Moje zkušenost hovoří jinak, ale tak snad to bude doopravdy výborné.Delarge píše:Ta pravděpodobnost je velice malá. A i kdyby to bylo jenom ježdění a střílení v Night City, tak by to byla nejzábavnější hra poslední doby.python.p píše:Aby to nebyl jen mega hype... :/
Cyberpunk 2077
Moderátor: Baneshee
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cyberpunk 2077
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkušenost s čím? Já nevěřím, že studio stojící za jednou z nejlepších her všech dob po osmi letech práce vydá nějakou průměrnou nebo přímo špatnou hru. Hlavně ne po tom, co všechno už o tý hře víme a co jsme viděli.
Můžou tam být na začátku bugy, možná i spousta bugů, ale to vidím jako malou daň za to, co by ta hra měl nabídnout.
Samozřejmě pak tu je hrstka lidí, která třeba Witcher 3 nemá ráda, a pak další skupinka lidí, která cokoliv "sci-fi" ignoruje. Ale pro ty hra asi opravdu nebude a ten hype by měl jít naprosto mimo ně.
Můžou tam být na začátku bugy, možná i spousta bugů, ale to vidím jako malou daň za to, co by ta hra měl nabídnout.
Samozřejmě pak tu je hrstka lidí, která třeba Witcher 3 nemá ráda, a pak další skupinka lidí, která cokoliv "sci-fi" ignoruje. Ale pro ty hra asi opravdu nebude a ten hype by měl jít naprosto mimo ně.
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkušenost s hypem okolo hooodně očekávaných her.
To že na tom makají, to je jasný. To že to nebude špatná hra to jsem si taky celkem jistej. Ale jestli si z toho herní svět sedne na prdel? Já bych byl rád.
To že na tom makají, to je jasný. To že to nebude špatná hra to jsem si taky celkem jistej. Ale jestli si z toho herní svět sedne na prdel? Já bych byl rád.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
- Sohi
- Začátečník

-
Ono Cyberpunk je vo vývoji už nejakých 7-8 rokov (podľa prvého traileru z 2013) pravdepodobne aj dlhšie. Moja skúsenosť je taká, že takto dlho vyvíjané hry bývajú absolútny bestseller, keďže vývojári majú dostatok času na premyslenie každého detailu. Typickým príkladom je Rockstar a ich GTA či RDR séria. Tu je to ešte CDRP, ktorí majú z tých väčších firiem hádam najlepší prístup k hráčom. Jediným problémom by mohol byť technický stav hry pri launch-i, ale zas tiež to nie je niečo, čo by sa opravnými patchmi nedalo fixnúť.python.p píše: Moje zkušenost hovoří jinak, ale tak snad to bude doopravdy výborné.Chce to něco na dlouhé zimní večery.
- Alfajk
- Začátečník

-
prej preload nebude, nebo to zatim neni v planu, potvrdili me to ze supportuTankGeorge píše:https://www.youtube.com/watch?v=TcWf0pnbfLA
Night City Wire epizoda s novýma trailerama a komentářem. Kupuju to na GOG nakonec. Dá se předpokládat, že bude nějaký preload, tak snad nebude problém s D1 hraním. A v tom traileru jsou SSreflection artefakty, takže to nebylo RTX ON .)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- python.p
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To že něco bude ve velkém prodávat, je následek toho Hype okolo. A né toho, že je to dobrá hra. To ukáže až čas.
Ale jo, těším se.
Ale jo, těším se.
- J X P
- Středně pokročilý

Hype potrebuji hlavne hry, ktere by nikdo nasledne nekoupil.
To, ze CDP propaguje pro ne dulezity produkt, je rozhodne spravne. Bez reklamy to dnes nejde a nejdulezitejsi pro uspech jsou vzdy pocatecni prodeje. Mnohokrat i kvalitni titul zapadl prave kvuli podceneni marketingu.
Jak uz ukazal W3, naklady na vyvoj a propagaci musi byt vyvazene a CP2077 ma mnohem vyssi ocekavani nez W3.
Hype nemusi vzdy signalizovat spatnou hru, ale to uvidime uz brzy a doufam, ze se tentokrat ve Score neluftnou s hodnocenim ... dodnes jsem to jejich hodnoceni W3 nepochopil, ale mnohokrat se jiz omluvili. Spis mi to prislo, ze prave chteli jit tak trochu proti proudu hype, ale chybne
.
Tak nebudme zbytecne skepticti dopredu, kdyz hra nebude dobra, tak si to jiste CDP vyzere
.
To, ze CDP propaguje pro ne dulezity produkt, je rozhodne spravne. Bez reklamy to dnes nejde a nejdulezitejsi pro uspech jsou vzdy pocatecni prodeje. Mnohokrat i kvalitni titul zapadl prave kvuli podceneni marketingu.
Jak uz ukazal W3, naklady na vyvoj a propagaci musi byt vyvazene a CP2077 ma mnohem vyssi ocekavani nez W3.
Hype nemusi vzdy signalizovat spatnou hru, ale to uvidime uz brzy a doufam, ze se tentokrat ve Score neluftnou s hodnocenim ... dodnes jsem to jejich hodnoceni W3 nepochopil, ale mnohokrat se jiz omluvili. Spis mi to prislo, ze prave chteli jit tak trochu proti proudu hype, ale chybne
Tak nebudme zbytecne skepticti dopredu, kdyz hra nebude dobra, tak si to jiste CDP vyzere
---
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten první cinematic teaser vydali aby nalákali mezinárodní talent. Byl víc pro ostatní vývojáře než pro hráče. Původně měli plán dělat C77 i TW3 najednou, ale jak TW3 rostlo, tak na něj přesunuli komplet tým a jen pár lidí dělalo preprodukci (design na papíře) pro Cyberpunk. Jenže potom co vyšel TW3, tak ještě dělali dva obří datadisky. Velká část tý preprodukce šla do koše (a director C77 Mateusz Karnik byl nahrazen Adamem Badowskim) a po vydání TW3 jí udělali znovu a jinak. A až teprve po vydání Blood and Wine se celej tým pustil do full production C77..a během vývoje nabrali cca 200-300 dalších lidí.Sohi píše:
Ono Cyberpunk je vo vývoji už nejakých 7-8 rokov (podľa prvého traileru z 2013) pravdepodobne aj dlhšie. Moja skúsenosť je taká, že takto dlho vyvíjané hry bývajú absolútny bestseller, keďže vývojári majú dostatok času na premyslenie každého detailu. Typickým príkladom je Rockstar a ich GTA či RDR séria. Tu je to ešte CDRP, ktorí majú z tých väčších firiem hádam najlepší prístup k hráčom. Jediným problémom by mohol byť technický stav hry pri launch-i, ale zas tiež to nie je niečo, čo by sa opravnými patchmi nedalo fixnúť.
Ve výsledku vývoj C77 trval 5 let když počítáme preprodukci, 4 roky když jen full produkci. Prakticky stejně dlouho trval i vývoj Witcherů (jen jednička zabrala 7 let, protože nevěděli co dělaj a měnili enginy).
Jinak ale souhlasím, že C77 bude velmi pravděpodobně nejlepší hra tento rok a možná i nejlepší od třetího Witchera, už proto že CDP má snad nejlepší scénáristy v herním průmyslu. Pro mě osobně jsou TW3, RDR2 a Kingdom Come nejlepší hry generace a plně předpokládám, že se k nim C77 přidá. Pokud by to byla sračka, byl bych hodně překvapen
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skvělý, další odklad dovolený
To snad už není možný...
To snad už není možný...
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Neříkali už před nějakou dobou, že je hra hotová a jde do lisovny? To bude day-1 patch jako prase 
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- durod
- Středně pokročilý

Njn, tak doufejme, ze Day 1 patch bude pekne naducany a hra dobre vyladena. A mozna do te doby sezenu PS5 
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, snad mi šéf skrouhne pár dní dovolené.... Ach jo....
Kdo si otevřel flašku, jako já?
Kdo si otevřel flašku, jako já?
- heroik
- Začátečník

Tak teoreticky nez to budes moct stahnout tak uz to budes stahovat s tim patchem, ne?durod píše:Njn, tak doufejme, ze Day 1 patch bude pekne naducany a hra dobre vyladena. A mozna do te doby sezenu PS5
- Alfajk
- Začátečník

-
mno, tak to jsem tedy nečekal... třetí přeplánování dovolené, vypadám už jak retard 
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- durod
- Středně pokročilý

Budu mit diskovou verzi na PS4, patch se bude muset stahnout po instalaciheroik píše:Tak teoreticky nez to budes moct stahnout tak uz to budes stahovat s tim patchem, ne?durod píše:Njn, tak doufejme, ze Day 1 patch bude pekne naducany a hra dobre vyladena. A mozna do te doby sezenu PS5
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- theedge
- Začátečník

To si kvuli gamesce fakt planujete dovolenou ? 
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- Riku
- Začátečník

- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co je na tom divného?theedge píše:To si kvuli gamesce fakt planujete dovolenou ?
- coyd
- Začátečník

Celkem bezne to je u nejakych RPG pri zacatku nove sezony/resetu ladderu kdy jde o to se dostat co nejdale v co nejkratsim case. Ale u singleplayer offlinovky mi to prijde krapet zbytecne kdyz to nikam neutece. Ale tak kazdy at si travi dovolenou jak uzna za vhodne 
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF