python.p píše:Před vánoci? Ano šlo to, ale spousta lidí čekala až se situace uklidní a ceny spadnou, hehe.
A nebo na něco levnější, já měl v plánu 3060(ideálně obyč a ne ti), ne každý chce nebo potřebuje grafiku za 20-30 tisíc. 3060ti jsem zkoušel vzít v den vydání a bylo to bez šance na nějakej levnější model.
Mnohdy ani lidi co seděli u PC v přesnej čas vydání to nestihli koupit, další várka (a v některých eshopech už ta první) byla samozřejmě pak s přirážkou už v eshopu a do večera jich bylo 50 na bazoši... Nakonec jsem se rozhodl pro tu 3070 za 20 a rozdíl dotěžit, což naštěstí vyšlo.
Pedris píše:Bavili sme sa o tom či sa grafiky dali zohnať za rozumnú cenu (ano dali)
Neviem čo ti pomôže tu vkuse vyplakávať na ceny grafík, nič s tým neurobíš a tak skoro to neskončí, tak sa s tým už zmier
LOL, když s tebou nesouhlasím, tak hned brečím? No aspoň mám dalšího do ignorelistu, s někým kdo reaguje takhle nemá smysl se bavit.
A ne nebyly, trh to jednoduše potvrzuje, kdyby se na většinu lidí co chtěli koupit grafiku za normální cenu dostalo, tak by se neprodávali za dvoj nebo trojnásobek jak rohlíky. O těch, podle některých dostupných, RTX tady brečí lidi několik měsíců na 185 stranách v tématu co je jen o tom.