Factorio - pomalé stahování mapy, logmein Hamachi
Moderátor: Baneshee
- Jiřís
- Nováček

-
Factorio - pomalé stahování mapy, logmein Hamachi
Zdravím,
Potřeboval bych pomoct. S kamarády hrajeme factorio, jsme spojeni přes aplikaci logmein Hamachi a když se připojuji do hry trvá stahování mapy neúnosně dlouho.
Stahuje se vždy několik Mb, ovšem rychlostí vždy kolem 3,5 KB/s! Takže se na kamarádovo mapu připojuji třeba 30 minut, s rostoucí mapou už i déle a déle.
Třetímu kamarádovi trvá stejný proces asi 5 vteřin.
Internet máme sice pomalý, ale rozhodně ne tak moc.
Nevíte náhodou prosím někdo co s tím?
Potřeboval bych pomoct. S kamarády hrajeme factorio, jsme spojeni přes aplikaci logmein Hamachi a když se připojuji do hry trvá stahování mapy neúnosně dlouho.
Stahuje se vždy několik Mb, ovšem rychlostí vždy kolem 3,5 KB/s! Takže se na kamarádovo mapu připojuji třeba 30 minut, s rostoucí mapou už i déle a déle.
Třetímu kamarádovi trvá stejný proces asi 5 vteřin.
Internet máme sice pomalý, ale rozhodně ne tak moc.
Nevíte náhodou prosím někdo co s tím?
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Factorio - pomalé stahování mapy, logmein Hamachi
dela to hamachi, routa vede buh vi kudy a je to pak takhle pomale, my jsme to vyresili tak, ze me mapu nahrali na web a pak jsem dostahoval jen rozdil
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Jiřís
- Nováček

-
To jsem si myslel no.
Ještě asi zkusím jinou aplikaci.
Ale s tou mapou mě to nenapadlo, to je dobrý.
Akorát nevíte z jaký složky jí kamarád vezme a kam jí mám dát já v souborech factoria?
Ještě asi zkusím jinou aplikaci.
Ale s tou mapou mě to nenapadlo, to je dobrý.
Akorát nevíte z jaký složky jí kamarád vezme a kam jí mám dát já v souborech factoria?
- Alfajk
- Začátečník

-
mapa je v umisteni c:\Users\xxxxxxxxxxxxx\AppData\Roaming\Factorio\saves
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Jiřís
- Nováček

-
Děkuju mnohokrát.
- Leon_
- Začátečník

Pekne si tu hru kupte. Tých 25€ zato stojí a podporíš tým aj českých developerov.
.
- Alfajk
- Začátečník

-
souvislost mezi nefunkcnim lan pripojenim a nakupem hry je prosim jaka?
- keistown
- Žlutá karta

-
Kdyz mas steam tak nemusis pouzivat nefunkcni hamachi?
- Alfajk
- Začátečník

-
jak kdo, ja mam steam verzi a stejne hraju pres lan, sice pres VPN, ale predtim jsme meli taky hamachi
- Jiřís
- Nováček

-
Tak upřímně nevím kam tu mapu dát, aby se mi stejně pak nemusela celá stahovat.
Jelikož hru opravdu nemám koupenou, mám celý její obsah (dočasně) na ploše.
Když mapu uložím do "saves" můžu jí hostovat, nebo hrát sám, ale při připojování se mapa stejně celá (teď už asi 40 minut) stahuje. Když jí hostuju, mají stejný problém oba kamarádi.
Žádnou jinou složku kam bych to mohl hodit jsem nenašel. V users dle návodu už vůbec ne.
Zkoušeli jsme dvě alternativní aplikace k hamachi, (konkrétně Radmin VPN a N2N gui) problém stále stejný.
Jen mne zaráží že když to hostuje kamarád, druhý kamarád stáhne mapu během pár vteřin.
No... Začínám být trošku zoufalý.
Kdyby vás cokoliv napadlo pište, děkuji.
Jelikož hru opravdu nemám koupenou, mám celý její obsah (dočasně) na ploše.
Když mapu uložím do "saves" můžu jí hostovat, nebo hrát sám, ale při připojování se mapa stejně celá (teď už asi 40 minut) stahuje. Když jí hostuju, mají stejný problém oba kamarádi.
Žádnou jinou složku kam bych to mohl hodit jsem nenašel. V users dle návodu už vůbec ne.
Zkoušeli jsme dvě alternativní aplikace k hamachi, (konkrétně Radmin VPN a N2N gui) problém stále stejný.
Jen mne zaráží že když to hostuje kamarád, druhý kamarád stáhne mapu během pár vteřin.
No... Začínám být trošku zoufalý.
Kdyby vás cokoliv napadlo pište, děkuji.
- Alfajk
- Začátečník

-
ja mam steam verzi a ta se chova trochu jinak, ty budes mit patrne GOG verzi, ta ma asi save nekde jinde
hru si kup, za tech 25 euro proste bez diskuzi stoji, potom se muzeme bavit dale
hru si kup, za tech 25 euro proste bez diskuzi stoji, potom se muzeme bavit dale
- Jiřís
- Nováček

-
Když ono to pro mě nemá úplně smysl, zas tak dlouho u ní nevydržím a co pak s tím.Alfajk píše:ja mam steam verzi a ta se chova trochu jinak, ty budes mit patrne GOG verzi, ta ma asi save nekde jinde
Navíc i kdybych si jí koupil tak bych do toho nedonutil kamarády, a nechci riskovat že to pak stejně nebude fungovat.
Nicméně děkuju a přeju hezký večer.
- nou
- Začátečník

-
Niekto z vas by mal zistti ako porfordwardnut nejaky port na svojom porte a potom sa nanho ostatny pripoja cez IP adresu a port.
- Alfajk
- Začátečník

-
coz ale neudelas bez verejny ip adresy a zakladnich znalostech siti
- killerek
- Začátečník

-
Pro mu vubec radite, kdyz si to ani nekoupil.
//Baneshee - LOCK, warez se zde neřeší
//Baneshee - LOCK, warez se zde neřeší