Další příspěvek od Riot Games. Beta začíná 7.4.2020 14:00 a pro získání přístupu je nutné sledovat twitch streamy Valorantu s aktivním dropem s propojeným Riot acc.
A jak to popsat? Představte si, že CS:GO znásilní Overwatch... No a o 9 měsíců později vznikl Valorant.
me prijde ze ti streameri jsou zaplaceni snad vsichni .. objektivni recenze neexistuje kazdej je nadsenej z veci ktery uz tu nekdy nekde byly.. spatna hra to asi nebude jen to chce pockat na realne testy od lidi co nejsou zainteresovani reklamstinou
No dneska už má přístup spousta lidí (taky hraju), takže recenzí a gameplayů tady bude a už asi i je spousta.
Jako v podstatě jo, lidi jsou z toho dost nadšený i když je to "jenom" mix toho co už tady bylo. Ale zas nadruhou stranu (a to je dost podstatný) se snaží to všechno vzít a udělat to co nejlíp to jde a od začátku hodně se zaměřením na esport. Uvidí se samozřejmě dál jak to dopadne nebo nedopadne, co ještě předělají atd., ale na to že to je beta to už je ve slušným stavu.
//Takový piditest s mojí r5 3600 + 1060 3G
"compet" na high 4x AA 8x aniso, stíny atd. on
Average framerate : 233.2 FPS
Maximum framerate : 325.7 FPS
1% low framerate : 138.7 FPS
0.1% low framerate : 33.3 FPS
CPU to nijak moc nevytěžuje, nějaké nízké desítky procent, umím si představit že to na velmi slušný fps zvládne i starší i5 nebo dokonce dvoujádro s SMT, grafika ukazovala tak 60+% vytížení, to 0,1% bude asi na začátku kola nebo tak, jak se lidi spawnujou, žádnej stuttering jsem nezaznamenal.
//Jinak servry mají asi někde poblíž, Německo nebo tak, zatím ve všech hrách jsem měl ping tesně pod 20, hodně stabilní, zatím jsem nezaregistroval špatnej hitreg, umírání za rohem atd. Na hodnocení gameplaye je ještě brzo, ale po technický stránce se mi to líbí hodně i když nějakej bug se semtam ještě najde (už jsem mi stalo že se mi třeba bugnul scope a při scopování nebylo vůbec nic vidět).
Koukal jsem na stream a je to CS + tam pridali schopnosti k postavam.Btw neco podobnyho tu uz kdysi davno bylo v cs 1.6 myslim.
Jmenovalo se to W3 cs nebo tak nak a kazda postava tehdy mela specialni schopnosti z w3
Tak grafika je taková aby to opravdu šlo i na dnešním low end PC, na nějakým ryzen 1200 a 1050ti si to umím v pohodě představit že to stále dá 100+ fps, zhruba mi to příjde jako Overwatch - žádná extra realita, ale určitě to neurazí, ve 4k na max to stejně asi nikdo hrát nebude. Mapy jsou dělané hodně na přehlednost, není tam žádná vegetace nebo bordel, ve kterém by se mohl někdo schovat a textury jsou vcelku jednoduché, rozlišení enemy oproti pozadí nikomu nebude dělat problém.
Za mě pokud někoho baví CS GO nebo OW, tak by to měl aspoň zkusit třeba až bude open beta. Já třeba hrál za černocha a když se člověk trochu naučí používat ability tak je to fun (má třeba flash a stěnu, která ti umožní zónovat enemy nebo zabezpečit plant + další věci). Pro CS GO hráče to přidá trochu taktiky navíc (je třeba myslet na ability ostatních a využívat ty svoje) a pro lidi z OW to přidá zbraně, one tapy atd., kdokoli ti může dát kill s awp nebo hlavu s AK (názvy jsou sice jiný, ale inspirace v CS GO je zřejmá) a na to je taky potřeba myslet, nemůžeš jen tak chargnout a máchat kladivem jako v OW s tím že dostaneš z dálky heal a nano, tady když naběhneš jak postih sám na víc enemy tak dostaneš hlavu nebo dvě a umřeš během půl vteřiny když je proti tobě někdo se slušným aimem.
Tohle může být i největší mínus tý hry. CS GO je poměrně jednoduchý a lehký na naučení, pochopí to rychle každej a pak už jen záleží na tom jak je člověk dobrej, tady potřebuješ vědět víc věcí aby ses dostal na nějakou slušnou úroveň a časem se to bude i měnit (nové postavy).
Chápu správně, že jediný způsob jak se dostan ke hře, je koukat na stream, kde má človkě možnost získat přístup? Nebo jsem to špatně pochopil? Rád bych zkusil
Jo closed beta teď tak funguje (ještě dřív to dostali jen vybraní streameři atd., kteří měli zakázáno pouštět konkrétní informace ven). Založíš (pokud nemáš) si acc u riotu, ten propojíš na twitchi a necháš běžet stream (musí tam bejt ale napsaný že "dropy jsou povoleny"), já ho dostal asi po 4 hodinách, měla by ti přijít notifikace na twitchi a mail od riotu až ti daj přístup. Nebo teda ještě můžeš koupit acc že, ale s tím že tam ještě není ranked a po konci bety (nebo minimálně closed bety) bude wipe (agenti se odemykaj hraním + nějaký spreje a takový hovadiny taky), bych za to teď neutrácel.
Jako CSkaři se mi to líbí. Alespoň co jsem viděl streamy, videa a hodnocení. Ale mít puštěné celé dny streamy a čekat na drop se mi fakt nechce. Snad bude brzo plná hra pro všechny.
Alespoň něco od této firmy vypadá zajímavě, jak jsem LoL od nich neměl nikdy rád (Dota 2 je samozřejmě lepší), tak tohle vypadá opačně.
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG STRIX B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB (2x32) @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! Pure Base 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2 https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
cekal sem pri pohledu na tu hru ze to bude :WOW totu jeste nebylo,ale spis to je WOW to us sem videl.
je to desna spatlanina a nic zajmaveho co by tu jeste nebylo to neprinasi tak ze za me urcite to hrat nebudu
Ta vykradená kombinace může být však zábavná. Ale ten hype asi dělají hodně ty dropy na streamech a samotní streameři + to, že je to od Riotu a hype je na světě.
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG STRIX B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB (2x32) @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! Pure Base 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2 https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
Daší věc je, že to je jednoduše něco jinýho po dlouhý době kdy nic moc novýho ve stejným žánru nebylo, hodně lidi si myslím to zkusí jen kvůli tomu a pokud bude new player experience slušná, tak by u toho mohli zůstat. Riot má velký jméno a propagaci umí, takže tomu hype se nedivím, ale samozřejmě záleží jak to dotáhnou do konce a jak se budou chovat po vydání, ani velký jméno neznamená automaticky úspěch (třeba Artifact že...), pokud to bude třeba moc náročný pro nový hráče a nebude je to bavit (pro srovnání třeba CS GO může po prvních pár kolech na nový mapě hrát každej blbec, v OW tě nejspíš i po pár hodinách budou zabíjet tak, že nevíš kdo čím tě zabil skrz celou mapu, tady je postav zatím málo, takže to tak hrozný není, ale kdo ví kolik jich tam bude).
BL!zZard píše:Ta vykradená kombinace může být však zábavná. Ale ten hype asi dělají hodně ty dropy na streamech a samotní streameři + to, že je to od Riotu a hype je na světě.
Zase Blizzy upřímně, RIOTáci jsou schopní udělat skvělou DOTU, k tomu skvělou kartičkovou hru LEgends of R a nakonec i zatím skvěle vypadající (gameplay) CSKo hru.
To že je to vykrádačka, v tom máš pravdu, ale zatím ten mix je balancnutý, není to tolik broken co jsem čekal s ohledem na schopnosti hrdinů a hitboxy fungují jak mají.
Co to odlišuje od všech krom CSka je to, že všichni mohou dělat tunaje (esport) nikoliv jen vývojáři a to tu hru vyzdvihuje hodně vysoko.
Na klíču čekám hodiny jako ostatní:)Fakt to lítá random...
Jinak na netu se prodávají cca za 20EUR ale myslím, že zapnout stream, hodit ho na lištu a počkat na klíč je lepší
Hra se mi celkem líbí. Jenom nevim co si mám myslet o tom anticheatu. Jako moc se mi nelíbí, že běží přímo v jádře systému, ale zase si říkám, že takhle velká společnost toho prostě nemůže zneužít. Podle totohle článku vypsali vysokou odměnu za to když někdo najde chybu, tak si asi věří. https://otechnice.cz/spolecnost-riot-ga ... -vanguard/