Odzaciatku som isiel po asus strix a nikde. Aj TUF je jedna z najlepsich. No vsetko vybrakovane a nic.
3tp2: chladenie v case mas ok?
theedge: ake mas teploty a RPM ty?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

1800Mhz při 0,8750? Buď teda máš extrémně špatný kus nebo jsi nezkoušel být odvážnější. Já při 0,850 jedu 1890Mhz a to jsem ještě břídil oproti některým jiným.3tp2 píše:Já ji mám, asi nejhorší z nejhoršíchnothing_ píše:Ma tu niekto EVGA 3080 XC3 Ultra? Moc recenzii nie je ako je na tom uroven hlucnosti a teploty?defautl jede 1750-1850 Mhz ale teplota 84st. Řešil jsem undervoltem kdy mám stable 1800Mhz při 0,8750v teploty max 75st ale spíš mín. Možná mám jen blbej kus. Nemít jí za 18k tak jde vesele do světa

Asus se muze jit obesit, vubec bych jim za ten jejich "vykon" penize nedaval.nothing_ píše:Tak mam info od asusu, ze 3080 budu nic moc skladom aj dalsi Q1 2021. EVGA 3080 asi dorazi, ale tam bude naprd teplota a hlucnost, alebo dalej cakat na strixku, ktora je asi top Z 3080? Co dalej?

Píšeš to naprosto trefně...Grafické karty od Gigabyte bohužel nejsou moc dobré, za to na jejich základní desky nedám dopustit. Těch už jsem v počítači obměnil a vždy bez problému.sajty píše:Gigabyte by se měl držet desek a do segmentu GPU se vůbec nepouštět, je to hrozná bída.

Nakonec GB dava po registraci 4r zaruku.GRAPHENE NANO LUBRICANT
Graphene nano lubricant can extend the life of fan by 2.1 times, close to the life of double ball bearing, and is quieter.