Bohuzel jsou tam bugy.Snad to opravej v pristich ovladacich.
Crysis™ Remastered may experience corruption on character models on Radeon RX 6800 Series graphics products.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Crysis™ Remastered may experience corruption on character models on Radeon RX 6800 Series graphics products.

Neviem, na oboch kartách sa mi zdá microstuttering v RDRD2.

Taky me to prijde, ale me se tohle treba delo, kdyz jsem mel spatnou voltaz pro IF v biosu. Takze je otazkou cim to je zpusobene.Comby píše:Neviem, na oboch kartách sa mi zdá microstuttering v RDRD2.

Ve skutecnosti o 1000 wattuskaven321 píše:
fuu, rtx3080 o cca 100W viac zerie

With some that manual overclocking ExtremeIT was able to achieve 2750 MHz Game and 2800 MHz boost clock, according to the GPU-Z monitoring software. By default, however, the graphics card has 2090/2340 MHz frequencies respectively. The manual overclocking failed and it did not appear to be very stable (multiple display signal losses), but eventually he modified the overclocking to 2600/2650 MHz. This allowed the RX 6800 XT Red Devil to score 56,756 points in Fire Strike (1080p preset, Graphics score).

Kolik můžou žrát ty fany? 3W? VRAM? Maximálně jednotky wattů, jediný co by mohlo mít fatalní dopad je účinnost toho VRM.Ache píše:nj. v té diskuzi pod videem to samé. Sice ty Ampere i tak žerou o něco víc, ale rozdílné měření spotřeby to zkresluje výrazně. Nvidia měří celý board, AMD pouze GPU. U 6800 XT je tak třeba započítat spotřebu zbytku (paměti, chladič, účinnost kaskády). Takhle i kdyby se vedle postavily 3080 s limitem nastaveným na 300W a 6800XT na default (také 300W), tak spotřeba 6800XT bude vycházet o cca 50W nižší.