HEAD píše:Ten stuttering tam je i kdyz nic nedelam tak to kazdych par vterin lagne.Navic nefunkcni HDR to je dalsi duvod proc to nehrat a cekat na update.
Som sice len v prvom "bunkri", no shuttering som zatial nezaznamenal a HDR funguje skvelo.
Prezatial bezim na 16:9 1440p ultra, uvidim, ked sa s tym viac pohram zajtra.
Hra po spusteni "optimalizovala" max 6 minut. Nasledne nepreskocitelny filmik v krasnych HD. Vbehol som do nastaveni prehodil HUD na dynamicky (kedze OLED), prehodil grafiku na 1440p, vypol vsync, zmenil asi aj refresh rate, HDR bolo vsak vyblednute. Skocil som na Fullscreen mode, kde sa uz zapnut dalo, no hra po zmene na ON zamrzla.. nesla samozrejme ani vypnut, ani sa dostat do otvoreneho spravcu uloh. Zrusil som to teda power off na pc case a zastavil shutting down. Hru spustil opat, vytrpel uvodny film. Niektore nastavenia ostali. Na grafickych sa vratili spat. Nastavil som opat 1440p, ponechal borderless a zapol HDR, ktore sa tentokrat z nejakeho dovodu uz aktivovat dalo

Ostatne nastavenie ako vsync, refresh rate etc. som tento raz preistotu nemenil a siel rovno do grafickych nastaveni. Dal ultra a vsetko zatial slape plynulo s HDR.
-HDR mam pre TV (3 monitor) via HDMI vo windows aktivovane permanentne.
-V 4K vyzera hra este viac uzasne, no je citit <60 fps
-Hlavna predstavitelka ma vcelku maskulinne crty