.
Můj hlavní problém byl vždy processor, nyní mám i7 6800k a kolikrát se mi stalo že mě zklamal, takže moje volba byla rozhodně i9 9900 (k) ale jsem otevřený jiným názorům.
Rád bych vodní chlazení, 500giga ssd a 2 tera hdd, nechám si to někde sestavit, protože s tímto bych si fakt nevěřil.
Rád bych poprosil o návrhy, nápady atd. Nejlepší možnou sestavu do tech 90k, kdy by podle vás byl nejlepší čas to koupit a tak.
Můj ideal je prostě aby jsem mohl mit ten 4k gaming bezproblemovy.
Díky za pomoc