Cyberpunk 2077
Moderátor: Baneshee
- durod
- Středně pokročilý

Re: Cyberpunk 2077
Hru muzes vratit, vcetne fyzicke otevrene fyzicke kopie
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- riXo
- Začátečník

Vcera dohrane, robil som reloady a skusal viacere konce, podla toho co som pozeral, tak mi este asi 2 chybaju, ale uprimne sa mi to uz nechce moc hrat. Vysledny cas je cca 33h.
Necham to este na disku, uvidime ake patche pridu zaciatkom roka a trosku to este obeham. Potom to odlizim az do doby, kym tu nebudu DLCcka.
Kvalita strasne kolise od roznych aspektov hry, je to niekde medzi 4/10 - 9/10. Urcite pockat, sa stavim ze to bolo releasnute len pre to, aby dohnali predaje ku koncu roka a stihli vianoce.
Necham to este na disku, uvidime ake patche pridu zaciatkom roka a trosku to este obeham. Potom to odlizim az do doby, kym tu nebudu DLCcka.
Kvalita strasne kolise od roznych aspektov hry, je to niekde medzi 4/10 - 9/10. Urcite pockat, sa stavim ze to bolo releasnute len pre to, aby dohnali predaje ku koncu roka a stihli vianoce.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- theedge
- Začátečník

Já s hraním počkám až to trochu poladí.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- sajty
- Začátečník

-
Mám nahraných 70 hodin a nejsem ani na konci druhého aktu (mám ale splněné skoro všechny vedlejší mise). Ano, ve hře je spousta bugů, ale nic, nad čím by se nedalo přimhouřit oko. Hra mě baví od první minuty, no nejlepší to je od chvíle, kdy jsem získal Crash a dávám i s tlumičem headky za 200k. Konečně se to dá hrát i stealth způsobem, aniž bych musel používat hacky, které mi přijdou zbytečně složité.
Ten brekot na všechny možné aspekty hry je z velké části způsoben tím nesmyslným hypem, co kolem toho byl. Čekaly se od toho úplné nesmysly, a to se holt nekoná. Stačilo tu hru nekupovat v předprodeji nebo ihned po vydání a počkat si na recenze a gameplaye. Potom by si spousta lidí ušetřila to brečení, jak je ta hra špatná a co všechno se jim nelíbí. Chce se mi říct, vaše hloupost a nedočkavost...
Ten brekot na všechny možné aspekty hry je z velké části způsoben tím nesmyslným hypem, co kolem toho byl. Čekaly se od toho úplné nesmysly, a to se holt nekoná. Stačilo tu hru nekupovat v předprodeji nebo ihned po vydání a počkat si na recenze a gameplaye. Potom by si spousta lidí ušetřila to brečení, jak je ta hra špatná a co všechno se jim nelíbí. Chce se mi říct, vaše hloupost a nedočkavost...
GIGABYTE B650 AORUS PRO AX | Ryzen 7 7800X3D + Noctua NH-D15 chromax.black | SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G | Kingston 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY Beast Black EXPO | Kingston KC3000 NVMe 1TB + ADATA LEGEND 800 NVMe 1TB | MSI MPG A1000G PCIE5 1000W | be quiet! SILENT Base 802 | AOC Q27G2S/EU Gaming + Viewsonic XG2405 | CZC.Gaming Tiefling | ZOWIE S1-C | Razer Blackshark V2 | DXRACER OH/WY103/N
- Woyta
- Středně pokročilý

Ja hru kupoval když to dávali jako výzvu aby měli více peněz na vývoj.
Některé bugy jsou dost otravné ale jinak mě ta hra chytila, jako žádná jiná za posledni roky. Takže nelituju.
Zkoušel jsem si dnes různé konce. Konec za Nomady byl hodně zabugovanej.
No teď se stahuje další 1,7gb update tak uvidíme co vylepšili.
Některé bugy jsou dost otravné ale jinak mě ta hra chytila, jako žádná jiná za posledni roky. Takže nelituju.
Zkoušel jsem si dnes různé konce. Konec za Nomady byl hodně zabugovanej.
No teď se stahuje další 1,7gb update tak uvidíme co vylepšili.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- sajty
- Začátečník

-
Ten nový update mi hru vylepšil tak, že jsem ji musel celou stáhnout znovu, protože se update zasekl na 1,7GB z 1,7GB a nepomohlo vůbec nic, aby to doběhlo
.
GIGABYTE B650 AORUS PRO AX | Ryzen 7 7800X3D + Noctua NH-D15 chromax.black | SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G | Kingston 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY Beast Black EXPO | Kingston KC3000 NVMe 1TB + ADATA LEGEND 800 NVMe 1TB | MSI MPG A1000G PCIE5 1000W | be quiet! SILENT Base 802 | AOC Q27G2S/EU Gaming + Viewsonic XG2405 | CZC.Gaming Tiefling | ZOWIE S1-C | Razer Blackshark V2 | DXRACER OH/WY103/N
- Alfajk
- Začátečník

-
50 hodin, 50 street cred, 38 level a dohrano. Za ty penize to stalo, bohuzel je to jen dobra hra, mela na to, bejt mnohem lepsi, jen potrebovala jeste nejmin 2 roky vyvoje.
Zaklinace neprekonava ani omylem, open world mesto je jen kulisa, ktera sama o sobe nijak nefunguje a clovek ji musi vnimat jen jako misto k presunu mezi misema, jak se na to chvili zadiva, je konec - nic nikde nefunguje, AI je uplne tupa, auta se spawni a mizi, lidi prochazi zdma, vubec nereaguji na okoli.
bohuzel bych rekl, ze to neprekonava ani svuj zanr cyberpunku, deus ex byl po herni strance dotazenej skoro k dokonalosti, tady bohuzel opet selhava vsechno - od cca 5 lvl jsem uplne vsechno oneshotoval ze stealthu, diky 100% crit chance a dalsim bonusum, nepratele meli tak 500 hp a zbran jim davala obycejnej hit za 3000, crit do hlavy treba za 25000 - totalni overkill.
bugy jsou kapitola sama o sobe, kazdou chvili se nekde neco zaseklo (treba okno UI zbrane/lootu), neco nekde neslo sebrat, cas od casu se nezapnul trigger, ale zit se s tim dalo, je skoda, ze to tak uspechali, nic z toho by v odladeny verzi urcite nebylo, alespon ze stabilita hry byla dobra, temer bez padu.
level design mohl byt take lepsi, vertikalitu by clovek vlastne ani nepoznal, kdyby vsude nebyly vytahy, s tim souvisi i mission design - dost jednotvarnej, az na par vyjimek, hlavni je tedy zklamani z hracskych voleb a jejich nasledku, v podstate jsou neexistujici, na nic nezalezi, vse konci stejne - vse je linearni, hra neumoznuje alternativni reseni situaci, uprostred stealth mise (pokud uz tam nahodou takova je) vubec nezohledni, ze hrac spustil poplach a vsechno vystrilel - to je podle me totalni selhani game designu, jiz zmineny deus ex s tim dokazal pracovat zcela bez problemu, dokonce to tam ovlivnovalo i pribeh
cele to drzi nad vodou pribeh a s tim i postavy, johnny je fakt zajimavej, je skoda, ze to na mnoha mistech pusobi, jako kdyby z ty hry na posledni chvili nekdo vystrihal polovinu rozhovoru a scen, neverim, ze bylo puvodne v planu, aby to bylo vse tak linearni bez moznosti zmenit smer pribehu, nektery casti mesta jsou odflaknuty a je videt, ze tam rozhodne nebyla dokonce prace, jsou tam naznaky na dalsi dejovy linky, ktery proste chybi - urcite vystrizeny z duvodu nedostatku casu
planovany multiplayer z tohodle sveta me moc nezajima, singleplayer dlc urcite poridim, ale tohle proste cd projekt podelal tak, ze uz by se z toho nikdy nemusel vzpamatovat, skoro to vypada, ze je zachrani asi jen witcher 4
cele to zanechava hořkou pachut, za vsechno muzou kravataci a stock holderi, cele to mohlo dopadnout uplne jinak...
číselně za mě 7/10 a to ještě s přivřeným okem
Zaklinace neprekonava ani omylem, open world mesto je jen kulisa, ktera sama o sobe nijak nefunguje a clovek ji musi vnimat jen jako misto k presunu mezi misema, jak se na to chvili zadiva, je konec - nic nikde nefunguje, AI je uplne tupa, auta se spawni a mizi, lidi prochazi zdma, vubec nereaguji na okoli.
bohuzel bych rekl, ze to neprekonava ani svuj zanr cyberpunku, deus ex byl po herni strance dotazenej skoro k dokonalosti, tady bohuzel opet selhava vsechno - od cca 5 lvl jsem uplne vsechno oneshotoval ze stealthu, diky 100% crit chance a dalsim bonusum, nepratele meli tak 500 hp a zbran jim davala obycejnej hit za 3000, crit do hlavy treba za 25000 - totalni overkill.
bugy jsou kapitola sama o sobe, kazdou chvili se nekde neco zaseklo (treba okno UI zbrane/lootu), neco nekde neslo sebrat, cas od casu se nezapnul trigger, ale zit se s tim dalo, je skoda, ze to tak uspechali, nic z toho by v odladeny verzi urcite nebylo, alespon ze stabilita hry byla dobra, temer bez padu.
level design mohl byt take lepsi, vertikalitu by clovek vlastne ani nepoznal, kdyby vsude nebyly vytahy, s tim souvisi i mission design - dost jednotvarnej, az na par vyjimek, hlavni je tedy zklamani z hracskych voleb a jejich nasledku, v podstate jsou neexistujici, na nic nezalezi, vse konci stejne - vse je linearni, hra neumoznuje alternativni reseni situaci, uprostred stealth mise (pokud uz tam nahodou takova je) vubec nezohledni, ze hrac spustil poplach a vsechno vystrilel - to je podle me totalni selhani game designu, jiz zmineny deus ex s tim dokazal pracovat zcela bez problemu, dokonce to tam ovlivnovalo i pribeh
cele to drzi nad vodou pribeh a s tim i postavy, johnny je fakt zajimavej, je skoda, ze to na mnoha mistech pusobi, jako kdyby z ty hry na posledni chvili nekdo vystrihal polovinu rozhovoru a scen, neverim, ze bylo puvodne v planu, aby to bylo vse tak linearni bez moznosti zmenit smer pribehu, nektery casti mesta jsou odflaknuty a je videt, ze tam rozhodne nebyla dokonce prace, jsou tam naznaky na dalsi dejovy linky, ktery proste chybi - urcite vystrizeny z duvodu nedostatku casu
planovany multiplayer z tohodle sveta me moc nezajima, singleplayer dlc urcite poridim, ale tohle proste cd projekt podelal tak, ze uz by se z toho nikdy nemusel vzpamatovat, skoro to vypada, ze je zachrani asi jen witcher 4
cele to zanechava hořkou pachut, za vsechno muzou kravataci a stock holderi, cele to mohlo dopadnout uplne jinak...
číselně za mě 7/10 a to ještě s přivřeným okem
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Frostys
- Začátečník

-
Taky jsem myslel, že mě to čeká, on se instaloval, ale strašně pomalu. Trvalo to něco přes půl hodiny.sajty píše:Ten nový update mi hru vylepšil tak, že jsem ji musel celou stáhnout znovu, protože se update zasekl na 1,7GB z 1,7GB a nepomohlo vůbec nic, aby to doběhlo.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- goelr
- Začátečník

Mám 25 hodin, 2. akt. Hra baví, ale jak psal Alfajk nahoře... Navíc se mi objevily už dost otravující bugy, takže ukládám k ledu, než to trochu doladí...
CPU: AMD RYZEN 5 7600X MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Woyta
- Středně pokročilý

Když vidím to poškození střelbou, tak jsem asi vybíral špatné perky a úrovně. Na víc jak as 5000 jsem se sniperkou do hlavy nedostal. Obvyklejsi číslo je 2500. A to ještě při kritickém zásahu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- Alfajk
- Začátečník

-
je tam spousta nasobitelů, 2,5x dá zbraň, 2,5x dá tlumič, 1,75x dá stealth, 1,5 dá perk na tlumič a další spousta bonusů na critical hit damage, zásah do typu nepřítele, bonus k typu zbrani, bonus ke střelbě z krytu, v end game to dávalo i 60000 dmg, nic nepřežilo hit
/edit > teď jsem zkusil jeden random headshot chytit na screenshot - https://abload.de/img/cyberpunk2077_2020_1214jzv.png - 81000 dmg a kdybych equipnul vše jen na dmg, určitě tam loupne 100000
/edit > teď jsem zkusil jeden random headshot chytit na screenshot - https://abload.de/img/cyberpunk2077_2020_1214jzv.png - 81000 dmg a kdybych equipnul vše jen na dmg, určitě tam loupne 100000
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- mstK
- Začátečník

-
51 hodin, 50 level, 50 street cred, dohran pribeh, vetsina vedlejsich misi krome par policejnich a potycek s pobudy, ktere jsou furt dokola pribehnout, posekat, vylootovat batoh a jde se dal.
Obtiznost nic moc. Zacal jsem klasicky na normal, mohl jsem si tam s katanou behat, jak chci a kosit nepratele jak panaky. Zvedl jsem to na vysokou, a bylo to furt stejne akorat s tim, ze kdyz jsem sel moc rambo style, tak uz me obcas neco oneshotlo, ale jinak taky pohoda. Hadam, ze na nejvyssi obtiznost by to bylo podobne, mozna by pribylo oneshotu.
Pribeh me bavil, ale na konci jsem se nedozvedel, jak dopadlo vse, co me zajimalo. Mozna to bude v jinem endingu. Za me dobra hra, ale nedostala obrovskemu hype. Nektere bugy jako treba projizdeni autem skrz jina auta v cutscenach apod. v dnesni dobe naprosto neakceptovatelne. Je videt, ze po nekolika odlozenich uz to holt museli vydat i kdyz by si to zaslouzilo jeste dodelat. 7/10
Obtiznost nic moc. Zacal jsem klasicky na normal, mohl jsem si tam s katanou behat, jak chci a kosit nepratele jak panaky. Zvedl jsem to na vysokou, a bylo to furt stejne akorat s tim, ze kdyz jsem sel moc rambo style, tak uz me obcas neco oneshotlo, ale jinak taky pohoda. Hadam, ze na nejvyssi obtiznost by to bylo podobne, mozna by pribylo oneshotu.
Pribeh me bavil, ale na konci jsem se nedozvedel, jak dopadlo vse, co me zajimalo. Mozna to bude v jinem endingu. Za me dobra hra, ale nedostala obrovskemu hype. Nektere bugy jako treba projizdeni autem skrz jina auta v cutscenach apod. v dnesni dobe naprosto neakceptovatelne. Je videt, ze po nekolika odlozenich uz to holt museli vydat i kdyz by si to zaslouzilo jeste dodelat. 7/10
AMD RYZEN 7 5800X3D / Be quiet! DARK ROCK PRO 4 / ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO / 4x8GB G.SKILL TridentZ Neo 3600MHz CL16 / Sapphire PULSE Radeon RX 7800 XT 16G / ADATA XPG GAMMIX S11 Pro M.2-1TB / OCZ ARC 100-120GB / Transcend SSD370S-256GB / Corsair RM650 / Corsair 460X RGB
- sajty
- Začátečník

-
Zahlédl jsem i crit za 240k s revolverem Crash. A to zdaleka nejedu build na handguny.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Alfajk: Dost dobré shrnutí... Bohužel už to vidím taky ty ndostatky. Škoda, čekal jsem po Zaklínači větší pecku. Třeba to ještě zbrousí do lepší podoby..
- TankGeorge
- Začátečník

-
Psal jsem to do komentáře k Rybkově článku, ale na týhle hře se prostě nedá vypíchnout, co je dobře, co je špatně a kolik/10 se to má hodnotit. Je to brutálně nedodělané, jakoby se při 80% stavu rozhodli hru co nejrychleji "zfunkčnit" a prodat. Dokážu si představit, že vydají nějaké dva datadisky, co hru ještě více zaplní novým obsahem a dodělají to, co tam chybí/jenahovno v open worldu (kupovaní aut, nemovitostí, vylepšování postavy atd).
Pak to může být úplně boží záležitost a i ten multiplayer může být super, když to vybalancujou. Teď hře opravení veškerých bugů příliš nepomůže, protože je nedodělaná mnohem hlouběji. Sice jakž takž baví, ale to baví i Borderlands. Ať si mávají příběhem, jak chtějí, mě hraní CP nejvíce připomíná hraní Borderlands.
Pak to může být úplně boží záležitost a i ten multiplayer může být super, když to vybalancujou. Teď hře opravení veškerých bugů příliš nepomůže, protože je nedodělaná mnohem hlouběji. Sice jakž takž baví, ale to baví i Borderlands. Ať si mávají příběhem, jak chtějí, mě hraní CP nejvíce připomíná hraní Borderlands.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Příběh a gunplay je to jedině co ho drží vysoce nad průměrem..
- sajty
- Začátečník

-
Dohráno po 90 hodinách - včetně VŠECH vedlejších misí, co na mapě šlo najít. Obrovské množství bugů a nedodělků, nicméně cenovka 60€ mi i tak přijde fér.
- Alfajk
- Začátečník

-
tak už jsem si vyzkoušel všechny endingy, až na jeden, ten budu moct odemknout jen v dalším průchodu hrou, měli jste někdo přístup k tomuhle secret endingu?
spoiler:
je nutné vybrat specifické volby s Johnnym a pak je na konci možnost suicide runu na arasaka tower, jmenuje se "Don't Fear the Reaper" a nikdo při něm nemusí umřít (Saul/Rogue)
spoiler:
je nutné vybrat specifické volby s Johnnym a pak je na konci možnost suicide runu na arasaka tower, jmenuje se "Don't Fear the Reaper" a nikdo při něm nemusí umřít (Saul/Rogue)
- Swat
- Mírně pokročilý

Můžete mi,prosím,někdo potvrdit,jestli se v HUDu dají vypnout ty čísla z těch skill pointů,který z npc vyskakujou při střelbě?Je to jedna z věcí,která mi vyloženě vadí a asi bych to kvůli tomu klidně i nehrál.Třeba v AC to vypnout jde,naštěstí.Dík.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- madPav3L
- Mírně pokročilý

@Swat čísla poškození se dají vypnout
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G502 X Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906