mám dlouhodobý problém s hrou Rainbow Six Siege.
Hru normálně spustím, dám vyhledávat zápas (vy, kteří hru znáte, bavím se nyní o bodovaném zápase), zápas se spustí, probíhá banování operátorů a jakmile tento proces skončí, hra se zasekne a spadne do windows s tím, že hra napíše chybovou hlášku "Jejda, spadlo to!" a mám možnost pouze odeslat chybové hlášení.
Tento problém řešen dlouhé dva měsíce s podporou Ubisoft, navrženo přes 20 řešení, žádné nepomohlo (Reinstalace ovladačů, zakazování programů, aby byl odhalen nějaký škodlivý, reinstalace windows, ověřování integrity souborů hry, odesílání dxdiag a msinfo souborů na diagnostiku). Nakonec mi vývojáři naznačili, zda se nebude nacházet problém někde v komponentech počítače (přikládám obrázek, kde jsou vidět mé komponenty).
Podotknu jen, že hru jsem hrál již na svém notebooku, který je na komponenty mnohem slabší, ale tam hra funguje bez problémů.
Nahrál jsem si telefonem i video, co hra přesně dělá, jen nevím, jak ho sem vložit
Budu rád za jakoukoliv radu, zkušenost, nebo prostě cokoliv co by mě dokázalo nějak nasměrovat, kde by mohl být zakopaný pes. Jen podotknu, že nejsem úplně PC mág, tak na mě prosím pomalu.