pls Thellwin-e chvíli to tu nechej
Ať všichní ví, že držím slovo.
Nenechám Tě o hladu, klobásy a slivovice letí do Prahy.
Vše vlastnoruční výroba (bratr+já), čili eko bio natural

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Já bohužel znám člověka, co na takovou nabídku naletěl po novém roce. 3080 FE, cena 20k a inzerát důvěryhodně napsaný s osobním předáním v Praze. Kolega mu napsal, že by si pro ni přijel večer, dříve nemůže. Odpověď byla, že je velký zájem a potřeboval by od něj zálohu a kolega chytře poslal 2k.. přitom je kolega chytry chlap.. no chuť na nové grafo nejspíš zastíní mysl. Jinak grafiku nemá do teď a to se snažil sehnat prakticky od srpna.Thellwin píše:Koukám, že na Bazoši už jedou ojebávky ve velkém ... našel jsem v podstatě desítky na první pohled podezřele nízkých nabídek na prodej RTX karet.

Pokud se snažil od srpna, tak se snažil holt blbě no... Kolem vánoc všichni v mém okolí novou kartu koupili, ano nebylo to hned, ale třeba po tejdnu hlídání mailu a eshopu se to povedlo.Able2fly píše:Já bohužel znám člověka, co na takovou nabídku naletěl po novém roce. 3080 FE, cena 20k a inzerát důvěryhodně napsaný s osobním předáním v Praze. Kolega mu napsal, že by si pro ni přijel večer, dříve nemůže. Odpověď byla, že je velký zájem a potřeboval by od něj zálohu a kolega chytře poslal 2k.. přitom je kolega chytry chlap.. no chuť na nové grafo nejspíš zastíní mysl. Jinak grafiku nemá do teď a to se snažil sehnat prakticky od srpna.Thellwin píše:Koukám, že na Bazoši už jedou ojebávky ve velkém ... našel jsem v podstatě desítky na první pohled podezřele nízkých nabídek na prodej RTX karet.

Taky si myslím, že těch záloh vybral nejspíš víc a někdo byl rychlejší v tom to řešit, navíc mohl někdo jiný poslat i o dost víc.python.p píše:Thellwin: Možná toho týpek měl víc a lidi podali TO a tak to radši vrátil zpět...

Oni mají tedka všechny karty za 99 999 (je to vidět v takovém tom "šoupátku" s cenou co máš u filtrů) ale cenovka bude jinak určitě lidová, něco jako 25kBouner píše:Kdyby měl někdo zájem tak na alze je krásná 3060 preorder jen za 99 990.
https://www.alza.cz/asus-phoenix-geforc ... 463013.htm