The Last of Us Part II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Re: The Last of Us Part II

Příspěvek od ArgCZ »

rbclass píše:Vcera som pozeral skoro 2 hodiny gameplay na TLOU a fakt nechapem,co je na tej hre tak svetoborneho. Je to mozno preto,ze uz ma svoj vek. Dnes kuknem na dvojku,snad to bude lepsie.
hru která je zaměřená na atmosféru a její postupný budování dvouhodinovej gameplay nemůže asi vzdáleně vystihnout, jsou tam obrovsky silný momenty který ale potřebujou abys to prožíval, na to fakt nekoukej. Buď si to zahraj nebo to nech zcela plavat.

Já jen doufám sakra že to zítra přijde, pak budu mít fakt dlouhou páteční noc.
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Necham to plavat,2 hodky mi stacili
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Ono je hromada lepších her než je TLOU, asi svoje místo má, ale mě nedokázala nijak extra zaujmout, jsou tam sice silné momenty, ale nic co bych neviděl jinde v jiné kabátě. Druhá díl si zahraju, co půjde sehnat za trochu rozumnější peníze :D
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já jsem sice jedničku dohrál, ale taky jsem z toho nebyl nijak odvařenej..
PS5 Pro | LG OLED CX55
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

jako v tématu o Witcherovi 3, určitě nejste sami koho to neučarovalo, dokonce budou určitě lidi co je to pro ně propadák , stejně jako pro toho redaktora na Kotaku co si to zahrál a vrátil se s nevěřícným kroutěním hlavy k Fortnite, každej jsme jinej, ale na statutu hry obecně to pramálo změní
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jojo Witcher 3 je další hra kterou každej opěvuje a mě vůbec nebavila :) ale fortnite taky nehraju
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Riku píše:Jojo Witcher 3 je další hra kterou každej opěvuje a mě vůbec nebavila :) ale fortnite taky nehraju
zpovykanec :mrgreen:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LastPCgamer »

rbclass píše:Vcera som pozeral skoro 2 hodiny gameplay na TLOU a fakt nechapem,co je na tej hre tak svetoborneho. Je to mozno preto,ze uz ma svoj vek. Dnes kuknem na dvojku,snad to bude lepsie.
Hra vyniká v tom že dokaže vyvolat u hráča vyraznu emocionálnu odozvu vdaka najlepsie spracovanému pribehu v ramci videoherného sveta. Jednoducho povedane tie postavy v hre su ako živé a hračovi ktory to hraje na tych postavach záleži. Ziadnej inej hre sa to v takej miere detailov este nepodarilo uskutocnit.
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
skaven321
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skaven321 »

celkom vtipny pohlad na to, ze scenaristi kaslu na nejaky progres vo vyvoji postav, a hraci maju pamat akvariovych rybiek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
R7 5800X3D, 32GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX@3600MHz, RX 9070 XT Pulse, GB2770QSU - Red Eagle
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

skaven321 píše:celkom vtipny pohlad na to, ze scenaristi kaslu na nejaky progres vo vyvoji postav, a hraci maju pamat akvariovych rybiek
balicek na me ceka na poste, takze jsem jeste nehral, ale treba se to bude dat oduvodnit... třeba "zakrněl", když mohl konečně chvíli vydechnout v tom jacksonville a po tech 5 nebo kolika letech by se to dalo i akceptovat.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
skaven321
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skaven321 »

co citam na zahranicnych forach, aj oficialneho vyjadrenia developerov, ide len o to, priblizit sa masam aby to bolo stravitelne(a samozrejme, vydavatelia su nadseni, ze presne tak to chceli aj v jednotke :roll: )
R7 5800X3D, 32GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX@3600MHz, RX 9070 XT Pulse, GB2770QSU - Red Eagle
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

já už nainstaloval a dal prolog, uvidíme jestli mě to usadí na zadek jako jednička, bohužel se k tomu dostanu až večer
skaven321
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skaven321 »

dufam, ze si to uzijes, uff...
komunite sa ta hra nepaci
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

To může hodnotit i ten kdo nekoupil ne?

Asi to moc není hra pro kazdeho
order for the writers to pander Ellie as a strong female LGBT lead. All
Poor writing and politics don't belong in video games.
I'm not sure why every game must be inundated with sjw agendas. Do not want.
Total 0/10 for ruination great franchise with **** plot and sjw
This game is not bad because of SJWs.
Naposledy upravil(a) jakubom dne pát 19. čer 2020, 14:36, celkem upraveno 1 x.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

jn, podobně vypadalo i hodnocení Metra Exodus v den uvedení a tu jsem si taky náramně užil, dnešní internet je místo k zblití. Ale třeba to fakt bude špatný, uvidíme, zatím Naugty Dog nesklamalo a vždycky bylo super i pokračování viz Uncharted

ironie je že poslední hru v předobjednávce jsem měl právě Exoduse a taky mělo červený User Score, já na tohle bývám opatrnej ale některý hry mě přijdou jako tutovka tak to vemu abych to měl na launch doma.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Klasickej reviewbombing. Dokud metacritic nezavede nejakej system overeni, ze tu hru vubec mas, bude user score vzdycky mimo realitu.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ja osobne recenze medii naprosto ingnoruju a nepovazuju je za nijak relevantni. Uz mnohokrat se ukazalo, ze kritiky opevovana hra je ve skutecnosti pekna sracka. Vubec me neprekvapuje, ze to vsichni odborni kritici shillujou, protoze kdyby napsali skutecne objektivni vysoce kritickou recenzi zakoncenou treba 6/10, tak muzete vzit jed na to, ze SONY si je da na blacklist a uz nedostanou zadny predbezny pristup k dalsi exkluzivce, coz je v dnesni dobe v podstate rozsudek smrti.

Hra je dlouha zhruba 25 hodin, takze mi prijde krajne podezrele, aby ji uz dohralo tolik tisic lidi. Z toho bych soudil, ze v tomto pripade skutecne k review bombingu dochazi, na druhou stranu me to moc neprekvapuje ze dvou duvodu.

Prvni: Naughty dop (mozna spis Neil Druckmann) a jeho chovani. Extremni politicka korektnost, "progresivni" (rozumej SJW) pristup, totalni zneuzivani DMCA systemu, kdy strikovali uplne vsechno a vsechny, kteri se o te hre pomalu jenom zminili, to znamena i ty, kteri se vubec nevyjadrovali o uniklych spoilerech. Taky tady patri kauze o neprijemnem crunchi a nepeknemu zachazeni s radovymi zamestnanci.

Druhy: Hra samotna - jejich mechaniky, jeji pribeh. Treba combat neprosel vubec zadnou evoluci od prvniho dilu, je dost primitivni a repetetivni. Herni doba a jeji davkovani taky nejsem moc fajn - jsou tam hlucha mista, kde se to vlece adod. Ale hlavne, ten pribeh... Achjo. Jsem ciste PC hrac, takze jsem si projel vsechny pribehove cutsceny od zacatku do konce na YT. To ale taky znamena, ze k postavam z prvniho dilu nemam zadny vztah a jsem naprosto neutralni. Muj nazor? Je to teda peknej shitfest, hotova klaun fiesta... Zaver a myslenka cele hry si doslova protireci s prologem, diky jehoz udalostem vubec cely TLOU2 vznikl. Vsechny emoce jsou ciste negativni - zadne svetlejsi momenty, zadny rozsah, vsechno je jenom na hovno (negativni). To je imo spatne, protoze tyhle silne pribehove hry by mely za cely pruchod vyjadrit daleko vice, chybel mi tam rozsah. Hra klade strasny duraz na "shock value" - proste nahodne "z niceho nic" zasadni momenty, jenze to dela moc casto a je to strasne umele tlacene, v druhe pulce uz mi to prislo fakt az trapne. Chovani a myslenkove pochody nekterych postav jsou absolutne postavene na hlavu a vubec nedavaji smysl.

Kazdy to muze videt jinak, ale jako davat tomuhle hodnoceni 100/100, tak to uz podle me chce teda poradnou davku drzosti, protoze nedostatky ta hra ma a jsou zcela zrejme, zadny "perfect game masterpiece" to neni, ani nahodou. Ja se spis klonim k nazoru, ze to je takova perverzni pokroucena vize Neila Druckmanna.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

+par hodin streamu. Gameplay zadnou vyraznou hloubku nema a v prubehu hry neprochazi zadnymi zasadnimi zmenami = bohate to staci. Jestli to chcete hrat, tak predpokladam, ze o tom pribehu a jeho tendencich vubec nic nevite, a ja vam to tady nebudo spoilovat, kazdopadne jak jsem rikal - jsou tam veci, ktere proste bijou do oci a nedavaji smysl. Zaver si protireci s uvodem a zaroven propaguje feministickou agendu, coz neni prekvapeni, kdyz Neil Druckmann je dobry kamarad (no, skoro az simp) s tou vyprcanou feministkou Anitou Sarkeesian, ktera uz zkurvila nekolik her, posledni zarez teda TLOU2.
Hele, pockame par dnu a uvidime, co si o tom lidi doopravdy mysli. Ale vasich "100/100 - masterpiece" je opravdu mimo realitu, to nemuze nikdo seriozni myslet vazne.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Si zaujaty jako lidi na MC. Sorry, ale kdybs chtel byt objektivni, tak si hru zahrajes a nekoukas na YT. Nebo proc to nedelas i s jinymi hrami? Jsi gamer predse ne?

A nejvice funny je, ze hra je venku necelych 24h a score 3,3 je na zaklade 13 466 hlasu, nejpsise take YT gameru. RDR2 ma 10900 za skoro dva roky.

Proste hate, ale nic se nezmeni na tom, ze TLOUII bude nejuspesnejsi hra tehle konzolove generace. Byt to PC hra, je tu thread na 40 stranach.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

Sobo píše: Hele, pockame par dnu a uvidime, co si o tom lidi doopravdy mysli. Ale vasich "100/100 - masterpiece" je opravdu mimo realitu, to nemuze nikdo seriozni myslet vazne.
vidíš to já zatím nemůžu říct jestli si zaslouží 100/100 nebo nezaslouží a to jí narozdíl od tebe skutečně hraju, zatím mám výhrady k tech. stránce kde nemyslím že to na 100/100 je, po příběhový a diaologový zatím naopak ano tak uvidím až dohraju, ale tvoje soudy jsou úplně mimo, ty můžeš s klidem napsat další recenzi týhle hry na MC.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“