Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy

Příspěvek od VikX »

Zasekl sem se v misi jak se na nejake planete rosekate a musite pozbirat ty nahradni dily a je tam ten pisecnej cerv... To by nebyl problem ja se k tem soucastkam dostanu ale nevim jak je zvednout, poradite mi pls nekdo kdo ste to prosel??
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
miho
Čestný člen
Čestný člen

Re: Jedi Academy

Příspěvek od miho »

VikX píše:Zasekl sem se v misi jak se na nejake planete rosekate a musite pozbirat ty nahradni dily a je tam ten pisecnej cerv... To by nebyl problem ja se k tem soucastkam dostanu ale nevim jak je zvednout, poradite mi pls nekdo kdo ste to prosel??
Spis budes mit problem s tim, ze vzdy uneses jen jednu soucastku takze se musis pokazde vratit do lode a "namontovat" ji a teprve pak muzes bezet pro dalsi.

Pokud mne pamet nesali tak se soucastky sbiraly samy, stacilo pres ne prebehnout.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Presne tak - kazda soucastka se musela odnest a namontovat na svoje misto... Aby to človek nemohl "smaznout" jednou cestou - proste aby si uzil vic srandy s pisečnym "duna" červem :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tak tady sem to odinstaloval, zacal sem hrat tu misi a nak me to nebavilo -> unnistall.
Jinak trosku sem tam nepochopil ten system blokovani (odrazeni) strel, co proto musim delat???
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Sentenced píše:Presne tak - kazda soucastka se musela odnest a namontovat na svoje misto... Aby to človek nemohl "smaznout" jednou cestou - proste aby si uzil vic srandy s pisečnym "duna" červem :wink:
Takze staci jen prebehnout a potom do lode jenom k tomu prijit s tou soucastkou? Jestli jo tak to bude snad OK... Zitra budu mit snad cas to vyzkouset... Jinak diky moc za rady...
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Nidzo píše:Tak tady sem to odinstaloval, zacal sem hrat tu misi a nak me to nebavilo -> unnistall.
Jinak trosku sem tam nepochopil ten system blokovani (odrazeni) strel, co proto musim delat???
Musis jen stat ve smeru utoku, a podle modu mece je i uspesnost odrážení...

Jinak admin a moderator řekli o těch součástkách vše :-)
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Je to divni ale neslo mi to sebirat ty soucatky kdyz sem pres ne presel... Tak sem to zkusil hrat tu misi od znova a vida ono to uz sebiralo samo... Byla to celkem lehka mise... Ted uz to hraju zase dal... :wink:
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Wiruss píše:
Nidzo píše:Tak tady sem to odinstaloval, zacal sem hrat tu misi a nak me to nebavilo -> unnistall.
Musis jen stat ve smeru utoku, a podle modu mece je i uspesnost odrážení...

Podle modu mece???
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Nidzo píše:
Wiruss píše: Musis jen stat ve smeru utoku, a podle modu mece je i uspesnost odrážení...

Podle modu mece???
JJ presne tak s normalnim mecem mas 3 mody a s dvojity a dvouma meči jen jeden...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Wiruss píše:
Nidzo píše: Podle modu mece???
JJ presne tak s normalnim mecem mas 3 mody a s dvojity a dvouma meči jen jeden...
:oops: Jak se mezi nima prepina
kahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kahi »

Nidzo píše: :oops: Jak se mezi nima prepina
standartně klávesou L (setup > controls)
Veselé Velikonoce!
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

kahi píše:
Nidzo píše: :oops: Jak se mezi nima prepina
standartně klávesou L (setup > controls)
Diky :oops:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy

Příspěvek od Hladis »

Nejak jsem se svezl na vlne Star Wars a trochu oprasil klasiku. Vzpominky jsou dobry, ale uz matny, tak proc ne. Cekal jsem, ze z grafiky se mi udela blbe a mozna to ani nedohraju. Mno prekvapive upraveny na HD rozliseni, s vnucenym 8xMSAA a 8xTRAA, to nevypada spatne ani po tech letech. Savlovacky a mordovacky bleskama jsou stale dobry. Jde ale videt, ze level design a hratelnost trochu po letech utrpěly, ale da se to hrat i dneska a dojel jsem to. Ono to zas tak dlouhy není.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Taky jsem to před pár dny dohrál a týden před tím jsem si dal Jedi Outcast. Pro mě jsou tyhle hry srdcovky (hlavně Jedi Outcast) které jsem hrál několik let multiplayer takže na grafiku jsem zvyklej a asi mi nikdy nebude připadat hnusná :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja se casto vracim ke starym hram. Ted si zase davam Fallouta 2. Clovek ma ale zafixovano, ze tyhle hry byly bomba, atd... a kdyz se k tomu po letech vrati, tak uz to tak skvely nebyva. Ale tady to zestarlo vcelku ok. Blby je, ze zadna dobra Star Wars hra podobnyho typu nevysla.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Fallout2 s restoration modem je porad super.Jedi academy jsem hral asi pred rokem.Ted hraju original war dalsi klasiku :)
m1ra
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1ra »

Nainstaloval jsem si ted po letech tuhle klasiku ciste z deprese nad současným stavem sw univerza a vzhledem k tomu ze jsem az po usi v RDR 2 necekal jsem nic jinyho nez se to jednou zapnu zavzpominam a tim to zkonci ale musim rict ze ta hra je tak chytlava ze RDR sel rovnou na stridacku a jakmile to dohraju jdu rovnou na Jedi knight ( vim hraju to pozpatku ale co uz). Zajimalo by me jak velkou roli v tom hraji vzpominky na bezstarostne mladi kdy jsem si hry dokazal uzit jak uz to dnes neumim a nebo jestli dnesni produkce prostě stoji za prd :-)
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Trochu offtopic a solidní nekrofilie postu, ale tak něco sem plácnu. Přišel jsem rokama na to, že je hrozně hloupé zobecňovat na obě strany - duh. Moderní AAA pořád nabízejí něco, co se dá užít, i když ses narodil v osumdesátkách, akorát se musíš prohrabat hromadou hnoje, než na něco takového narazíš.

Jasně, že zásadní roli hrajou vzpomínky a každý má svoje oblíbené filmy/hry/knihy/hudbu, kde vypne kritické myšlení. Když ale zapneš kritické myšlení, přehrabování starých her je podobný mix hit and miss, jako u těch moderních. Někdy tě překvapí, že se to furt dá hrát s úsměvem (za mě např Doom 1993). Někdy se nestačíš divit, co na tom nudným kanálu všichni viděli (za mě např. Half Life 2).

Dlouho jsem měl za to, že indie scéna je pro zaprděnce, pozéry a hipstery, ale poslední roky se díky obrovskému pokroku v dostupnosti technologií objevují "AA" hry menších studií, které strčí do kapsy 95%+ velkorozpočtové produkce a jestli teď sleduješ loňské top listy ostřílenějších youtuberů, většina top loňských her je právě "AA". Třeba Ion Fury, nová hra udělaná na Build Engine (Duke Nuken 3D). A Plague Tale: Innocence francouzská středověkká adventura. Nebo Resident Evil 2 remake... atd atd

Dobré a špatné hry jsou jak ty moderní, tak ty staré... TLDR: stačí hledat
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“