Wifi vs. bouřka.
Moderátor: Don
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Wifi vs. bouřka.
Máte někdo zkušenosti s ochranou wifi sítě před bleskem? Slyšel jsem o bleskojistkách, ale nevím co to dokáže. Je i nějaké jiné řešení? 
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zkus se podívat na www.czfree.com a tam do sekce FAQ ... nebo prohledej fóra, je tam toho dost a dost...
(IMHO jiné řešení není, snad jen doufat že se ti ten blesk vyhne...)
(IMHO jiné řešení není, snad jen doufat že se ti ten blesk vyhne...)
Francie ... sladká Francie
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo, a k antene dat magnet, ten prece blesky odpuzuje, ne?Zero píše:...a co takhle prodlouzit hromosvod nad uroven anteny wifi ?sovicka2001 píše:(IMHO jiné řešení není, snad jen doufat že se ti ten blesk vyhne...)
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
blseky jsou nevyzpytatelný ... když budeš mít blbě uzeměnej hromosvod tak to jde hnedle do antény ... já bych to raději neriskoval ...Zero píše:...a co takhle prodlouzit hromosvod nad uroven anteny wifi ?sovicka2001 píše:(IMHO jiné řešení není, snad jen doufat že se ti ten blesk vyhne...)
ps. napadlo mě jedno řešení: dát anténu dovnitř (třeba za okno...) - funguje, signál se téměř nezhorší, jen je problém že na půdě nebývají okna, tam kam potřebuješ...
Francie ... sladká Francie
- johny128
- Začátečník

no, samozrejme ze ked uz wifinu tak aj s bleskopoistkousovicka2001 píše:blseky jsou nevyzpytatelný ... když budeš mít blbě uzeměnej hromosvod tak to jde hnedle do antény ... já bych to raději neriskoval ...Zero píše: ...a co takhle prodlouzit hromosvod nad uroven anteny wifi ?
ps. napadlo mě jedno řešení: dát anténu dovnitř (třeba za okno...) - funguje, signál se téměř nezhorší, jen je problém že na půdě nebývají okna, tam kam potřebuješ...