Detroit Become Human

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Detroit Become Human

Příspěvek od HEAD »

Vcera jsem dohral beyond a dnes to hraju zase tantokrat s remix/chronologickym poradim a je to jeste lepsi nez original poradi :)
Btw beyond vysel v roce 2013?Vsak to vypada minimalne stejne dobre jako detroit :-D
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Detroit je pecka. Dohrál jsem cca před týdnem a za mě hodně povedená hra!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vsimli jeste si, ze v beyond je TODD i Chloe z detroitu?Trochu mladsi verze :)
https://www.youtube.com/watch?v=IjuKvLNTyZY&t=
https://youtu.be/B1kA2dB4HAc?t=148
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

na disku s beyondem je i to tech demo "Kara", na pc to ale asi jako dlc neuvolnili, na YT se to da najit
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
elcrys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elcrys »

Dohráno, zařval jen Luther, ale i tak konec považuju za nejlepší (nelze jinak, pokud se chce člověk vyhnout morálně hodně pochybné volbě s krádeží lístků na autobus a potenciální ohrožení života lidské rodiny).
HEAD píše:Vsimli jeste si, ze v beyond je TODD i Chloe z detroitu?Trochu mladsi verze :)
https://www.youtube.com/watch?v=IjuKvLNTyZY&t=
https://youtu.be/B1kA2dB4HAc?t=148
Todda jsem zaregistroval a další postavu, kterou jsem poznal napříč HR (Paco Mendez), Beyond (Lt. J. Sherman) i Detroit (policista v domě Rose) je tenhle herec:
https://heavyrain.fandom.com/wiki/David_Gasman

Chloe jsem nepoznal, ale možná proto jsem na ní měl takovou pifku a bez výčitek ji jako Connor střelil do hlavy :) .

Za mě Detroit tak 8/10 - Beyond zůstává nepřekonán. Co hodně dotáhli v Detroitu je ono větvení příběhu a fakt, že mnoho vyústění se přenáší napříč kapitolami, což třeba v Beyondu tolik nebylo (a pokud ano, šlo o celkem kosmetické záležitosti). V důsledku toho je pochopitelná i celková krátkost tohoto typu her, kdy v Detroitu jsem byl až překvapen, jak velké kusy příběhu jsem na vedlejších větvích minul. To by skoro stálo za opětovné hraní, ale já mám stejně tendenci se rozhodovat podobně, takže to asi nechám na jindy.

Co se týče přestřeleného Depth of Field (a co jsem četl, tak i mazacího TAA), tak to bylo místama hodně velké utrpení, zvláště pro mě, který tento efekt všude vypíná. Tenhle efekt je sice super na screenshotech nebo v cutscénách, ale koukat se při běžném hraní na jedinou trochu ostrou věc - záda ovládané postavy a zbytek mít umělecky rozmazaný, to stálo pěkně za prd. Detroit, ze života krátkozrakého androida :)

Jinak hra mi spadla jen jednou při prvním spuštění, na začátku kompilace shaderů, jinak při hraní OK.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ukrast listky neni nic spatnyho pac oni jsou lidi a tak jim absolutne nic nehrozi.To je spis takovej chytak ve hre jak nemit nejlepsi konec :)
elcrys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elcrys »

Být v mrazu venku s batoletem, při zákazu vycházení, při blížícím se střetu androidů/lidí a nemít kam jít (jak zmíní otec, pokud si lístky v první chvíli necháš) - to bych nenazval "nic jim nehrozí". Já jen nechtěl mít cestu ke konci vydlážděnu mrtvolami dětí. Zase kdybych hrál za hajzla, tak si lístky bez uzardění nechám. Ale empatie byla jedním z průvodních znaků mé deviantní Kary :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja jsem si vsimnul jeste jedny postavy a to STAN z beyond.V detroitu hraje toho agenta FBI
Jinak nejlepsi konec za karu muj gameplay :wink: Nejlepsi konec ale jen pokud poklidne protestujete s markusem.Jinak vas tam bez mrknuti oka zastrelej lol
https://www.youtube.com/watch?v=BBwNtgkODso
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

SPOILERS

Hru jsem na plejku presel asi 3x, nektere kapitoly zopakoval, abych udelal hru a vetveni pribehu na 100%. Z pohledu fanouska temnych sci-fi, se mi nejvice libili "spatne" konce(ne kazda hra musi skoncit happy endingem ze jo)
Most epic Kamski’s Ending
Cyberlife Wins

Nevim zda je zde vubec hra, kde lze nechat zabit dite(i kdyz androidni)
Evil Kara Endings
Scena jak "vyzleceni" androidi cekaji v radach na destrukci je neopakovatelna, parafrazujici cekani veznu pred "sprchou" v plynovych komorach v koncentracnich taborech...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Super, že jsem našel toto téma. Koupeno ve výprodeji.

Mám problém s tím, že se mi neustále podtaktovává GPU na úroveň, že se ta hra děsně seká (trhá se obraz).. prostě vidím že gpu jede na 400MHz vesele a k tomu paměti nějaká slabota plácnu 1000-2000MHz a děsně se to trhá.. typicky začně při změně scény během animace.. nebo po startu nové kapitoly, apod. Neděje se to pořád, jen v těch uvedených okamžicích. 5700X, RTX 3070.

Pomáhá alt-tabnout do win a zpět, případně zavřít všechny ostatní aplikace. Je nějaký tip co s tím? Děje se to každou scénu.

Teď jsem dohrál poprvé a asi jsem neměl hrát poslední kapitolu v 1h v noci nebo u toho popíjet, mačkání kláves podle zadání mi vůbec nejde. Zařvaly mi všechny androidí postavy kromě Luthera s Alicí, poručík spáchal sebevraždu a všichni ostatní kaputt při útoku, resp. snaze o osvobození. Totální fail a tragédie.. koukal jsem na to a několikrát facepalm a pak jsem radši šel spát, konec hry. Dám si to párkrát znova..
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Taky mi pár postav pochcípalo na gramlavé prsty, nejsi v tom sám :lol:
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

"Pár postav".. připadal jsem si jak hrobník.. na co jsem šáhnul, šlo do kytek. Přitom až do finále pohoda. Ještě úplně blbý konec.. všechny povraždili, povstávní potlačeno. To mačkání kláves je běs.. nemám na klávesnici ani písmenka a pamatuju si kde co je poslepu, ale mačkat klávesy v tom sledování děje jsem nestíhal. To bylo něco před spaním.. naprosté omg, shame, wtf a závěrečné titulky. I ten blbý Connor nová verze mi zabil Connora, který by asi jinak zkonvertoval celou armádu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tohle je urcite lepsi hrat na gamepadu.
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Jo, koukal jsem na nějaké YT. Na Gamepadu jsou snad 4 tlačítka nebo i kdyby víc, tak na klávesnici jsem napočítal.. WSAD,Q,E,SHIFT,SPACEBAR... obecně ten shift jsem mačkal skoro neustále, protože jinak když přišel, tak jsem nestihnul ani malíčkem, spacebar ani palcem, ani přendat ruku. A do toho ještě ta šílená gesta myší..
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Já jsem si to strihnul před pár měsíci znova a poprvé ve 4k na oledu a neměl jsem žádný problémy s vykonem.Na gamepadu se mi to hrálo dobře.Poprve když jsem to hrál(taky na gamepadu), tak jsem měl s QTE taky trochu problém páč to byla jedna z prvních her co jsem na gamepadu hrál.Podruhe co jsem to teď hrál, tak jsem s QTE neměl vůbec problem.Asi jak si na to člověk zvykne po několika letech hraní na gamepadu, tak mi to už ani moc těžký nepřišlo.
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Já myslím, že tohle při nějaké rozumnější hodině (ne o půlnoci), akční pasáže v dřívějších epizodách mi šly o něco lépe, asi nějak zvládnu.
Spíše mi jde o to podtaktovávání grafické karty.. tam netuším co s tím. V ovladačích mám "maximální výkon" a děje se mi to jen u Detroit.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Zkousel jsi zapnout Vsync?Btw podle toho jak to popisujes to dela behem nacitani textur/sceny.Kontroloval jsi vyuziti Vram?Ja kdyz jsem to poprve hral jeste na radeonu 5700XT s 8GB Vram, tak se mi to taky mistama sekalo i ve 1440P.
Ted podruhe s 6800XT ve 4K absolutne bez problemu.
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Hraju se zapnutým Vsync.. FullHD, při těch 60Hz mi to tak nějak stačí, navíc pc si vezme 100+- W, když Vsync vypnu, tak cca dvojnásobek (a to i jiné hry).

Ale napadlo mě, protože tu o tom nikdo nic neví a ani jsem podobný popis problému nikde nenašel, tak jestli to nezpůsobuje Afterburner + Rivatuner + OSD.

Ještě jsem se ke hře znovu nedostal, ale plánuju si ji projít znovu celou a pak určité úseky a vychytat si achievementy. Tak tohle určitě vyzkouším nezapínat.
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

"Několik let starý sci-fi hit najednou prodal milion kopií za dva týdny"
https://www.idnes.cz/hry/novinky/detroi ... novinky_oz

Dohrál jsem jen 3x za letošní rok.. a ta hra prostě nemá chybu... jen snad, že pro některé achievementy je potřeba ji znovu celou projít, nebo přehrát celé závěrečné titulky (credits)

- občas hra padá, když je spuštěno víc aplikací (typicky něco co žere ramku)
+ funguje perfektně jako steam streaming po síti, z hlavního pc kamkoliv

Až jsem si říkal, že tolik otevřených konců, nebo rozuzlení, lokací, že tohle prostě muselo dát obrovskou práci a jedná se o audiovizuální veledílo - skvost.

nejlepší konce:
1) androidi odpální špinavou bombu, zaberou a zamoří celý detroit a zvítězí revoluce, svoboda, nicméně začne válka
2) hacking všech robotů connorem v sídle cyberlife, ať už dopadne nebo ne
3) mírumilovná protestující revoluce, kdy jsou ušetření a zrovnoprávněni

pak jsou zajímavé ty konce, kdy jsou roboti v táboře smrti, apod. nebo útěk kary, alice, luthera do kanady. pokus o hacknutí connora, kdy může zastřelit markuse.
nebo ten ultra rare konec, kdy je connor deaktivován, a stejně je deaktivována i celá série robotů a kamski pak kecá do zpráv, jak se vše nakonec úplně vyřešilo.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mozna se zvedli ty prodeje, protoze ted byla hra na steamu ve vanocni sleve :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“