Tri ze ctyr diku v pr*eli

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tri ze ctyr diku v pr*eli

Příspěvek od ZdenekSveda »

Vcera jsem pretahoval nejaky soubory z disku na disk a pak jsem restartoval PC a po najeti je tam jen jeden ze ctyr diku. (mel jsem 40G HDD rozdelen na 4 x 10G) Zustal pouze disk se systemem. Co s tim, a cim to muze byt?
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Tri ze ctyr diku v pr*eli

Příspěvek od JanoF »

ZdenekSveda píše:Vcera jsem pretahoval nejaky soubory z disku na disk a pak jsem restartoval PC a po najeti je tam jen jeden ze ctyr diku. (mel jsem 40G HDD rozdelen na 4 x 10G) Zustal pouze disk se systemem. Co s tim, a cim to muze byt?
cim to moze byt to ti nepoviem ale ak to chces obnovti tak pouzi napr runtime getdata beck fat or ntfs download je http://www.runtime.org mam to overene a dostal som s tym ak by som to mal prirovnat tak asi 8 z 10
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Tri ze ctyr diku v pr*eli

Příspěvek od johny128 »

ZdenekSveda píše:Vcera jsem pretahoval nejaky soubory z disku na disk a pak jsem restartoval PC a po najeti je tam jen jeden ze ctyr diku. (mel jsem 40G HDD rozdelen na 4 x 10G) Zustal pouze disk se systemem. Co s tim, a cim to muze byt?
a kolko dielov hlasi fdisk?
najde vsetky 4?
Jo a vo windowse vrelo odporucam Symantec NortonDisk alebo tak nejak sa to volalo :wink:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jen pro upřesnění, bavíme se o diskových oddílech (partitionech), ne o discích.

2 ZdenekSveda : Málo informací. Jak došlo k tomu restartu a jak dlouho po kopírování ? Byl to "přirozený" restart, nebo kvůli chybě ? Instaloval jsi nějaký soft, nebo ovladače ? A btw, co máš za OS a jaký máš na discích filesystém ? Co to je za disk a jak je starej ?

Tak nějak mně nenapadá nic moc, co by takhle najednou způsobilo zhroucení tabulky oddílů (předpokládám, že došlo k tomuhle) a v takovémhle rozsahu...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“