Assassin’s Creed Valhalla- Technicka stranka
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Re: Assassin’s Creed Valhalla- Technicka stranka
Bitky ani tak nevadí, spíš větší města případně když je hodně světel, tak mi framerate trochu padá.
Goldnoob team proud member!
- Swat
- Mírně pokročilý

No já spoléhám na to,že Ubi tyhle svoje benchmarky zasazuje do těch nejnáročnějších lokací. V Origins to byl Memphis, v Odyssey Atény. A je fakt,že s náročnější scénou jsem se v ani jedný z předchozích her nesetkal,tak snad to bude u Valhally taky tak. V tomhle ohledu si myslím mají ty benchmarky nastavený celkem chytře.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Thellwin
- Administrátor

Tak tady to podle mě neplatí, bench mám o dost vejš než některý místa ve hře.
Goldnoob team proud member!
- Swat
- Mírně pokročilý

MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN