Už hrajete? Já zkusil narychlo ráno a vypadá to kulervoucně. Tam kde byly sliby u CP2077 ohledně grafiky, tohle je strčí hravě do kapsy a to na tom dělalo 12 lidí
orgasmic píše:
Už hrajete? Já zkusil narychlo ráno a vypadá to kulervoucně. Tam kde byly sliby u CP2077 ohledně grafiky, tohle je strčí hravě do kapsy a to na tom dělalo 12 lidí
Cyberpunk vypadá na max fantasticky, ještě lépe než jak byl prezentován.
A Ascent nedělalo 12 lidí. Měli outsourcing kdy jim assety dělalo dalších 80 lidí. Ve 12ti by to opravdu nedali.
Ale ano, Ascent vypadá skvěle. Škoda že je to jen tupá střílečka (což nemyslím jako kritiku, ale prostý fakt).
Ale až tu gamepass verzi dodělaj (RT a DLSS plus opravu bugů a DX12), tak si to rád zahraju.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
A je to klasicka gameworks hra-Zadnej RT na konzolich pac je to optimalizovany jen na NV grafiky a konzole by to nedali, zadny FSR(jen DLSS) atd.
Proste klasika.
Uz mam odehrano asi 10 hodin a naprosta herni nirvana.
Tenhle typ her jsem nikdy nehral a o to jsem vice prekvapen.
Na to, ze to jede na starem UE4, tak jsem jeste asi nevidel hezci hru.
Kapitolou samo o sobe jsou zvuky a hudba, nadhera.
Na to že to dělal tucet vývojářů? Super, má to atmosféru, dobrej soundtrack. Je tam toho pokokot a město je velmi obsáhlé. Po sloude době hra co mě chytla.
Mínusy jsou občasný stuttering. A imrvére nasvícena postava.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
djstudio jestli přemýšlíš, tak bych doporučil přemýšlel ještě o něco déle. Za mně je to super, tento typ hry mě baví, ale je to zatím celkem zabugované a tak jsem zatím hraní odložil.
spajdr píše:DX12 uz jede v pohode, ale vykon v RT to uz neprida. To jedine FSR.
FSR neplanujou pridat.NV jim zaplatila za DLSS exkluzivitu.Ja cekam az tam pridaj HDR.Vsechny ty neony atd to bude vypadat neuveritelne s HDR.Bez toho to nebudu hrat.
Btw je to stejne jako chernobylite UE4 hra.Mozna by slo zapnout gen5 TAA+TAAU pomoci ini.
Postup je stejnej jako u chernobylite.Jdete do dokumenty/users/jmeno/appdata/local/theAscent/saved/config/windowsnoeditor a editujte engine.ini.
Pridejte dolu
[SystemSettings]
r.TemporalAA.Algorithm=1
r.TemporalAA.Upsampling=1
madPav3L píše:djstudio jestli přemýšlíš, tak bych doporučil přemýšlel ještě o něco déle. Za mně je to super, tento typ hry mě baví, ale je to zatím celkem zabugované a tak jsem zatím hraní odložil.
Jaký bugy? Akorát mě serou výbuchy, kdy se to občas hryzne, ale na to je prej řešení někde. Zatím jsem nezkoušel.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...
Still.Lord píše:To je neuvěřitelný.... nebude HDR tak to nebudu hrát
Mezi těmi screeny je mikroskopický rozdíl.
HDR tam bylo, ale oni to odebrali po vydani.Bez toho fakt nema cenu hrat pokud ma clovek monitor/TV co to podporuje.
Vsude jsou neony.To musi spolu s 10bit barvama vypadat neuveritelne.
- neviditelná postava. Po převzetí úkolu se mi nenačetla postava a museli jsme to restartovat.
- kámošovi nešla nasadit helma, prostě klikal na cokoliv a nic.
- zaseknutí u NPC, šel jsem prodat bounty a seklo se to tak, že jsem viděl animací jak tam npc mluví ale nemohl jsem nic dělat. Tab nic, ESC nic, pomohlo až Alt+F4... To se pak opakovalo ještě jednou u kámoše.
- zaseknutí v objektu, kámoš se sekl v bedně a nešlo nic dělat. Pomohlo teda projít do jiné lokace.
- schovaní se pod textury, spoluhráč byl imrvére skrčený a když šel tak se občas prapadl do půli těla do země.
- 50% random postav šlo furt nahoru a byly zaseknutí různě o bedny či jiné objekty
Bugy tam jsou, ale i tak je to docela sranda a má to atmosféru a dobrou hudbu.