Slušně vypadající hra vychází 1.4. 2021
Žánr: RPG , Akční , Dobrodružné , Online Kooperace
Cena STEAM : 60euro
WEB : https://outriders.square-enix-games.com/en-gb/
Je dostupné i hratelné demo.

//Baneshee - úprava názvu
Moderátor: Baneshee

Ne, že by mě demo nějak uchvátilo (spíš vůbec), ale proboha...demo je prostě úvodní lokace hry. Čekáš, že ti v demu ukážou celou hru?Alfajk píše: Celé demo jsem ani nedohrál, ale 3/4 z toho co jsem viděl, se odehrávalo v šedivo-hnědých zákopech jako z 1.sv. v. a mezi tím betonové trosky - proč se vůbec obtěžovali s cestou do jiný galaxie?

to po nich přece nikdo nechce, ale třeba Anthem, kterej se nabízí jako přímý srovnání, to měl v tom jejich "demu" mnohem lépe udělané - ukázal o čem hra bude a v jakém se odehrává prostředí. Přesně to by demo mělo udělat, pokud mě tady tedy nabízí šedivé a nudné prostředí (a k tomu ještě koridor jak sviňa), tak to není moje chyba, že si o hře udělám takovej obrázek...Delarge píše: Ne, že by mě demo nějak uchvátilo (spíš vůbec), ale proboha...demo je prostě úvodní lokace hry. Čekáš, že ti v demu ukážou celou hru?

Obrázek si můžeš udělat, jakej chceš - na hru pro mě to taky nevypadá, ale asi člověku i z toho začátku dojde, že to nebude zákopová hra z 1. světový a cizí planeta tam má svoje opodstatnění.Alfajk píše: to po nich přece nikdo nechce, ale třeba Anthem, kterej se nabízí jako přímý srovnání, to měl v tom jejich "demu" mnohem lépe udělané - ukázal o čem hra bude a v jakém se odehrává prostředí. Přesně to by demo mělo udělat, pokud mě tady tedy nabízí šedivé a nudné prostředí (a k tomu ještě koridor jak sviňa), tak to není moje chyba, že si o hře udělám takovej obrázek...