Dobrý den, je to už pár dní co mám problém s nesprávným zobrazováním textu v prohlížečích. Problémy mám v Chrome, Edge i Exploreru. Zkoušel jsem vymazat Cache prohlížení, bez úspěchu. Na forech jsem vyčetl že podobné problémy je možné vyřešit v nastavení vzhledu, bohužel ani když jsem si hrál s tímto nastavením, tak nic nepomohlo.
Věděl by někdo jak to opravit?
Předem děkuji za reakce.
Problémy s textem v prohlížečích
- smoula
- Mírně pokročilý
- dk1844
- Nováček
-
Re: Problémy s textem v prohlížečích
Muzes ukazat screenshot, co to znamena "nespravne zobrazovani"? Nepresne vykreslovani? Nespravne znaky?
Mj. co mas za grafiku? (kdysi jsem videl, ze tenhle problem zpusobovali spatne ovladace od AMD)
Mj. co mas za grafiku? (kdysi jsem videl, ze tenhle problem zpusobovali spatne ovladace od AMD)
- smoula
- Mírně pokročilý
Se omlouvám, ale nevšímnul jsem si že odkaz s problémem je nefunkční.
Zde je odkaz nový.
Grafickou kartu mám AMD FirePro M4000.
Zde je odkaz nový.
Grafickou kartu mám AMD FirePro M4000.
Naposledy upravil(a) smoula dne pát 18. zář 2020, 19:27, celkem upraveno 1 x.
- pilarius
- Začátečník
V Opeře bych zkontroloval opera://config/ - položka Personalizovat písma.
Ač by to nemělo souviset, za těch pár sekund stojí pokus znovu si projít v systému konfigurací ClearType.
Jinak samozřejmě zkusit o těch "pár dní" vrátit bod obnovení, nebo aspoň předchozí verze během těch pár dní aktualizovaných ovladačů - hlavně grafiky.
Ač by to nemělo souviset, za těch pár sekund stojí pokus znovu si projít v systému konfigurací ClearType.
Jinak samozřejmě zkusit o těch "pár dní" vrátit bod obnovení, nebo aspoň předchozí verze během těch pár dní aktualizovaných ovladačů - hlavně grafiky.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, XFX SWFT309 AMD Radeon RX 6700XT 12G, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM650x; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- r34ktor
- Začátečník
Málo informací.
Verze OS a ovladače GK?
Zde můžeš stáhnout poslední dostupný: https://www.amd.com/en/support/professi ... 0-mobility
Verze OS a ovladače GK?
Zde můžeš stáhnout poslední dostupný: https://www.amd.com/en/support/professi ... 0-mobility
Knowledge is power
- Jey
- Středně pokročilý
-
Odinstalovat prohlížeč, vymazat složku s konfigurací, nainstalovat znovu.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- smoula
- Mírně pokročilý
Děkuji všem zúčastněným za pomoc. Odinstalování a manuální instalace nových ovladačů pro grafickou kartu skutečně pomohlo. Pěknou neděli přeji.