Vidim, ze HEAD je spokojny. Tak pridam skratene svoje postrehy o Asus ROG Strix XG279Q
170Hz je naozaj neskutocne smooth, ci uz web, mys, BFV, cokolvek..
dalsia vec je toto:
https://www.reddit.com/r/nvidia/comment ... resh_rate/
Bug, kedy vysokofrekvencny monitor nabiehal na frekvenciu monitora s nizsou obnovovacou frekvenciou a vyzera, ze sa poriesi
s vypalovanim oci je to pri tomto monitore podobne.. pride mi, ze viac ako na LG, no to zjavne zalezi na nastaveniach...
z uhla pozorujem stale sedy odtien, az som po prvom zapnuti myslel, ze mam opat LG.. cierna je vsak lepsia.
SpyderX a Display CAL3 namerali kontrast 860:1 co je znatelne lepsie ako ~630:1 pri LG
Samozrejem to nekoresponduje s cinskou recenzou (odkaz postnuty vyssie), kde namerali 1132:1
ELMB je vcelku zaujimava vec.. dokonca vylepsuje ciernu.. viac som dane nastavenia neskumal. Okrem ineho vsak sposobuje blikanie ako u starych CRT (Vidno napriklad pri pohlade cez fotak telefonu). Z dlhodobeho hladiska neviem, ci je to to najlepsie pre oci.. mozno zalezi na nadstaveni a synchronizacii s Freesyncom. Predsalen Hz to ma podstatne viac ako pri starych CRT, kde sa 85 uz povazovalo za ok.
Bleed nejaky je, nie je to vsak nic hrozne..
bohuzial som chytil 2 mrtve pixely, cize opat vraciam a objednavam dalsi kus. Vyzera to vsak, ze tento monitor bude podobne ako LG prve mesiace nedostatkovy tovar - aspon u nas. A za cenu 660e s postou ma ho docela mrzi vratit. Najma ked alza pyta 770e a ostatni obdobne.