5G chytám dobře, asi se mi brzo uškvaří mozek

Jak je to s voděodolností IP68? Znamená to, že se na něj fakt můžu spolehnout i ve vodě, nebo se na snímky se žraloky vykašlat?

E// Obal bude po víkendu, tak snad ho do té doby nezničím

Moderátor: CageJ
Já bral obal - Pitaku Air ... je to drahé jak pes, ale je lehoučké a mini je radost mít v ruceAllowedCry píše:Mini doma, bože to je krásný kousek a ta bílá je velmi povedená![]()
5G chytám dobře, asi se mi brzo uškvaří mozekVýdrž bída, ale dokážu s tím žít, co jsem do něj pumpoval aplikace a různé věci, šlo to dolů docela rychle.
Jak je to s voděodolností IP68? Znamená to, že se na něj fakt můžu spolehnout i ve vodě, nebo se na snímky se žraloky vykašlat?
AllowedCry píše:Mini doma, bože to je krásný kousek a ta bílá je velmi povedená![]()
5G chytám dobře, asi se mi brzo uškvaří mozekVýdrž bída, ale dokážu s tím žít, co jsem do něj pumpoval aplikace a různé věci, šlo to dolů docela rychle.
Koukni na tu Pitaku ... https://www.patro.cz/pitaka-air-ultrale ... y4EALw_wcBAllowedCry píše:První mikro škrábanec na zadním skle po pádu na koberecAsi v něm byla špona jinak nevím. Obal jsem koupil od Tactical a je to totální shit. Neskutečně chytá prach a navíc klouže + mi ještě vadí, že dělá z telefonu bečku.
Tak jsem ten kryt objednal. Telefon mi spadl na dlaždici a musel jsem pilníkem opracovat šasi, naštěstí to není tak hrozný, ale ještě jeden šikovný pád na stejný místo a mohl by hliník zasahovat do skla, což by mi zkomplikovalo výměnu baterie za pár letondra91 píše:Koukni na tu Pitaku ... https://www.patro.cz/pitaka-air-ultrale ... y4EALw_wcBAllowedCry píše:První mikro škrábanec na zadním skle po pádu na koberecAsi v něm byla špona jinak nevím. Obal jsem koupil od Tactical a je to totální shit. Neskutečně chytá prach a navíc klouže + mi ještě vadí, že dělá z telefonu bečku.
Je to fakt radost mít "to v ruce".. neklouze, luxusní materiál, decentní ochrana a ještě víc to potrhne dojem z menšího telefonu.
Super, jsem rád že se líbí ...AllowedCry píše:@ondra91 Moc děkuji za doporučení, kryt je opravdu perfektní