Ako neviem o co konkretne vam v ETS ide, testol som ETS s AUTO a MANUAL fan krivkou ale tych 0.4 comparable framu rozdiel pri 75FPS neni snad az tak hroznych, najma ked sa nedaju dodrzat ani uplne identicke testovacie podmienky. Hlavne ze tu vyplakavame ako keby sa mal zrutit svet. Uncapped na nezmyselnom framerate predpokladam to asi nikto ani hrat nebude. https://imgur.com/myCunL8
Skeleth píše:Nemáte taky někdo problém se stutteringem ve hrách při nastavení manuální křivky větráků v ovladačích? Doteď jsem jel na auto kvůli zero RPM, ale už me štvala neustálá vychřice při vyskočení z idle, tak jsem manuálně nastavil křivku do 50°C 10% otáček, do 60°C 20%, od°C 70 35%+ a okamzitě jsem si všiml jak se hra mírně zasekává. Nejlépe pozorovatelné je to v Euro Truck Simulator při zapnutém vsyncu 60Hz. Zkoušel jsem i novější drivery a žádná změna. Karta Nitro+ 5700XT.
2069Mhz a 1109mV to si teda nejsem jistý, ale mě reference, aby jela fakt dobře a neškrtil jsem jí, tak 1130mV na 2000MHz a vše v pohodě. 160W spotřeba a vše v naprostém pořádku a na VRAM jsem raději nesahal, tak zkus.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Nejsem doma a v mobilu mám obrázky takto krásně rozdělené. Pro Nitro jsou ty hodnoty naprosto v pohodě. Samozřejmě jsem testoval ten stutter několik hodin, takže se mezi tou stovkou kombinací dostalo i na defaultní hodnoty. Afterburner zkusím odinstalovat.
LG 27GL850 | MSI B450 Tomahawk MAX | Ryzen 5 3600 | Nitro+ RX 5700XT | Crucial Ballistix Sport LT Grey(2x8GB) DDR4 3200 | Seasonic Focus Plus Gold 750W | Intel SSD 660p | M.2 - 2TB | Asus Xonar DX | AKG K702 | Fractal Design Define R6
Tyto "soutěže" ze sociálních sítí, kde musí človek palečkovat a sdílet a podobné kraviny vyhravají jen lidé s aktivními profily plnými fotek z osobního života, aby se tvůrce soutěže ujistil, že se tím bude daná osoba chválit a dělat jim tak reklamu. Takže pokud nejste políbeni síťovým exibicionismem, nemá cenu se do něčeho takového vůbec hlásit, jelikož výherce rozhodně není náhodně vybrán.
LG 27GL850 | MSI B450 Tomahawk MAX | Ryzen 5 3600 | Nitro+ RX 5700XT | Crucial Ballistix Sport LT Grey(2x8GB) DDR4 3200 | Seasonic Focus Plus Gold 750W | Intel SSD 660p | M.2 - 2TB | Asus Xonar DX | AKG K702 | Fractal Design Define R6
Garantem téhle soutěže je GPUreport a Asus, takže se za férové losování mohu zaručit osobně!
@Skeleth, fmx rider : Když se soutěže účastnit nechcete, vůbec nikdo vás k tomu nenutí. Ostatní budou mít alespoň vyšší šanci na výhru
Chtěl bych se stát profesionálním pískačem. Už teď jsem v tom sice hvězda, ale chtěl bych se ještě zdokonalit a začít se tím živit. GPUreport.cz
Tak čistě z prdele sem to zkusil. Šance je stejne nulová. Protože tohle vyhraje nějaký jůtubr, strýmr, infulencr... a podobný (nesleduju to moc, tak nevim jak se jim všem říká). Ale ok, ať je ten achievement zajímavější, když to vyhraju, jde RTX 2070 do světa a budu jak HEAD bojovat s povedenou RX 5700 (takže se nemusím vůbec obávat takovou vsázku sem dávat )
Prdlajz, v kšiltovce ROG pak tu RTX 2070 půjdu osobně předat novýmu majiteli. ... a pak v ní jít někam zapít ztrátu Raytracingu a DLSS ... ok, konec OT.