mam nejakou dobu PC v podpisu a mam jeden velmi neprijemnej problem. Googlil jsem kde se dalo, sice podobne problemy lidi obcas maji, ale nenasel jsem nic relevantniho, co by mi pomohlo.
Takze o co jde:
Mam problem, ze obcas kdyz zaviram nebo oteviram aplikaci, nebo klidne jen okno pruzkumika, nebo kdyz treba vyvolam spravce uloh ctrl+alt+del, tak se pri otvirani PC jakoby zpomali, ne uplne zasekne ale proste laguje. Nekdy se to stane dokonce i kdyz jen maximalizuju nebo minimalizuju otevrene okno.
Deje se to relativne nahodne, nevypozoroval jsem zadny presny vzorec, neumim to "vyvolat" na pozadani.
Mys mi treba na dve vteriny funguje (nevim jak to jinak popsat) rychlosti 3 FPS, proste hybu mysi a ta refreshne svou pozici 2x za vterinu, cely system se neda ovladat. Netrva to jen kratkou chvili, ale tak 2-3 vteriny.
Nasel jsem, ze by to mohlo byt ovladacem mysi, ale ten je aktualni a i nejake rucni preinstalovani nepomohlo.
Nemam zadne spiky na pametech, procesoru, disku, GPU.
Nemam zadne konflikty ve spravci zarizeni, vse funguje jak ma.
Kdyz hraju hry, mam stabilni FPS, nic nelaguje, nedropuje. Je to problem pouze ve Windows.
Jedina vec, ktera v PC nefunguje uplne OK (ackoliv netusim, jestli to muze mit souvislost), ze pokud kopiruju neco na USB, tak rychlost kopirovani pada periodicky k nule a zase stoupa k bezne rychlosti, cyklicky. Jelikoz to delam minimalne, tak jsem to neresil.
Mam v pytli radic USB?
Setkal se s tim nekdo, napada vas reseni?
Diky vsem, kteri to zvladli docist