UPC zrychluje internet, aneb myslíte si že limit 5GB je málo

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benet »

pavel.minarik píše:
Tornquist píše:Tech 20GB je pro tebe dostacujicich?
No tak pro mě speicálně je dostačujících 3GB, já nic nestahuju, používám to výhradně na práci, takže mě to netočí, ale kamoši z okolí co to maj taky se občas musí krotit aby se vešli, jak přestřelí, tak je z toho 64/32.

A na jakou dobu to přišktí ??? měsíc? :?
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Benet píše:A na jakou dobu to přišktí ??? měsíc? :?
jo, mělo by to být do konce měsíce, potom následuje obnovení na původní rychlost... :wink:
Francie ... sladká Francie
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

5 GB je proste malo... moc malo... 20GB by mi mohlo stacit... ale hlidat bych to porad nechtel...
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

ICE píše:5 GB je proste malo... moc malo... 20GB by mi mohlo stacit... ale hlidat bych to porad nechtel...
nebude to zas tak horký, někde na živě sem četl rozhovor se zástupcem UPC a prej budou snižovat rychlost připojení tak, že budou postupovat stylem od toho kdo nejvíc stahuje až po toho kdo stahuje nejmíň. :shock:
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

X-diablo píše:
ICE píše:5 GB je proste malo... moc malo... 20GB by mi mohlo stacit... ale hlidat bych to porad nechtel...
nebude to zas tak horký, někde na živě sem četl rozhovor se zástupcem UPC a prej budou snižovat rychlost připojení tak, že budou postupovat stylem od toho kdo nejvíc stahuje až po toho kdo stahuje nejmíň. :shock:
cize odomna po suseda :lol: :lol:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

X-diablo píše:
fakt super pripojeni... proste internet v CR...
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

ICE píše:
X-diablo píše: nebude to zas tak horký, někde na živě sem četl rozhovor se zástupcem UPC a prej budou snižovat rychlost připojení tak, že budou postupovat stylem od toho kdo nejvíc stahuje až po toho kdo stahuje nejmíň. :shock:
fakt super pripojeni... proste internet v CR...
Už vím kde sem to viděl....

http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?A ... 097&HID=19
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ted s odstupem casu- jaky mate zkusenosti s tim omezovanim rychlosti? Pri jakejch dowloadech? Ja to myslim tenhle mesic pretahnu, tak uvidim... ( mam limit 15 GB, za od zacatku mesice se stahnul cca 8-10GB...)
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

No stáhl jsem asi 8GB nad limit a nic :-D
Obrázek
X-Diablo Inside™

Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“