GeForce RTX 3080(Ti) - info, recenze, zkušenosti

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: GeForce RTX 3080 - info, recenze, zkušenosti

Příspěvek od keistown »

Vzdyt jeste nemaj vyrobenych tech x kusu pro kazdyho youtubera, tak jakej vypadek vyroby? :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak uz mi ten krypl zelenej objednávku z důvodu dlouhodobé nedostupnosti zrušil.
Goldnoob team proud member!
Ptolemaya
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ptolemaya »

A jakou kartume toudelal taky u tuf 3090
Azentar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Azentar »

Jinak Suntech, postupně drobně zlevňuje 3080 v sortimentu.

Objednal jsem Trio X:
https://www.suntech.cz/produkt/546180-m ... -pcie-4-0/

Přišel e-mail, že zboží nemají, jestli jsem ochoten na něj čekat, že předpoklad naskladnění jsou tři týdny.
To pro info.
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Thellwin píše:Tak uz mi ten krypl zelenej objednávku z důvodu dlouhodobé nedostupnosti zrušil.
Bodejď, to aby ti to nemusel prodat za tu původní cenu. Hajzlové to jsou :x
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
honzinc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od honzinc »

v pripade TUF CZC zdarne vyrizuje objednavky za puvodni ceny a zatim asi nic nerusi. Objednaval jsem 17.9. po 16hod a v pondeli bych si mel vyzvedavat OC za 21,5k.
Ze by Alza vyuzivala situaci s ohledem na nedostupnost a vysoke ceny a namisto, aby vyresila predobjednavky za puvodni ceny, tak se snazi nasyslit a az bude dostatecny prisun karet, tak doresi predobjednavky?
CPU:i9 9900K MB:Asus ROG Z390f GPU:RTX 3080 Asus TUF OC RAM:2x16GB 3200Mhz HDD:Evo 970 500GB + A2000 1TB PSU:Corsair RM750x Repro:Aune X1s + HD58x + iLoud Micro LCD:LG 38GN950
Ptolemaya
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ptolemaya »

Ja blbec objednal na czc tufku obyc a taky nic :/ A to jsem ji objednal hned jak sla :D
Azentar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Azentar »

U CZC věřím, že to za tu cenu dají. Měj jsem tam objednané Z390 MATX Gene za 4 tisíce, cena pak reálně byla 9 tisíc a stejně jsem desky dostal za cenu na objednávce, ani mě kvůli tomu nepsali, neřešili, nic.

I z debaty na pobočce jsem usoudil, že tak jak se to objednalo, tak to bude.

Jsem zvědav na Suntech, to Trio jsem objednával za 21 800 (teď 21 588) a pokud to bude cca měsíc i klidně dva, tak je to pořád fajn za tuto cenu. Hlavně se uvidí co AMD (a na CPU jsem moc zvědavý, jestli opravdu porazí i na hry Intel.)
Hikorust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hikorust »

Jsem druhý ve frontě na Gainwarda GS za 21.5 u CZC a zatím nic.
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

U CZC jsem objednával 17.9. MSIčko, cca po týdnu jsem se jich ptal, jestli moje objednávka platí a jestli ji z jejich strany můžou zrušit. Napsali mi mail, že nemůžou říct, kdy kartu dodají, ale že jakmile bude skladem, tak mi ji doručí dle objednávky. Tak předpokládám, že czc to snad jen tak rušit nebude a dodají za cenu v objednávce. Jsou přeci jen dvojka na trhu, asi si nemůžou dovolit takové kraviny jako alza :mrgreen:
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

niemand Tím bych si nebyl tak jistý, jelikož mě to zrušil, prý nedopatření
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Hikorust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hikorust »

Snad budou fér. Na Redditu se začínají množit příspěvky, kde lidi hlásí, jak některé velké eshopy začaly upřednostňovat objednávky provedené za větší cenu. A nebyly to žádné malé obchody. Pro obchod samozřejmě plus. Raději prodat kartu člověku, který si ji objednal později, ale za mnohem víc. Nějak se mi tomu nechce věřit, že by mi TS Bohemia prodala kartu za 24, když ji normálně budou prodávat za 29+ Uvidíme.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Thellwin píše:Tak uz mi ten krypl zelenej objednávku z důvodu dlouhodobé nedostupnosti zrušil.
Mě to zatím nezrušili, tak buď toho mají moc na práci nebo nevím :x
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě ten mail přišel ve 3:22 v noci ... možná nějakej automat?
Goldnoob team proud member!
Pepan1221
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepan1221 »

Jaká karta kromě TUFky vycházela v recenzích dobře? Co třeba Eagle OC od Gigabytu? Uvažuju že bych na Suntechu objednal něco záložního (kdyby zrušili na czc objednávku) a Suntech TUFku OC nemá...
Ptolemaya
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ptolemaya »

Me ten mail prisel taky tak kolem pul 4 rano. Kazdopadne se nekam ztratila dodavka z Evgy ktera druheho mela prijet.
Alphabet08
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alphabet08 »

Kampak se asi poděla, že :)

Tohle bude ještě dlouho takovej začarovanej kruh. Těžko se dostaneme ke kartám, když s nima kšeftují lidi bokem. A kupující, jak největší blbci, ty napálený karty kupují. TUF 30k + a jedeme Bazoš.

Do ČR se dostalo spoustu modelů karet. Dokonce i Strix a Aorus. Na pulty obchodů bohužel ne :D
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Pepan1221 píše:Jaká karta kromě TUFky vycházela v recenzích dobře? Co třeba Eagle OC od Gigabytu? Uvažuju že bych na Suntechu objednal něco záložního (kdyby zrušili na czc objednávku) a Suntech TUFku OC nemá...
U Eagle nemůžeš zvednout vůbec power limit, jinak v normě.

Jedna TUFka za 31K se na bazoši fakt už prodala, děs :x
Naposledy upravil(a) spajdr dne sob 3. říj 2020, 12:54, celkem upraveno 1 x.
Pepan1221
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepan1221 »

Sice chci OC, ale nemám v úmyslu jí taktovat.. chci jen kvalitního výrobce a snad chytnu stabilní kousek..

Gigabyte na mě působí že má lepší produkty jak MSI, nebo to je jen dojem?
Alphabet08
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alphabet08 »

Gigabyte má dobré karty. Aorus modely mají většinou jedny z nejlepších chladičů. Co je na GB blblý je ten jejich dodávaný soft. Otřesný bloatware.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“