Na to, ze je to launch trailer, kde mam videt to nejlepsi, tak to vypada jako obycejna kopirka vizualu Portal/HL2 - pohupujici se cerne draty, nohaty robot ala Hunter, tech & old symbioza, vodni kanaly v zapadu slunce, plechovy Strider, design teleportu, atd. To uz asi radsi ten Atomic Heart.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Demo teda nic moc, pokud na tom hodně nezapracují, tak nový Half-Life to rozhodně nebude. Hra se mně spustila v okně, v menu nebyla možnost změny rozlišení, takže na fullscreen to bylo roztažené a máznuté.
Graficky nic moc, prostředí hodně prázdné, úzký koridor (těžko říct jak to bude dál, demo bylo cca 15 min.), nepřátelé tupý, střelba (zvuky) totálně o ničem.
Popravdě to mažu z wishlistu, protože jestli to má vyjít Q3-2021, tak si tím demem moc reklamu neudělali.
Neviem čo tým demom vlastne chceli dosiahnuť, či ako to beží na rôznom HW, ale teda beží to nič moc, neni tam rozlíšenie a vôbec si to nepamätalo senzitivitu myši po rozkliknutí menu bola opäť na default 1, takže vždy keď som šiel do menu tak som musel upravovať. Toto je tak možno pre-alpha ...
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
No je to divný a hw náročný, i když s gtx 970 je dneska už asi všechno, nicméně hrála jsem kdysi tohle demo (YouTube video) a přišlo mi lepší/jiné, ale i tak jsou obě dema slabota. Snad to neodráží jaká bude hra, ale dema nic moc... Asi nejsem cílová skupina, i když Half-Life je můj šálek kávy, kdyby se nedávno tahle hra nepřipomněla novým demem a vlastním novým tématem zde, asi bych si jí ani nevšimla. Snad se pletu a bude to dobré.