ako to zrozumiteľne napísať... -pokúsim sa ale hneď na začiatok položím kľúčovú otázku:
poznáte nejaký sofistikovaný webový vyhľadávač základných dosiek
ak niekto ide stavať nové pc (teraz sa budeme baviť len o základných doskách) tak zvyčajne otvorí alzu... alebo czc a tam sa nejak pozrie poprípade zoradí do nejakého výberu a niečo si nájde.Lenže toto je také povrchné...
zoberte si príklad základných dosiek nech je minimum 4 alebo 6 značiek
aby som to značne zjednodušil vyberiem len jednu firmu napr. gigabyte potom treba si vybrať socket dajme tomu AM4 no a ideme do finále teraz už len chipset ak si zoberieme že na socket AM4 máme 8 chipsetov a každý z nich nech má 10-15 modelov dosiek kľudne bavíme o 100 doskách čo je teda šialenstvo!!!!
Ja som bol v tom že taký veľký výrobca ako gigabyte má na svojich stránkach nejaký sofistikovaný filter zadáte požadované veci a nech vám vypluje dajme tomu 10 dosiek ale to tak nieje dokonca banálna vec ja chcem nájsť iba dosky s Realtek ALC1220 aby som zúžil filter a ani toto sa nedá a čo je už úplná sranda dokonca sa niekedy nedá dohladať aký ma audio chip ani keď tú dosku otvoríte . proste niekde na to zabudli
robil som to tak že som si každý jeden soket otvoril a vybral z neho aké sú v nom modely a porovnával
Ale ved toto je robota šialená !!!! a preto sa vrátim k tej hornej otázke.
Proste rád by som pochopil aké sú čo i len drobné rozdiely medzi doskami .
poznáte nejaký solídny webový vzhladávač na základné dosky?
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: poznáte nejaký solídny webový vzhladávač na základné dos
Na Alze si můžeš zvolit snad i tu zvukovku, nevím co víc bys chtěl. A audio je u každé desky ve specifikaci výrobce. Vlastně je tam naprosto vše kromě věci jako vrm.
- killerek
- Začátečník
-
Chip sitovky bohuzel na Alze neuvadeji. Jinak maji filtr vice nez slusny.
- Natural
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak oprava, mají to na CZC.