To ale neběží vůbec "via Steam" a ani nemusí být spuštěný a přijdu o funkce jako je overlay, screeny či achievementy Steamu.POkud nechcete měnit pořád jazyk z ENG do CZ, neposuštěste hru přes REDLauncher.exe, ale udelejte si zastupce na plochu Cyberpunk2077.exe a bude to pořád v CZ.
Stejně je ten Launcher k ničemu.
Cyberpunk 2077
Moderátor: Baneshee
- stylar
- Začátečník

Re: Cyberpunk 2077
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám v tom 7 hodin, stále jsem ani nepotkal Evelyn, natož Johnyho, jezdím po městě, dělám gigs pro Reginu a skvěle se bavím. Je potřeba jít tý hře trochu naproti, souhlasím že to intro mohlo být zpracované přehledněji (kritizoval to hezky Vávra na FB a souhlasím s ním) a nečekat od otevřeného světa GTA/RDR2 - ta reaktivita AI pedestrian NPCs tu prostě není. Město je spíš o generování atmosféry než o tom aby v něm člověk blbnul s postavičkami co v něm random chodí.
Přestože mě to ale baví moc, tak mě CDP sere že nezrušili lastgen verze a neodložili to na duben, aby to mohlo být odladěnější.
Na druhou stranu, víme že na tom budou ještě rok nebo dva makat, a s feedbackem hráčů (a analytics) by opravy mohly jít o dost rychleji. Takže jak se to vezme.
Přestože mě to ale baví moc, tak mě CDP sere že nezrušili lastgen verze a neodložili to na duben, aby to mohlo být odladěnější.
Na druhou stranu, víme že na tom budou ještě rok nebo dva makat, a s feedbackem hráčů (a analytics) by opravy mohly jít o dost rychleji. Takže jak se to vezme.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Z toho, co jsem videl a cetl to vypada, ze mesto je jen kulisa mezi presuny z bodu A do bodu B. To by samozrejme bylo OK, nebyt tech hype promos s hesly jako "endless possibilities", "1000+ hand-made NPC rutines" a podobne.
// edit: nasel jsem presne jednu z tech hype pitomosti - nahodou 2018 reveal trailer
// edit: nasel jsem presne jednu z tech hype pitomosti - nahodou 2018 reveal trailer
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nechápou kde je problem, resp co si mám vzít z toho videa?
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Still.Lord píše:Nechápou kde je problem, resp co si mám vzít z toho videa?
Tohle je proste hype.2018 videjko píše:...to create *THE* most believable city in any open-world game to date. The city's streets are bustlin' with crowds of people from all facets of life, all livin' their lives, with a full day and night cycle.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, potkávám tam docela dost lidí... Možná o trochu mín než na videu, ale pořád hodně.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty NPC rozhodne nezijou svoje zivoty, jak marketing tvrdi. Na okoli reaguji hur nez v GTA: SA - veci jako auto na chodniku, strelba, strceni ramenem, atd.
Fakt mi to prijde jako prijemna kulisa pri presunu, o tom zacna. Coz ale neni to, co video slibovalo - nejuveritelnejsi open-world 5 let po GTA V.
Fakt mi to prijde jako prijemna kulisa pri presunu, o tom zacna. Coz ale neni to, co video slibovalo - nejuveritelnejsi open-world 5 let po GTA V.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak spíš tvrdil to marketing před 2 a půl lety
Od tý doby se ta hra výrazně změnila, asi i proto, že to prostě jinak udělat nešlo, aby z toho nebyl Star Citizen.
Já když poprvý na tohle místo vylezl, tak mi nepřišlo, že by tam bylo míň lidí, akorát graficky to teď vypadá líp a fps se propadly do hajzlu
A nějakej NPC full day and night cycle je stejně asi ta nejnepodstatnější feature, jaká může v takovýhle hře existovat, a samozřejmě půjde jako první při optimalizacích pryč.
Já když poprvý na tohle místo vylezl, tak mi nepřišlo, že by tam bylo míň lidí, akorát graficky to teď vypadá líp a fps se propadly do hajzlu
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bohužial, to je tá sila marketingu, bolo jasné, že 100% toho, čo sľubovali nie je možné dodržať. AI je podobná ako vo všetkých openworld hrách v posledných rokoch. Z videií(nehral som ho) mám pocit, že RDR2 cyberpunk v uveriteľnosti, reakciách a celkovej AI poráža.
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak v RDR2 jsem potkal za 10 hodin stejně lidí jako během minuty v Cyberpunku 
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja to chapu, ze jsou to marketingove kecy. Ale sakra, marketing spustil uz pred 2012. Takze ke konci 2018 uz mohli mit ten scope rozmysleny - tahle featura jo, tahle ne. Oni ale nechali ten vlacek pekne rozjet a pritapeli - jeste letos v cervnu hlasili ty pitomosti s 1000+ hand-crafted NPCs.
Jako wtf... Fizlove spawnujici se 2m od hrace do jeho PoV, copy&paste reakce panacku, reakce smutna, ... Tohle neni, co marketing sliboval.
Jako wtf... Fizlove spawnujici se 2m od hrace do jeho PoV, copy&paste reakce panacku, reakce smutna, ... Tohle neni, co marketing sliboval.
- _marduk_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
o počty mi nejde, myslím pokročilosť AI pri NPC a kvalitu ich denných rutín.Delarge píše:Tak v RDR2 jsem potkal za 10 hodin stejně lidí jako během minuty v Cyberpunku
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja si pockam az to opravej a az vydaj datadisky.Cca za rok/rok a pul stejne jako u witchera3 by to mohla byt kompletni hra.
Btw oba datadisky u witchera3 byli nasobne lepsi nez original hra.
Btw oba datadisky u witchera3 byli nasobne lepsi nez original hra.
- Ache
- Pokročilý

Já Witchera nikdy nedohrál, nebavil mě.
Ale tohle docela jde, docela to baví. Má to trochu tu deus-ex atmosféru. Když to dělali stejní lidi jako Withera, měl sem z toho trochu strach. Ale kecá se tam zbytečně moc. Zatím Hypepunk moc nezklamal.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- TankGeorge
- Začátečník

-
Tohle je nějaká kolektivní schýza, wtf. Rockstar má open world AI a detaily v úplně jiné lize proti tomuhle východoevropskýmu amaterskýmu bazmeku. Auta v CP řízené AI jezdí úplně směšně, jak krabice z GTA3. Vycpávkový dav je víc na škodu, než k užitku.
Nesmyslné lootování bordelu... proč v tý hře můžu sebrat použitý inhalátor a porcelánovou mísu, zatímco se všude válí tuny jiných odpadků. Proč můžu sebrat prachy někde ze stolu a nikomu to nevadí, nikdo nereaguje. Vyskočím na auto, řidič nereaguje.
Kolize z dob krále šaška. Zkuste si začít házet granáty a kochejte se, jaký to má "vliv". Cywe, v RD2 reaguje NPC už jen na to, že se na něj dívám - úplně každé NPC ve hře včetně zvířat. V CP si můžu skenovat policajta z metru, má to na háku. No hlavně že je to uber 1st person immersive.
V tý hře je víc věcí špatně, než dobře. A to co je dobře může být dobré jak chce, ale prostě ten zbytek nevytáhne. Otázka pár dní, kdy celá ta bublina praskne. Hra má jediné štěstí, že se nejmenuje Watch Dogs Legion, nebo MAss Effect Andromeda, pfff
Nesmyslné lootování bordelu... proč v tý hře můžu sebrat použitý inhalátor a porcelánovou mísu, zatímco se všude válí tuny jiných odpadků. Proč můžu sebrat prachy někde ze stolu a nikomu to nevadí, nikdo nereaguje. Vyskočím na auto, řidič nereaguje.
Kolize z dob krále šaška. Zkuste si začít házet granáty a kochejte se, jaký to má "vliv". Cywe, v RD2 reaguje NPC už jen na to, že se na něj dívám - úplně každé NPC ve hře včetně zvířat. V CP si můžu skenovat policajta z metru, má to na háku. No hlavně že je to uber 1st person immersive.
V tý hře je víc věcí špatně, než dobře. A to co je dobře může být dobré jak chce, ale prostě ten zbytek nevytáhne. Otázka pár dní, kdy celá ta bublina praskne. Hra má jediné štěstí, že se nejmenuje Watch Dogs Legion, nebo MAss Effect Andromeda, pfff
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Asi jim došlo, že přehnane reakce budou po několika hodinách hodně otravné
))
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tjn. po tom nekolikaletem usilovnem budovani hype jsem tomu vsemu moc neveril. Tech featur, moznosti az blbin bylo proste moc na zvladnuti. Pre-release videa ale vypadaly cool. Pak to v recenzich dostalo vsude 9/10 nebo 10/10. To uz cloveka celkem nalomi.
Jeste, ze jsou tu recenze od plebsu...
Jeste, ze jsou tu recenze od plebsu...
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem před fízlama naboural do bariery a hned šli po mě jak slepice po flusu....

- Alfajk
- Začátečník

-
co presne znamenaji ty ikonky pri rozhovorech? obcas takovy kolecko, obcas znak ying-yang, nejak jsem asi prehlidl tutorialovou zpravu k tomuhle...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jsou volby, který jsou zavislý na tvých atributech a jejich výši - třeba ying-yang je Cool. V podstatě stejná mechanika je ve Witcherovi 3. Ono vůbec všechny mechaniky i UI jsou si s W3 hodně podobný.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2