že na tých winoch beží aj NV ich akosi netrápi a tá aspoň teraz nemá nejaké bugy ktoré by sa dali rozmazávať na nete
HEAD lenže to ani náhodou neni PLUG&PLAY
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Pripad uzavren, drivery jsou bez problemu.Takže problém pak může nezaujatému pozorovateli připadat jako větší, než ve skutečnosti je, ačkoliv se týká jen 1% uživatelů

ani som na ten link neklikol, ale... mam 20.2.1 a nemam ziaden problem(color/screen) s desktopom, videami, dx11/dx12/vulkan hrami.del42sa píše:Co hystercite, vsechno je už vyreseno, mate to černé na bílém![]()

JJ, u starších karet jako RX580 mi taky vše funguje, tam jsou už ovladače vyladěné. Samozřejmě někdo může namítnout, že RX5000 je nová karta a nemůže vše fungovat hned perfektně (proto se vydávají update drivers, apod). Na druhou stranu, pokud se na to vykašlou vydají kartu a pak teprve čekají až jim zákazníci budou na tým podpory reportovat různé problémy je samozřejmě špatně. Pokud mají nějaký tým testerů, zásadní problémy by určitě měli řešit drív než tu kartu vydaj.Srandista píše:akurat ze teraz po 5. generaciach GCN tie drivery konecne vyladili, a s Navi to poslali do kytek. A to je ten pruser prave. Ja so svojou RX570 tiez nemam ziaden problem, a to som na tych 2020 Adrenalinoch od launch dna (a aby som veci uviedol na pravu mieru, na nich som problem mal, ale vyriesil ho najblizsi hotfix, co prisiel zahy). Lenze dnes uz tlacia Navi, a tou si hodne podkopavaju povest. Smutne...

Tohle se bohužel nedá říci, pro starší karty ano, ale končící polarisem. Vega má taky problémy. Vega 7 má těžké problémy už od začátku a AMD to nezajímá. Ty blackscreeny jsou tu už dávn oa jsou nyní horší jak bykly na podzim, tzn situace se naopak zhoršila. Tady už se to nedá vymluvit. Pokud to nejsou schopni nasimulovat tak ať od někoho sakra koupěj (klidně přeplatěj) celej setup kde ty problémy jsou ať maj test sample když jej sami nedovedou vytvořit. WTF.HafanPetr píše:JJ, u starších karet jako RX580 mi taky vše funguje, tam jsou už ovladače vyladěné. Samozřejmě někdo může namítnout, že RX5000 je nová karta a nemůže vše fungovat hned perfektně (proto se vydávají update drivers, apod). Na druhou stranu, pokud se na to vykašlou vydají kartu a pak teprve čekají až jim zákazníci budou na tým podpory reportovat různé problémy je samozřejmě špatně. Pokud mají nějaký tým testerů, zásadní problémy by určitě měli řešit drív než tu kartu vydaj.Srandista píše:akurat ze teraz po 5. generaciach GCN tie drivery konecne vyladili, a s Navi to poslali do kytek. A to je ten pruser prave. Ja so svojou RX570 tiez nemam ziaden problem, a to som na tych 2020 Adrenalinoch od launch dna (a aby som veci uviedol na pravu mieru, na nich som problem mal, ale vyriesil ho najblizsi hotfix, co prisiel zahy). Lenze dnes uz tlacia Navi, a tou si hodne podkopavaju povest. Smutne...

co se CPU týče tak za prvé jsi ot a za druhé pises bullshitarny, pokud o tom chceš debatovat tak si do tématu o zenu tohle opis, klidně ti každej jeden z těch nesmyslů co jsi vyplodil vyvratim.DAVEmon píše:...........

Ne 105°C ale dokonce 110°C je prej normalniDAVEmon píše:Tak mě přijde, že tohle je celkově vlastnost u AMD, že jim zdarma (ještě jim za to platíš) děláš betatestera. To není problém jenom u GPU, ale i v CPU (vysoké napětí v idle, vysoké teploty, nulový OC, protože procesory jsou už hnané na krev, nefunkční telemetrie, které ženou procesor za hranici snesitelnosti atd.) takže mě to ani nepřekvapuje. Ale líbí se mi jak se to někteří snaží hodit na třetí strany (windows, DDU, vývojáři apod.), připomíná mi to jistého premiéra, který také za nic nemůže, ale můžou za to ti druzí. Mě AMD tehdy dostalo, jak se snažili obhájit, že 105°C na hotspotu je absolutně normální

Blackscreeny na Veze? To jsi zas četl kde?DOC_ZENITH píše:Tohle se bohužel nedá říci, pro starší karty ano, ale končící polarisem. Vega má taky problémy. Vega 7 má těžké problémy už od začátku a AMD to nezajímá. Ty blackscreeny jsou tu už dávn oa jsou nyní horší jak bykly na podzim, tzn situace se naopak zhoršila. Tady už se to nedá vymluvit. Pokud to nejsou schopni nasimulovat tak ať od někoho sakra koupěj (klidně přeplatěj) celej setup kde ty problémy jsou ať maj test sample když jej sami nedovedou vytvořit. WTF.