SnowRunner

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Ache
Pokročilý
Pokročilý

Re: SnowRunner

Příspěvek od Ache »

Ten tip prodat nepotřebný díly mě úplně připomněl starý dobý Need For Speed porsche, kde se muselo tohle dělat postupně - nakoupit v jednom menu díly, v dalším menu je pak vyměnit/namontovat a pak zase v prodejním nemu prodat ty standard parts. Tohle mě pak už těch "tunerských" dílů chybělo.
Ale tohle vypadá taky jako slušná zabíječka času jak koukám na ty gameplaye. že bych to taky zkusil? Ale už to vidim, jak po nějaký dlouhý trase někde zapadnu a bude čistej ragequit:-D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Hra je to skvělá, ale máme velkej problém s kooperativním režimem, kdy není možný se prakticky na svého kámošem připojit.
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Problém s připojením jsem slyšel, nejspíše tohle bude jedna z těch her, která prostě potřebuje veřejnou IP adresu. Mě to naštěstí jde, ale tohle už jsem slyšel. Nevím jestli by pomohlo něco jako hamachi, nebo přes VPN to zkusit (to je asi blbost).

Jinak je to totální zabiják času, ale nedoporučuji to hrát sám, je to docela nuda. Respektive pokud ti to nevadí, tak okay, ale ve dvou a více, je to super.

To video jsem zkoukl a některý věci jsem aplikoval. Shiftovat kvalty se mi ale asi nechce, ve dvojce fungoval šaltrklacek a spojka, bohužel tady není Multi USB což mě štve. A nenašel jsem žádný software, který by mi emuloval volant z více zařízení. A chtěl bych taky upozornit na jeden fakt. Například jak tam nakládal to kargo na jedno místo a pak si to odepnul a připnul stylem, že se mu to samo srovnalo, tak to je hezký, ale já to třeba dělám manuálně a přesně a více si to chci užít.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jen pro ty z vás, co jste začali hrát až teď (já tu hru mám ode dne, co vyšla, takže sleduju vývoj všech patchů a dlc) - s posledním patchem přidali možnost naložit jiné auto na podvalník (musí mít zadní nájezdové rampy, abyste se na něj dostali). Dřív to šlo samozřejmě taky, ale auto se po pár zatáčkách a nerovnostech sesunulo, ale teď lze k podvalníku zajistit (přes menu, jako když fixujete náklad). Celkem to rozšiřuje možnosti, protože si takto můžete přepravit požadovanej kus techniky do daný oblasti, tam splnit úkol za pomoci vícero vozidel, namísto absolvování jedný a tý samý trasy dvakrát pokaždý s jiným autem. Chce to zvolit správnou cestu, protože souprava s podvalníkem a na něm další náklaďák (např.) je prostě těžká. V týhle hře platí dvojnásob, že nejkratší cesta bývá zpravidla ta nejtěžší. Jindy se nicméně potvrdí staré známé 'je to sice dál, zato horší cesta' :lol: :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak ta dalsi michiganska mapa jezerni ostrov nema chybu-Cela mapa je jeden velkej mocal a neni tam garaz + trva asi 30min se tam dostat z predesle mapy :mrgreen:
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Jo, tam už musíš být trochu přirpavený, ale zase tam jsou docela v pohodě úkoly, za chvilku to máš hotové a máš uprostřed cisternu a nahoře ještě dvě naštěstí, to jediný to zachraňuje, ale hlavně se nepřevrať :D
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“