Epic Games problem.
Moderátor: Baneshee
- honzicek1982
- Začátečník

-
Epic Games problem.
Potrebuji poradit.Dnes sem jako kazdy den sel ulozit hru zdarma.Prvni vec ktera me trkla bylo ze sem byl odhlasenej a prihlasit se neslo.Pomohla zmena hesla.Po prihlaseni a pridani hry sem v knihovne zjistil ze mi zmizeli vsechny hry jak zdarma ziskane tak i koupene.Pokud chci jiz nainstalovanou hru zapnout ta mi to hodi ze si hru musim nejprve koupit.Hru sem kupoval uz driv.Vcera tenhle problem nebyl.Nevite nekdo jak to napravit?Predem moc dekuji za kazdou radu.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Epic Games problem.
Blbnou jim servery.Taky jsem se nemoch prihlasit a neslo mi pridat alien isolation.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Epic Games problem.
Chvíli počkej a bude to OK. Při těhle akcích se jim to trochu přetíží.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2