Overcompensation. Tři hry byl Artyom němej jouda, tak zas šli do druhýho extrému a udělali ze Sama "typickýho" ukecanýho amíka, až moc. Snad do budoucna trefí balanc líp. Ale jinak za mě raději příliš ukecanýho, než blba co jen drží hubu a poslouchá ostatní a nemůže ani odpovědět na otázku.stoRmjE píše:Hlavni hru jsem dohrál a two colonels taky, ale u Sama mi něco vadilo, možná právě to mluvení jak komentoval každou blbost, každej náboj co jsem našel.
Metro: Exodus
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Metro: Exodus
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- vavron
- Začátečník

-
Re: Metro: Exodus
Já Exodus hraju celkově mnohem pomaleji než předchozí díly. Uzavřenost a koridorovost jsem na Metru měl vždycky rád, protože se člověk nemohl moc rozptylovat bezduchým blouděním po mapě při hledání poslední pohlednice (což se mi bohužel stává čím dál častěji), takže takový Caspian byl pro mě totálně mimo. Člověk tím přejížděním a blouděním ztratí tu zapálenost a vtažení do děje. Ale už mi chybí jen kousek u Sama, tak to snad nějak doklepu 
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)