Tak jsem zapnul tiskárnu jako obvykle, ale hle na displeji se zobrazila hláška: " typ tiskové hlavy není správný, nainstalujte správnou tiskovou hlavu " a tiskarna se blokla. Typ tiskárny Canon Pixma MG6150 multifunkční.
Dá se s tím něco dělat?
Problém s tiskárnou - hlásí chybu
- Adamoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nagant
- Mírně pokročilý

-
Re: Problém s tiskárnou - hlásí chybu
Vypojit tiskárnu z elektrické sítě, nechat desítky minut odpočinout.
Pak zapojit, zapnout a doufat, že se chyby (nějakou dobu) neobjeví a půjde tisknout.
Pokud nepomůže, vyndat inkousty, hlavu, prohlídnout a naskládat zpátky.
https://www.printprofi.cz/u052-typ-tisk ... print-head
Pokud nepomůže, koupit tiskovou hlavu (cca 2 000 Kč) a vyměnit.
A doufat, že není nějaká závada (i) na základní desce tiskárny.
Nebo rovnou pořídit novou tiskárnu.
Pak zapojit, zapnout a doufat, že se chyby (nějakou dobu) neobjeví a půjde tisknout.
Pokud nepomůže, vyndat inkousty, hlavu, prohlídnout a naskládat zpátky.
https://www.printprofi.cz/u052-typ-tisk ... print-head
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Adamoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skusím výše napsanéNagant píše:
Jinak jaká by byla dobrá NOVÁ tiskárna = potřebuju tisk na média printable CD/DVD, skener a schovaný zásobník listů A4 nejlépe dole. Důležitá je i možnost používat alternativní levné inkousty.
Za tip taky díky.
- Nagant
- Mírně pokročilý

-
Asi něco z Canon PIXMA TS8251/TS8351/TS8352.
Projdi si specifikace, snad by něco z toho mohlo vyhovovat (v těch popisech je trochu zmatek, co se týká potisku CD/DVD).
Projdi si specifikace, snad by něco z toho mohlo vyhovovat (v těch popisech je trochu zmatek, co se týká potisku CD/DVD).
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Adamoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vyskoušel vše, vytahnout tiskovou hlavu vyčistit lihem, ale pořád to hlasí chybu U2000 nebo U052 takže nezbývá než koupit novou tiskárnu.
Kdyby tu moji někdo chtěl prodám za 200,- i s inkousty a pár nahradních
Uvažuju o tankové tiskárně sice bez potisku CD,
ale trochu mě odrazuje to že v recenzích lidé píši, že to nemá moc pěkný barevný tisk.
Kterou by jste doporučily? co nejlevnější asi tank protože co se týče nákladů, už asi nemá cenu kupovat tiskárnu na cartrige?
Kdyby tu moji někdo chtěl prodám za 200,- i s inkousty a pár nahradních
Uvažuju o tankové tiskárně sice bez potisku CD,
ale trochu mě odrazuje to že v recenzích lidé píši, že to nemá moc pěkný barevný tisk.
Kterou by jste doporučily? co nejlevnější asi tank protože co se týče nákladů, už asi nemá cenu kupovat tiskárnu na cartrige?
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hledal jsem levnejsi (do cca 6 tisic) barevnou tankovou multifunkci asi pred mesicem a mam pocit, ze papiry dole ma jen Brother.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Adamoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ustoupil bych i od tohoto požadavkuZivan píše:Hledal jsem levnejsi (do cca 6 tisic) barevnou tankovou multifunkci asi pred mesicem a mam pocit, ze papiry dole ma jen Brother.