http://www.moddb.com/mods/stalker-misery/downloads
ktory je pre Call of Pripyat. Nainstaloval som si ho pred dvoma dnami a nemozem sa ho nabazit. Takuto radost z hry som mal asi jedine pri prvom prejdeni Shadows of Chernobyl. Meni celu hru na boj o prezitie. Od sameho zaciatku musite byt ostrazity a sledovat co sa deje okolo vas neustale. Prestrelky su tazsie a nikto vam nic nedaruje. Bez dostatocnej taktiky narazite velmi skoro. Musite planovat dopredu a postupovat pomaly. Zvazovat co si mozete dovolit a co este nie. Prestrelky su podla mna ovela napinavejsie. Lekarnicky vam od tejto chvile pomozu len prezit a zvysuju zivot len mierne. Su ale lekary ktori vas daju do kopy respektive neskor sa vam moze podarit najst artefakt zvysujuci regeneraciu zdravia
Anomalie su smrtelnejsie a len z dobrou vybavou a brnenim mate sancu prezit. Nepripraveny z anomalie zivy nevyjde.
Zbrani je dostatok, podla autora az 40+(novych) ale municia je vzacna a draha. Preto kazde minutie zaboli
Pri instalacii si vyberate z 3 klas, Sniper, Assault a Recon pricom kazdy ma ine staty a inu pociatocnu vyzbroj. Napriklad assault bude mat postih pri miereni sniperkov a opacne. A aj zbrane ktore su pre ine klasy sa vam budu rychlejsie opotrebovavat ako tie pre vas priamo urcene. Napriklad aj pri strelbe zo zbrane urcenej inej klase budete mat napriklad vatsi rozptil(nie obrovsky ale predsa citelny).
Limit nosnosti je tiez pritomny a pohybuje sa od 35 do 45kg. Co neznamena, ze nebudete sa moct hybat po prekroceni len vam ubudne ovela rychlejsie vydrz.
Nutnost jest a pit inak potrpite bolestami hlavy a inymi vedlajsimi ucinkami.
Dalej nie je uz pritomna sirena pri emisii a ani sipka ktora by vas zaviedla k najblizsiemu ukrytu. Rovnako na radare sa vam uz nezobrazuje pocet osob v okoli a ani mrtve tela padlych.
Celkovo HUD je zminimalizovany.
Co sa tyka grafiky tak su pridane efekty z modu AtmosFear a kopec novych textur. Celkovo hra vypada viac drsne a pochmurne. Jasna obloha je rarita o to vsak viac potesi
V skratke asi tolko. Ja ako som spominal som nadmieru spokojny a pre mna mod c.1 pre stalkera. Btw uz sa pracuje na 2hej verzii modpacku(kedy bude sa ale nevie).
Tento mod vsak neodporucam novacikom, kedze ty to asi vzdaju po 20tich minutach hrania XD
Vsetkym ostatnym ktori hladaju ultimatnu vyzvu vo vsetkych smeroch tak berte vsemi deseti
Samozrejme mod nie je bez chyby ale snaha ktoru autor tomu venoval stoji za pochvalu. Takze vycistite si zbrane, pribalte si jedlo, vezmite si lekarnicku a obvazy, nadychnite sa a vkrocte do zony
(Edit) Pre lepsie zobrazenie atmosfery som ponahraval par in-game zaberov