Problém při Rainbow Six Siege

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sobiiiq
Nováček
Nováček

Problém při Rainbow Six Siege

Příspěvek od sobiiiq »

Zdravím,

mám dlouhodobý problém s hrou Rainbow Six Siege.
Hru normálně spustím, dám vyhledávat zápas (vy, kteří hru znáte, bavím se nyní o bodovaném zápase), zápas se spustí, probíhá banování operátorů a jakmile tento proces skončí, hra se zasekne a spadne do windows s tím, že hra napíše chybovou hlášku "Jejda, spadlo to!" a mám možnost pouze odeslat chybové hlášení.
Tento problém řešen dlouhé dva měsíce s podporou Ubisoft, navrženo přes 20 řešení, žádné nepomohlo (Reinstalace ovladačů, zakazování programů, aby byl odhalen nějaký škodlivý, reinstalace windows, ověřování integrity souborů hry, odesílání dxdiag a msinfo souborů na diagnostiku). Nakonec mi vývojáři naznačili, zda se nebude nacházet problém někde v komponentech počítače (přikládám obrázek, kde jsou vidět mé komponenty).

Podotknu jen, že hru jsem hrál již na svém notebooku, který je na komponenty mnohem slabší, ale tam hra funguje bez problémů.

Nahrál jsem si telefonem i video, co hra přesně dělá, jen nevím, jak ho sem vložit :)

Budu rád za jakoukoliv radu, zkušenost, nebo prostě cokoliv co by mě dokázalo nějak nasměrovat, kde by mohl být zakopaný pes. Jen podotknu, že nejsem úplně PC mág, tak na mě prosím pomalu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Problém při Rainbow Six Siege

Příspěvek od Shaquille »

zkus

1. Locate where the R6 sound data is located on your PC. Usually it is a location like follows on but it can vary based on the destination folder you selected

UPlay PC: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Rainbow Six Siege\sounddata\pc

Steam: Steam\steamapps\common\Tom Clancy's Rainbow Six Siege\sounddata\pc

2. Delete the content of this folder
3. Use the Verify files function from Uplay or Steam
4. The right files should get re-downloaded (Size varies between 4 to 8GB)
5. Start the game normally once the files have been reinstalled
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“