Sonnyxyz píše:Ty 3 karty tam mám já, ale tu Black už jsem nejspíš nestihl, protože není potvrzené dodání.
Ta ultra pujde kámošovi a já zkusím tu XC3.
Že by apka nakonec pomohla?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Sonnyxyz píše:Ty 3 karty tam mám já, ale tu Black už jsem nejspíš nestihl, protože není potvrzené dodání.
Ta ultra pujde kámošovi a já zkusím tu XC3.

Ta tvojePtolemaya píše:me se dnes povedlo primo na alze uhadat cenu za evga ftw3 ultra na 24 tisic sice je to smesny s prihlednutim na to kolik si prihazuje alza ale v komunikaci s alzou sance nulova doslova me napsali prodame jinymu.. na alze manazer prodejny vykouzlil slevu

Hele bohuzel se prodavaji... to co tam je jsou novy karty.. Plus zapominas ze predrazeny uz je prodava samotna alza3tp2 píše:Koukám jak se ty prodeje na bazosu za nesmyslné ceny moc nehejbou.. už par dní se tam válí okolo deseti karet a nikdo to za ty prachy nechce![]()
dobře jim tak debilům

Někdy je jenom problém, že je u výrobců rozdílné nastavení Displayport / HDMI v biosu.Ptolemaya píše:djstudio diky mocja uz jednu 3090 odrovnal
:D Ale asus biosem

Samozrejme. On to ma predsa potvrdene "z viacerych zdrojov."joraell píše:Tak je to jasný, karty podle Ddementa nejsou protože je to přelomová genitální obchodní strategie nvidie

No jistě že lhaní a vymýšlení si je přece hrozná věc.Timmah! píše:Samozrejme. On to ma predsa potvrdene "z viacerych zdrojov."joraell píše:Tak je to jasný, karty podle Ddementa nejsou protože je to přelomová genitální obchodní strategie nvidieInymi slovami videl zase nejake drble MLID alebo RedGamingTech video na tuto temu, zobral to za svoje, kedze premisa celej veci Nvidia = zle, co sa hodi do jeho videnia sveta, a teraz to bude obhajovat v komentoch aj za cenu vylozenych klamstiev, ze to jemu niekto potvrdil.
Potom urcite nezabudne niekomu zadelit ban za "lhani, lebo to on nesnasi".
Inak Alza vypustila 3090 nadobro? V poslednej dobe ak nieco bolo, tak len 3080.

Jak to delate? Sedite cely dny a refreshujete? Neni to totiz mozny, semtam alzu refreshnu a obcas mam, ze pred 2 minutama nakoupili 15 lidi a karta samozrejme uz zadna skladem. Budto vite, kdy je pridavaj, nebo u toho sedite 24/7 a relefreshujete jak posahany a nebo vam to nakupuje bot.Sonnyxyz píše:Nekecaj. Mě se tam objevili všechny 3080 co jsem objednal.