Tady je muj UV po 14min hrani Tomb raidera s 4x SSAA.AVG by melo byt prumerne 224w po secteni GPU+MEM
Takt je 2.2Ghz a vykon +-stejnej jako referencni karta(zalezi jak kde.Nekde stejnej a nekde cca 4% pod.Zalezi na hre)
Ten chladič je na tej XT bohovský, pri UV to netočí ani 1200 ot/min, moja aj po UV točí nad 1600ot/min a pritom je to malý rozdiel vo výške chladiča, pôvodne som chcel XT ale situácia je blbá tak som kúpil čo bolo no...
MB: ASUS ROG Crosshair VII Hero | CPU: AMD Ryzen 7 5700X | COOLER: SCYTHE Ninja 5 | RAM: CORSAIR Vengeance LPX Black 32GB, 3200MHz, CL16 | GPU: SAPPHIRE Radeon PULSE RX 9070 16GB | PSU: SEASONIC Prime Ultra Titanium 750W | SSD: SAMSUNG 970 PRO 512GB | SSD2: SAMSUNG 990 PRO 2TB | CASE: FRACTAL DESIGN Define C Black | MOUSE: LOGITECH G502 Proteus Spectrum | MOUSEPAD: LOGITECH G240 | KEYBOARD: CORSAIR Strafe RGB Cherry MX Silent SK | SPEAKERS: LOGITECH Z-906 | MONITOR: DELL P2414H 24" | ROUTER: ASUS RT-AC55U | OS: Win 11 Pro x64 | TV: LG 65" G4 | PHONE: iPhone 17 256GB Mist Blue |
Kolik je cca safe teplota pro 6800 XT? Chci si nastavit křivky na maximalni ticho, zaroven nechci at karta trpí... kolik je max safe na jádře a max na hotspot?
PC - Ryzen 5800x3D@Arctic freezer 360 II - Asus x570 gaming-e - Gskill tridentZ Neo 3600@CL14- SX8200 pro 1TB - Sapphire Nitro+ 7900XTX - Soundblaster X3 + Mackie CR4 - Define 7 - Supernova G3 850w - Asus MG278Q
JJ, za me vsechny palce nahoru. Jsem taky rad , ze jsem sel do 6800 XT. A kdyz vidim ty benchmarky optimaliz. her Valhalla a Dirt 5, tak mam i usmev na tvari.
AMD 9800x3D, Asus X670E ProArt, Dark rock 4, 64GB DDR5 CL30 Patriot Viper Venom. Saphire 9070 XT Pulse, Fractal Define C, Seasonic focus gold+ 650W, samsung evo plus 970 2TB, X52 Pro, Benq ew3280u, WMR HP Reverb G1
Tieto referenčky sú podarený kus HW, obzvlášť na to aké referenčné karty produkovalo AMD predtým, hlavne čo sa týka hluku a chladenia, naozaj som nevidel a ani doteraz nevidím, jeden dôvod pre kúpu nereferenčných verzií týchto kariet. A keď vidím, čo sa deje, že Asus dvíha ceny a ostatný budú nasledovať, som sakra rád, že toto už riešiť nemusím
MB: ASUS ROG Crosshair VII Hero | CPU: AMD Ryzen 7 5700X | COOLER: SCYTHE Ninja 5 | RAM: CORSAIR Vengeance LPX Black 32GB, 3200MHz, CL16 | GPU: SAPPHIRE Radeon PULSE RX 9070 16GB | PSU: SEASONIC Prime Ultra Titanium 750W | SSD: SAMSUNG 970 PRO 512GB | SSD2: SAMSUNG 990 PRO 2TB | CASE: FRACTAL DESIGN Define C Black | MOUSE: LOGITECH G502 Proteus Spectrum | MOUSEPAD: LOGITECH G240 | KEYBOARD: CORSAIR Strafe RGB Cherry MX Silent SK | SPEAKERS: LOGITECH Z-906 | MONITOR: DELL P2414H 24" | ROUTER: ASUS RT-AC55U | OS: Win 11 Pro x64 | TV: LG 65" G4 | PHONE: iPhone 17 256GB Mist Blue |
SAM ve 36hrach.Zajimavy, ze v nekterych hrach namerili mensi rozdil nez ja a nekde zase vetsi.Zda se, ze hraje velkou roli nastaveni.Hitman2 testujou jen na high, borderlands3 jen na ultra, control bez RT atd. https://www.youtube.com/watch?v=GS3oY3L ... areUnboxed
ja nakonec skoncil s Nitrem+ . icebosss potreboval referecku kvuli vodnimu bloku tak sem mu to vymenil bez doplatku z moji strany prestoze tam byl rozdil v cene musim uznat že referecka se mi designem libila vic nez nitro nicméně stejne to mam v fractalu R4 bez okna tak je to jedno .. hlucnosti je to skoro to stejne... rekl bych coil whine stejny .. takty dava nitro+ musim si pohrat s testem až na to budu mit čas.
HEAD píše:SAM ve 36hrach.Zajimavy, ze v nekterych hrach namerili mensi rozdil nez ja a nekde zase vetsi.Zda se, ze hraje velkou roli nastaveni.Hitman2 testujou jen na high, borderlands3 jen na ultra, control bez RT atd. https://www.youtube.com/watch?v=GS3oY3L ... areUnboxed
Nějak zapomněli udělat test i s Intel procákem, škoda.
g-ice píše:Já jsem zaznamenal za 14 dní 0x pád ovladačů či hry.
To iste. Dokonca Division 2 mi prestal padat uplne. Uplne prvy krat ked som to spustil na RX 6800 sa na sekundu hra zasekla a uz som si myslel ze zase hard reset ako na GTX 1080 Ti ale nie, rozchodilo sa to a odvtedy bez padov. Mal som problemy so vsetkymi hrami od Ubisoftu (Wildlands, Breakpoint, Division 1 & 2) tak uvidim ci aj tie ostatne pojdu na RX 6800 bez padov.
spajdr píše:Já měl nestabilní akorát Quake II RTX 1.4.0, kde to padalo při Alt + TAB se zapnutým Steam Overlay nebo jakýmkoliv jiným podobným softem. Obrovský rozdíl ve stabilitě oproti tomu, co se odehrávalo před rokem s RX5700XT.
Aj mne to pada v Q2 RTX, cely prvy level v pohode a pri vstupe do druheho to zamrzne. To je jediny problem ktory som zatial mal.
g-ice píše:Já jsem zaznamenal za 14 dní 0x pád ovladačů či hry.
To iste. Dokonca Division 2 mi prestal padat uplne. Uplne prvy krat ked som to spustil na RX 6800 sa na sekundu hra zasekla a uz som si myslel ze zase hard reset ako na GTX 1080 Ti ale nie, rozchodilo sa to a odvtedy bez padov. Mal som problemy so vsetkymi hrami od Ubisoftu (Wildlands, Breakpoint, Division 1 & 2) tak uvidim ci aj tie ostatne pojdu na RX 6800 bez padov.
spajdr píše:Já měl nestabilní akorát Quake II RTX 1.4.0, kde to padalo při Alt + TAB se zapnutým Steam Overlay nebo jakýmkoliv jiným podobným softem. Obrovský rozdíl ve stabilitě oproti tomu, co se odehrávalo před rokem s RX5700XT.
Aj mne to pada v Q2 RTX, cely prvy level v pohode a pri vstupe do druheho to zamrzne. To je jediny problem ktory som zatial mal.
Ten pad v tom druhem levelu quake vypada na chybu v ovladaci, me to dela to same.
AMD 9800x3D, Asus X670E ProArt, Dark rock 4, 64GB DDR5 CL30 Patriot Viper Venom. Saphire 9070 XT Pulse, Fractal Define C, Seasonic focus gold+ 650W, samsung evo plus 970 2TB, X52 Pro, Benq ew3280u, WMR HP Reverb G1