Zde pro info ukazka a srovnani, pro zajmavost kdyz uz jsme u te low detail konzole vs PCRaikkonen píše:to vidím na dost rychlý pád. Když si totiž uvědomím, že na konzolích jsou vždy ořezané detaily a efekty někam i pod low nastavení na PC, snížené rozlišení i nižší framerate a i tak si to hráči před TV pochvalují, tak na PC je tedy vždy potřeba násobně silnější hw.
a to jeste nedoslo na next gen
Horizon Zero Dawn
Srovnání PC verze s PS4 Pro
Do souboje PC versus konzole jsem postavil to nejlepší, co mohou obě verze nabídnout: Ultimate Quality ve 4K na PC,
Kupodivu ale nemá PC verze zas až tak navrch. Největší rozdíly lze spatřit ve kvalitě vzdálenějších textur a objektů (ty na PS4 Pro mají často jednodušší tvary a postrádají detail), jinak se ale konzole drží. Celkovou vyšší ostrost zobrazení na PC můžeme přičíst nativnímu vykreslování ve 4K
Jistě, záleží na scéně a časem si zvyknete a přestanete to vnímat
Netýká se to výlučně PC verze, protože i na PS4 k tomu docházelo, nicméně na PC se mi bug zdál častější a výraznější.
Stejně jako u PC verze Death Strading tak konstatuji, že počítač má nad konzolemi (specificky PS4 Pro) navrch především ve framerate. Něco mi říká, že většina PC hráčů při úrovni hardware v českých domácnostech bude ráda i za těch 30 FPS.
zdroj:
https://games.tiscali.cz/hardware/test- ... ort-494536
pozn. takze Ampere proc by to lidi kupovali kdyz PS5 next gen to vykresli jeste lepsi a bude jim to stacit
hnizdo píše:Pokud bydlíš v tepelně izolované rakvi...
Jasne, izolace domu je casta uz vsude (i nucene prikazem majitele), doma se clovek pece a bezi vetrakyRaikkonen píše:Když se teď staví takovým způsobem, aby bylo minimum tepelných úniků a spotřeba energie na topení/chlazení byla minimální (viz pasivní domy) a spousta lidí i ve vyspělém světě ve městech žije v celkem malých bytech a místnostech, tak mít přímotop u nohou asi není zrovna optimální.