Dobrý den, prosím vás mám jeden problém... Když spustím PC tak mi na monitoru vyskočí načítací obrazovka a pak monitor najednou zhasne a zobrazí se mi nápis že není signál. Když ale vyskočí nápis no signal (počítač běží ale monitor ne) a zmáčknu restart tlačítko tak se vše spustí do 15 vteřin tak jak má ale vždy u prvního zapnutí je nutný restart. Zkoušel jsem i odpojit a vypojit všechny kabely a šlo vše jak má asi týden a pak zase tohle.
Mám ho připojený přes display port ale dělo se mi to i když jsem to propojil přes HDMI. Myslím že monitorem to není jelikož když sem ho měl zapojený do notebooku tak to běželo v pořádku. Nevíte co s tím? Děkuji za každou radu.
Není signál
Moderátor: maXXmilian
- KarBenCZ
- Nováček
-
- Jey
- Středně pokročilý
-
Re: Není signál
Máš v biosu nastavenou správnou výchozí grafickou kartu, dle použitého portu (PCI-E 1 - 2 - 3 x ON-BOARD)?
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).